• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bizim evin önü kına vs. için pek müsait değil.ev büyük ama ne bileyim düğün üstü ewde telaş istemiyorum olsun.çereziydi-colasıydı-pastası neyse artık cok koşuşturma olur.oynıcak zaman kasın anneciğimle ablacığıma:61:

haklsıın tatlımda artık ne yapalım kına bitince temizlik yapacam :36::36::36::36: annemin tek çocugu olduugm için ama bende kendi evimde olsun istiyorum birde hep orada hayal kurardım ben aşkım oraya gelirdi beni görmek için ayyyyyyy eski günler canladı bir anda :9::9::9::9::9::9::9:

haklsıın tatlımda artık ne yapalım kına bitince temizlik yapacam :36::36::36::36: annemin tek çocugu olduugm için ama bende kendi evimde olsun istiyorum birde hep orada hayal kurardım ben aşkım oraya gelirdi beni görmek için ayyyyyyy eski günler canladı bir anda :9::9::9::9::9::9::9:

ya birşey soracağım arkadaşlar şimdi burada bir çoğumuz evliliğe hazırlanıyoruz peki aranızda gün yaklaştıkça korkmaya başlayan yok mu benim gibi:(:43::43::43::43::43::43::43::43:

canım damat pek olmaz kına gecesinde.bizde erkekler başka bi yerde eğlenceye giderler kızlar ayrı eğlenirler.bu yüzden gelin-damat masası yaptırmıycam.gelen bütün bekar kızlara minyatür beyaz duvak dağıtıcam kendim kırmızı takıcam.e zaten kına keseleri hazır satılıyo.onları da gümüşlü doreli karışık alıcam.çok kalabalık istemiyorum.mecburen hafta içi zaten:59: düün cumkına çarşamba olucak.hatta kına bile yaktırmak istemiyorum elime ama adet işte....

bizim kınalar da düğün gibi oluo kadın erkek herkes karışık hep birlikte eğlenip oynuoz onun için mecburen yer tutmam lazım nişan yaptığım yeri düşünüyorum zaten hem büyük hem fiyatı uygun nişanda 200 e tutmuştum şimdi 250 miş belki nişanı yaptım die yine 200 e verirler şansımı denicem

ya birşey soracağım arkadaşlar şimdi burada bir çoğumuz evliliğe hazırlanıyoruz peki aranızda gün yaklaştıkça korkmaya başlayan yok mu benim gibi:(:43::43::43::43::43::43::43:

o arkadaşa sorsana bi 9 eylül nasıl diye:1:

lemlemcim bi şey sorucam köşe koltuğunanereden ve kaça adını yawrum ya??cok beğendim.

canım bu koltuğun bi tanede teklisi vardı, kendi etrafında dönebilen yuvarlak bişey, onunla birlikte 3.000TL'ydi. biz o tekliyi çıkarttırdık, pazarlık falan yaptık sadece bu koltuk için 2.000TL dedi.. bakalım almadık daha, almaya gittiğimizde bi 100 lira daha indirebilirsek indircez. ama inatçı yaşlı bi sahibi var...bakalım nolacak 1-2 haftaya kadar gidip alcaz. intde de o kadar araştırdık daha uyguna bulamadık, intde sadece tek bu koltuğu 3.000TL ye bulabildik.. 2000'de dese alacaz, çok beğendik çünkü (aman okumasın burayı :1::1:) .. antalyada sistem mobilya diye bi yer..

Ya ben yaklaşık 10 gündür lens kullanıyorum, daha da ilk kullanışım, ama ilk 2-3 günden sonra sol gözümde çok hafif batma hissediyorum lensi taktıktan sonra, sağ gözümde sorun yok hiç hissetmiyorum bile lensi ama sol gözümü hep hissediyorum, niye böyle oluyo yaa lens takanlar bi fikir verseniz :26: :26:

canım lens suyu koyduğun kaptaki suyu değiştir devamlı.. birde ellerini sabunladıktan sonra lensi avucuna koyup lens suyu döktükten sonra parmağınla ovalayarak yıka, her iki tarafınıda ovala temizle, gözünü kontrol et, pamuk, peçete parçası kiprik vs olabilirmi acaba, sonra tak bakalım geçecek mi..

bende ilk kullanmaya başladığım zamanlar sürekli batıyordu şimdi yok çok şükür..

canım lens suyu koyduğun kaptaki suyu değiştir devamlı.. birde ellerini sabunladıktan sonra lensi avucuna koyup lens suyu döktükten sonra parmağınla ovalayarak yıka, her iki tarafınıda ovala temizle, gözünü kontrol et, pamuk, peçete parçası kiprik vs olabilirmi acaba, sonra tak bakalım geçecek mi..

bende ilk kullanmaya başladığım zamanlar sürekli batıyordu şimdi yok çok şükür..

of lemlemcim yaa akşam temizledim güzelce, bu akşam tekrar deneyeyim , her akşam o suyunu değiştiyorum zaten ama bi kere mikrop kaptırdımmı naptımm :26:

Ya ben yaklaşık 10 gündür lens kullanıyorum, daha da ilk kullanışım, ama ilk 2-3 günden sonra sol gözümde çok hafif batma hissediyorum lensi taktıktan sonra, sağ gözümde sorun yok hiç hissetmiyorum bile lensi ama sol gözümü hep hissediyorum, niye böyle oluyo yaa lens takanlar bi fikir verseniz :26: :26:

tatlım ben 4 yıl kullandımmm ama neden kullanıyorsun ki umarım sadece aksesuar olarak kullanıyorsundur ben kullandım 4 yıl miyop var bende ameliyat oldum binlerce şükürrrr kurtuldum ama batma genelde toz tüy vs gibi şeyler varsa yapar birde suni gözyaşı damlası kullan rahatlatır canım birde lemleminde dediği kimi kabını değiştir umarım faysası olur :67::67::67::67:

Canım bir ay öncesinden bende kullanmaya başlamıştım, ama bıraktım kısık kısık baktığımı farkettim batma ben de de çok oldu,
battığı zaman yeteri kadar losyonuyla temizlememişsindir büyük ihtimalle, çıkarıp temzileyip tekrar tak, Mutlaka doktorunla görüş derim,
göz bu ihmale gelmez, benim de aynı sol gözüm de ama ben daha önce sol gözde şalozyon olmuştu, alınmıştı küçük bi operasyonla korkuyorum tekrarlar diye, takmıyorum duruyolar öyle nasılda heveslenmiştimm

of lemlemcim yaa akşam temizledim güzelce, bu akşam tekrar deneyeyim , her akşam o suyunu değiştiyorum zaten ama bi kere mikrop kaptırdımmı naptımm :26:

canım bi ara bende de oluyordu ama dediğim gibi geçti artık.. acaba zedelemiş olabilirmisin lensini yıkarken, ışığa tut bi bak dikkatlice bide yumuşakça iyice temizle tekrar.. gerçi renklimi bilmiyorum renkli ise görünürmü, ama benimki şeffaf old. için yıkadıktan sonra parmağıma koyup ışıkta bakıyorum, kıl tüy gibi bişi yapışmışsa zor çıkabiliyor çünkü.

tatlım ben 4 yıl kullandımmm ama neden kullanıyorsun ki umarım sadece aksesuar olarak kullanıyorsundur ben kullandım 4 yıl miyop var bende ameliyat oldum binlerce şükürrrr kurtuldum ama batma genelde toz tüy vs gibi şeyler varsa yapar birde suni gözyaşı damlası kullan rahatlatır canım birde lemleminde dediği kimi kabını değiştir umarım faysası olur :67::67::67::67:

canım bende de miyop astigmat var, onun için kullanmaya başladım, lazerle tedavi olayım diye düşündüm fiyatı 1000 lira ile 1500 lira arası dediler, ben de düğün arasına sokmasam diye düşünüp lens aldım, bunlar deneme lensi. asıl lensim daha gelmedi, parasını da vermedim, diyorum 200 lira lense vereceğime doğru düzgün lazer mi olsam yaa ufff , arada kaldım :25:

Canım bir ay öncesinden bende kullanmaya başlamıştım, ama bıraktım kısık kısık baktığımı farkettim batma ben de de çok oldu,
battığı zaman yeteri kadar losyonuyla temizlememişsindir büyük ihtimalle, çıkarıp temzileyip tekrar tak, Mutlaka doktorunla görüş derim,
göz bu ihmale gelmez, benim de aynı sol gözüm de ama ben daha önce sol gözde şalozyon olmuştu, alınmıştı küçük bi operasyonla korkuyorum tekrarlar diye, takmıyorum duruyolar öyle nasılda heveslenmiştimm
ya bende de şey oluyo, böyle gözümü sık sık kırpma isteği, yoksa beyaz beyaz sisli sisli görüyomuşum gibi oluyo, özellikle de sol gözümde :25: :25:
canım bi ara bende de oluyordu ama dediğim gibi geçti artık.. acaba zedelemiş olabilirmisin lensini yıkarken, ışığa tut bi bak dikkatlice bide yumuşakça iyice temizle tekrar.. gerçi renklimi bilmiyorum renkli ise görünürmü, ama benimki şeffaf old. için yıkadıktan sonra parmağıma koyup ışıkta bakıyorum, kıl tüy gibi bişi yapışmışsa zor çıkabiliyor çünkü.

şeffaf benimkide akşam bi bakayım ışıkta, alışamayacağım galiba, nişanlımla bi konuşayım da lazer mi olsam acep yaa , bilmiyorum kii :43: düğün arası bi bu eksikti

canım bende de miyop astigmat var, onun için kullanmaya başladım, lazerle tedavi olayım diye düşündüm fiyatı 1000 lira ile 1500 lira arası dediler, ben de düğün arasına sokmasam diye düşünüp lens aldım, bunlar deneme lensi. asıl lensim daha gelmedi, parasını da vermedim, diyorum 200 lira lense vereceğime doğru düzgün lazer mi olsam yaa ufff , arada kaldım :25:

canım nasıl deneme lensini mi verdiler sana? açıkmıydı yani aldığında? bide 200 lira ne yaa? bak ben aylık lens kullanıyorum. bir kutuda 3 çift var, benim ikiside aynı numara olduğu için bir kutu alıyorum, kutusu 45TL (tanıdık old için indirimli normalde de 60TL) , çok ince bir lens adı BİObilmem ne ile başlıyodu sanırım, evde bakarım.. ve temiz kullanımda her biri 1buçuk-2 ay falan gidiyor, yani bir kutu bana 5-6 ay gidiyor..

sende numarası farklıysa 2 kutu alırsın ama 10-11 ay gider.. aynı şey. ve senelik olanları tavsiye etmiyorlar göz sağlığın açısından bu aylık olanlar daha iyi..

kızlar unuttuklarım varsa hatırlatın lütfen... bu arada 4 eylülde 6 tane düğün var :64::64::64:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

rozelinda = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

canım benimmm kesinlikle lazer ol ben oldum allaha binlerce şükür kurtuldum darısı sana olsun inşallahhh ben adanada çok iyi bir doktora oldum abim doktor onun uzman arkadaşına gittik dediki o kadar iyi yapılmışki demeseniz anlamzdım bile :52::52::52::52: adanaya gel tanışalımmm

hoş geldin aramıza hayırlı olsun anlat bakalım hazırlıklar ne aşamada

hoşbulduk canım benim durumummçok kötü
biz 8 yıldır birliktayiz eylülden beri nişan lıyız herşey yolunduydı nişanlım bingölde işi nedeniyle bekar hayatından kurtulsun diye hemen eve otursun fazla maraf olmasın diye biz hazırlıkları erkene aldık nisan ayında bindallıdır kınalıklar filan herşey alındı tek büyük koltuk takımımız kalmıştı ama 18 mayısta babamı kaybettim.toparlnamaya çalışıyorum düğünü şiptal etmek istedim hatta evlenmeyi bile istemiyorum annem burda tek kalacak çünkü ama mecburum düğün salonu ile anlaşamadım adam bu parayı ödeyeceksin diyor avukatlarla konuştum onlarda bu parayı alır dediler ve 8 yıldır bekleyen nişanlım var bide böylece düğün hazırlıkları kaldığı yerden devam ediyor ama benim hiç mi hiç içime sinmiyor
canınızı sıkmak istemedim lütfen kusura bakamyın

Back