• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayyy hemşerim beniiiim, tabikiiii adanada düğün yapılırda menderes bulvarında bir tur atılmadan düğüne gidilir mi :64::64::64:

vayyy be hafta sonları piknik yapardık sürekli gelin arabaları geçerdi, ne güzeldi...:31:

ben daha buraya taşınalı 2buçuk yıl oldu, tanıdığım sürekli gittiğim bir kuaför yok, henüz doğru düzgün herşeyi tam yapan bi kuaförede dek gelmedim.. kaşlarımı aldırdığım kuaför başka, saçlarımı boyattıım kuaför başka, hepsi için başka yere gidiyorum... mesela saçlarımı çok güzel boyayan bi kuaför var, geçenlerde saçda yaptırmıştım ama çok geveze elinden çok dili çalıştığı için gideceğim yere geç kalmış bir sürü stres yaşamıştım onun yüzünden, defalarca hadiii hadiii diye uyara uyara yaptrmama rağmen bitirememişti bi maşayı.. ona hayatta gitmem meselaa, ona saçlarımı boyatırım düğün öncesi, çünkü güzel yapıyor, bir günümü ayırırım artık.. bide makyajı çok iyi yapan biyer var, çok güzel kaş falan alıyor ama oda saç yapamıyor, onada sadece kaş için gidiyorum :14::14: walla bilmiyom napacam.. şansa kalırsa bende bu konularda şans yoktur yandım demektir.

yani bende hep görürdüm arabaları içim giderdi :66::66::66::66::66::66: talım kuaför konusundada orada uzun zamandır kalan arkadaşların varsa yardım alaabilrisin ama eminm çokkkk güzel bir gelin olacaksınnnnnn :65::65::65::65:

Günaydın Kızlar,
Kına yerlerine kuaföre gelmiş konuu,
Kına yeri hala kafamda muallak,
aslında bi yerle konuştuk, gittim baktım da çok küçük ya, tarihi bi mekan türkü kafe olarak kullanılıyo eski medrese olduğu için kapalı bi han gibi etrefında küçük dükkanlar var, eğer bahçesini de kullanabileceksek orayı kiralıcaz,
bahçesinde eski mermer bi havuzu var çok nostaljik çok hoş olur, eğer bahçe de kullanılabilir olursa 500diyor adam, ama pazarlıkla 400 olsa bile kar,

Bi ihtimalde bizim sitelerde lokal var, sadece toplantı vs. old. zaman kullanılıyor benim babamda orayı ayarlarım ben diyo da pek istemiyorum,
Kuaförümse hazır zatenn

Günaydın Kızlar,
aslında bi yerle konuştuk, gittim baktım da çok küçük ya, tarihi bi mekan türkü kafe olarak kullanılıyo eski medrese olduğu için kapalı bi han gibi etrefında küçük dükkanlar var, eğer bahçesini de kullanabileceksek orayı kiralıcaz,
bahçesinde eski mermer bi havuzu var çok nostaljik çok hoş olur, eğer bahçe de kullanılabilir olursa 500diyor adam, ama pazarlıkla 400 olsa bile kar,

Bi ihtimalde bizim sitelerde lokal var, sadece toplantı vs. old. zaman kullanılıyor benim babamda orayı ayarlarım ben diyo da pek istemiyorum,
Kuaförümse hazır zatenn

lemlem sen bilirsin bizim buralarda kına evde olur genlede adettir :64::64::64::64::64:

biz önce kuzenler arkadaşlarım vs vs bi kafe kapatacaz kız kızaaaaaaa oohhh amannnnn :66::66::66: neyse oynayacagız muhtemelen haftasonu sonraaaaaa düğünden bir gün öncede gelin hamamıııı nişanlım istemiyor ama :52::52::52: bikini giyecem dedim zor ikna ettimmm sonra kına gecemm evimizin bahçesinde hep öyle hayal ederidm zaten akşam gece gec saatlere kadar amannnnn vur patlasın çal oynasınnn :64::64::64::64::64::66::64::66::64::66:

veeee büyük gün düğünümmmmmmmmm kızlarrrrrr :2:

Kızlar günaydınn herkesi kuaför telaşı sarmış:66: ee çok haklısınız ama önceden mutlaka prova yaptırın sakın kuaföre bırakmayın modeli gelin saçı çok önemli

ay kızlar bak siz bişiler söyledikçe hatırlıyorum konuşmalarımızı daha da sinir oluyorum.. ben bu prova işinide sordum, prova için ne zaman gelirim dedim, işte kına için gelirsen zaten prova olmuş olur dedi :53::53::53:

kına bir gün önce yahuu dedim hemen ertesi günü düğün zaten, hadi beğenmedim hadi olmadı o saatten sonra naparım ben dedim.. en az 1 hafta öncesi falan olsun bari dedim, olabilir illa istiyorsan öylede olur sen bilin dedi..

Günaydın Kızlar,

Kuaförümse hazır zatenn

500 falan istiyosa gayet mantıklı aslında.. ben sitede yapacam ama belki masrafım daha bile çok olacak.. çünkü masa sandalye kiralayacam, onlara örtü vs olacak, kenarları tüllerle süsleyecem, gelin-damat masası süsletecem, ses sistemi vs derken 500ü bile geçebilir..

ay kızlar bak siz bişiler söyledikçe hatırlıyorum konuşmalarımızı daha da sinir oluyorum.. ben bu prova işinide sordum, prova için ne zaman gelirim dedim, işte kına için gelirsen zaten prova olmuş olur dedi :53::53::53:

kına bir gün önce yahuu dedim hemen ertesi günü düğün zaten, hadi beğenmedim hadi olmadı o saatten sonra naparım ben dedim.. en az 1 hafta öncesi falan olsun bari dedim, olabilir illa istiyorsan öylede olur sen bilin dedi..

allah aşkına bunlar ne sanıyor kendilerini hayret bişey daa benim yıllardır gittiğim bir yer var oraya gdecem nişanımdada saçımı çok gül yapmıştı buklelerim hiçç bozulmadı :9::9::9::9:

500 falan istiyosa gayet mantıklı aslında.. ben sitede yapacam ama belki masrafım daha bile çok olacak.. çünkü masa sandalye kiralayacam, onlara örtü vs olacak, kenarları tüllerle süsleyecem, gelin-damat masası süsletecem, ses sistemi vs derken 500ü bile geçebilir..

Anammm gelin damat masasıı hiç düşünmemiştim kına yeri öyle küçük iskemleler falan var nasıl uyduracaklar ki,
Aslında düğün yerimizin kına yeride organizasyon işi de yapıyorlar, konuşmak lazım o küçücük yeri nasıl kına için uygun hale getirecekler dediğim gibi havuz başına bi gelin masası koydururum herhalde, meşrubatlar mekana dahil olcak, 9 eylülde başka bi düğün olmazsa kına gecemizde de canlı müzik olur dediler, sazlı sözlü bi yer zaten,
şimdi bize kına sepeti, kına yakılan mumlu tepsi, misafirlere dağıtmak üzere kına keseleri kına yüz örtüsü, süslü püslü kıan mumları lazımmm,
Annem mum tutacak kızların başına kırmızı yemeni almış onların kenarlarını işliyo,

günadıınn kızlaaarrrrr:3::3::3:

ooo yine aşmışsınız olayı oku oku bitmiyor:1:söz kınaya-düğüne-kuaföre gelmiş.ben az önce ayırttım yerimi kuaförümden.güvendiğim tek insan.hatta prova saçı bile istememe gerek yok cünkü inanılmaz güveniyorum.makyaj ve saçta cok iyi.makyaj üzerine ödüllü bi yer.bu yüzden içim cooookkkkk rahat:32: lemlemcim üzülme.teefon aç anlaşmalı kuaföre kendin olduğunu belli etme başka bir gelinmiş gibi konuş.sor bakım kına saçıyla değişim yapıyolar mıymış.içine sinmediyse sakın gitme en güzel gününü zehir etme.ben konustum 11:30 da gidip,16:00 da cıkıcam.biz de doğa albümü yapıcaz bu yüzden erken işimin bitmesi gerek.izmir in çeşitli yerlerinde fotğraflarımızı çektricez.işimiz uzun.
kına gecesini d bizim sık takıldığımızbi cafe var.bahçeli cadde üzeri yeri cok kolay olan.sarmaşıklı asmalı çardaklı bi yer.orada yapıcam.1 hafta öncesinden de tüm kızları toplayıp (anneler hariç) eğlenceli çagılı çengili bi gelin hamamı yapıcaz.şimdilik plan bu bakalım hayırlısı:66:

Günaydın arkadaşlar.
Dün mesajları okudukça moralim bozuluyordu bişeyim hazır değil diye bugünkü mesajları okuyunca biraz kendime geldim. Bizde kına baya bildiğin düğün gibi olur hatta daha fazlası olur, öğlen başlar gece biter.Düğün için gün ayarlanırken kına için de ayarlanır herşey, düğün için olan salonlardan tutulur. Çok şükür salon ve kuaförüm hem kına hem düğün için hazır. Dış mekan fotoğrafçım da hazır gibi.
İnşallah sizinkiler de istediğiniz şekilde hallolur biran önce.

günadıınn kızlaaarrrrr:3::3::3:

ooo yine aşmışsınız olayı oku oku bitmiyor:1:söz kınaya-düğüne-kuaföre gelmiş.ben az önce ayırttım yerimi kuaförümden.güvendiğim tek insan.hatta prova saçı bile istememe gerek yok cünkü inanılmaz güveniyorum.makyaj ve saçta cok iyi.makyaj üzerine ödüllü bi yer.bu yüzden içim cooookkkkk rahat:32: lemlemcim üzülme.teefon aç anlaşmalı kuaföre kendin olduğunu belli etme başka bir gelinmiş gibi konuş.sor bakım kına saçıyla değişim yapıyolar mıymış.içine sinmediyse sakın gitme en güzel gününü zehir etme.ben konustum 11:30 da gidip,16:00 da cıkıcam.biz de doğa albümü yapıcaz bu yüzden erken işimin bitmesi gerek.izmir in çeşitli yerlerinde fotğraflarımızı çektricez.işimiz uzun.
kına gecesini d bizim sık takıldığımızbi cafe var.bahçeli cadde üzeri yeri cok kolay olan.sarmaşıklı asmalı çardaklı bi yer.orada yapıcam.1 hafta öncesinden de tüm kızları toplayıp (anneler hariç) eğlenceli çagılı çengili bi gelin hamamı yapıcaz.şimdilik plan bu bakalım hayırlısı:66:

ayyy çok güzel kızlar yaaaaaaaaaaaaa :66::66::66::66::66::66:

Anammm gelin damat masasıı hiç düşünmemiştim kına yeri öyle küçük iskemleler falan var nasıl uyduracaklar ki,
Aslında düğün yerimizin kına yeride organizasyon işi de yapıyorlar, konuşmak lazım o küçücük yeri nasıl kına için uygun hale getirecekler dediğim gibi havuz başına bi gelin masası koydururum herhalde, meşrubatlar mekana dahil olcak, 9 eylülde başka bi düğün olmazsa kına gecemizde de canlı müzik olur dediler, sazlı sözlü bi yer zaten,
şimdi bize kına sepeti, kına yakılan mumlu tepsi, misafirlere dağıtmak üzere kına keseleri kına yüz örtüsü, süslü püslü kıan mumları lazımmm,
Annem mum tutacak kızların başına kırmızı yemeni almış onların kenarlarını işliyo,

canım damat pek olmaz kına gecesinde.bizde erkekler başka bi yerde eğlenceye giderler kızlar ayrı eğlenirler.bu yüzden gelin-damat masası yaptırmıycam.gelen bütün bekar kızlara minyatür beyaz duvak dağıtıcam kendim kırmızı takıcam.e zaten kına keseleri hazır satılıyo.onları da gümüşlü doreli karışık alıcam.çok kalabalık istemiyorum.mecburen hafta içi zaten:59: düün cumkına çarşamba olucak.hatta kına bile yaktırmak istemiyorum elime ama adet işte....

Ya kınayı kapı önünde mi yapsam bi mekanda mı ben de çok kararsızım:34: Kızlar siz ne dersiniz?Bizim sokaklar cok geniş ama kötü mü olur sokakta?

ben kapı önünde yaptırcam küçük fazla kalabalık olmayan bir kına çünkü zaten iki düğün yapıcaz 3.ye gerek yok diye düşünüyorum ona yapılan masrafla en azından evime bir şey alırım yada düğün sonrası bir borcumu kapatırız diye düşünüyorum ben

ben kapı önünde yaptırcam küçük fazla kalabalık olmayan bir kına çünkü zaten iki düğün yapıcaz 3.ye gerek yok diye düşünüyorum ona yapılan masrafla en azından evime bir şey alırım yada düğün sonrası bir borcumu kapatırız diye düşünüyorum ben

Canım siz 2 düğün yapıcaksanız bencede gerek yok.Boşuna masraf yapma canım...

bizim bahçemizde olacak çok güzl oluyorrrr bence bizde zaten kına kız evinde olur tatlım ama tercih senin yinede :26::26::26::26:

bizim evin önü kına vs. için pek müsait değil.ev büyük ama ne bileyim düğün üstü ewde telaş istemiyorum olsun.çereziydi-colasıydı-pastası neyse artık cok koşuşturma olur.oynıcak zaman kasın anneciğimle ablacığıma:61:

Ya ben yaklaşık 10 gündür lens kullanıyorum, daha da ilk kullanışım, ama ilk 2-3 günden sonra sol gözümde çok hafif batma hissediyorum lensi taktıktan sonra, sağ gözümde sorun yok hiç hissetmiyorum bile lensi ama sol gözümü hep hissediyorum, niye böyle oluyo yaa lens takanlar bi fikir verseniz :26: :26:

Back