ayyy hemşerim beniiiim, tabikiiii adanada düğün yapılırda menderes bulvarında bir tur atılmadan düğüne gidilir mi
vayyy be hafta sonları piknik yapardık sürekli gelin arabaları geçerdi, ne güzeldi...
ben daha buraya taşınalı 2buçuk yıl oldu, tanıdığım sürekli gittiğim bir kuaför yok, henüz doğru düzgün herşeyi tam yapan bi kuaförede dek gelmedim.. kaşlarımı aldırdığım kuaför başka, saçlarımı boyattıım kuaför başka, hepsi için başka yere gidiyorum... mesela saçlarımı çok güzel boyayan bi kuaför var, geçenlerde saçda yaptırmıştım ama çok geveze elinden çok dili çalıştığı için gideceğim yere geç kalmış bir sürü stres yaşamıştım onun yüzünden, defalarca hadiii hadiii diye uyara uyara yaptrmama rağmen bitirememişti bi maşayı.. ona hayatta gitmem meselaa, ona saçlarımı boyatırım düğün öncesi, çünkü güzel yapıyor, bir günümü ayırırım artık.. bide makyajı çok iyi yapan biyer var, çok güzel kaş falan alıyor ama oda saç yapamıyor, onada sadece kaş için gidiyorumwalla bilmiyom napacam.. şansa kalırsa bende bu konularda şans yoktur yandım demektir.
yani bende hep görürdüm arabaları içim giderdi
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)