Canım siz 2 düğün yapıcaksanız bencede gerek yok.Boşuna masraf yapma canım...
bizim evin önü kına vs. için pek müsait değil.ev büyük ama ne bileyim düğün üstü ewde telaş istemiyorum olsun.çereziydi-colasıydı-pastası neyse artık cok koşuşturma olur.oynıcak zaman kasın anneciğimle ablacığıma
haklsıın tatlımda artık ne yapalım kına bitince temizlik yapacamannemin tek çocugu olduugm için ama bende kendi evimde olsun istiyorum birde hep orada hayal kurardım ben aşkım oraya gelirdi beni görmek için ayyyyyyy eski günler canladı bir anda
evet canım öle yapacağız zaten evin önünde bir seyyar ışık iki de davul:) :90:
canım damat pek olmaz kına gecesinde.bizde erkekler başka bi yerde eğlenceye giderler kızlar ayrı eğlenirler.bu yüzden gelin-damat masası yaptırmıycam.gelen bütün bekar kızlara minyatür beyaz duvak dağıtıcam kendim kırmızı takıcam.e zaten kına keseleri hazır satılıyo.onları da gümüşlü doreli karışık alıcam.çok kalabalık istemiyorum.mecburen hafta içi zatendüün cumkına çarşamba olucak.hatta kına bile yaktırmak istemiyorum elime ama adet işte....
o arkadaşa sorsana bi 9 eylül nasıl diye
lemlemcim bi şey sorucam köşe koltuğunanereden ve kaça adını yawrum ya??cok beğendim.
Ya ben yaklaşık 10 gündür lens kullanıyorum, daha da ilk kullanışım, ama ilk 2-3 günden sonra sol gözümde çok hafif batma hissediyorum lensi taktıktan sonra, sağ gözümde sorun yok hiç hissetmiyorum bile lensi ama sol gözümü hep hissediyorum, niye böyle oluyo yaa lens takanlar bi fikir verseniz :26: :26:
canım lens suyu koyduğun kaptaki suyu değiştir devamlı.. birde ellerini sabunladıktan sonra lensi avucuna koyup lens suyu döktükten sonra parmağınla ovalayarak yıka, her iki tarafınıda ovala temizle, gözünü kontrol et, pamuk, peçete parçası kiprik vs olabilirmi acaba, sonra tak bakalım geçecek mi..
bende ilk kullanmaya başladığım zamanlar sürekli batıyordu şimdi yok çok şükür..
Ya ben yaklaşık 10 gündür lens kullanıyorum, daha da ilk kullanışım, ama ilk 2-3 günden sonra sol gözümde çok hafif batma hissediyorum lensi taktıktan sonra, sağ gözümde sorun yok hiç hissetmiyorum bile lensi ama sol gözümü hep hissediyorum, niye böyle oluyo yaa lens takanlar bi fikir verseniz :26: :26:
of lemlemcim yaa akşam temizledim güzelce, bu akşam tekrar deneyeyim , her akşam o suyunu değiştiyorum zaten ama bi kere mikrop kaptırdımmı naptımm :26:
tatlım ben 4 yıl kullandımmm ama neden kullanıyorsun ki umarım sadece aksesuar olarak kullanıyorsundur ben kullandım 4 yıl miyop var bende ameliyat oldum binlerce şükürrrr kurtuldum ama batma genelde toz tüy vs gibi şeyler varsa yapar birde suni gözyaşı damlası kullan rahatlatır canım birde lemleminde dediği kimi kabını değiştir umarım faysası olur
merhaba bende eylül geliniyim 11 eylülde düğünüm var
ya bende de şey oluyo, böyle gözümü sık sık kırpma isteği, yoksa beyaz beyaz sisli sisli görüyomuşum gibi oluyo, özellikle de sol gözümdeCanım bir ay öncesinden bende kullanmaya başlamıştım, ama bıraktım kısık kısık baktığımı farkettim batma ben de de çok oldu,
battığı zaman yeteri kadar losyonuyla temizlememişsindir büyük ihtimalle, çıkarıp temzileyip tekrar tak, Mutlaka doktorunla görüş derim,
göz bu ihmale gelmez, benim de aynı sol gözüm de ama ben daha önce sol gözde şalozyon olmuştu, alınmıştı küçük bi operasyonla korkuyorum tekrarlar diye, takmıyorum duruyolar öyle nasılda heveslenmiştimm
canım bi ara bende de oluyordu ama dediğim gibi geçti artık.. acaba zedelemiş olabilirmisin lensini yıkarken, ışığa tut bi bak dikkatlice bide yumuşakça iyice temizle tekrar.. gerçi renklimi bilmiyorum renkli ise görünürmü, ama benimki şeffaf old. için yıkadıktan sonra parmağıma koyup ışıkta bakıyorum, kıl tüy gibi bişi yapışmışsa zor çıkabiliyor çünkü.
canım bende de miyop astigmat var, onun için kullanmaya başladım, lazerle tedavi olayım diye düşündüm fiyatı 1000 lira ile 1500 lira arası dediler, ben de düğün arasına sokmasam diye düşünüp lens aldım, bunlar deneme lensi. asıl lensim daha gelmedi, parasını da vermedim, diyorum 200 lira lense vereceğime doğru düzgün lazer mi olsam yaa ufff , arada kaldım
canım bende de miyop astigmat var, onun için kullanmaya başladım, lazerle tedavi olayım diye düşündüm fiyatı 1000 lira ile 1500 lira arası dediler, ben de düğün arasına sokmasam diye düşünüp lens aldım, bunlar deneme lensi. asıl lensim daha gelmedi, parasını da vermedim, diyorum 200 lira lense vereceğime doğru düzgün lazer mi olsam yaa ufff , arada kaldım
hoş geldin aramıza hayırlı olsun anlat bakalım hazırlıklar ne aşamada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?