• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlaaar iyi akşamlar... yaaa kızlar bizim düğün salonuna kuaförde dahildi, anlaşmalı kuaförü varmış, bugün oraya gittim konuşmaya, yaptığı modellerin falan resimleri varsa bakayım dedim, bilgım çöktü hiç resim yok dedi, sadece gelin başı ve makyaj anlaşmalı, manikür pedikür fiyatlarını soruyorum söylemiyo, yanımda geleceklerin saçını ne kadara yaparsın diyorum söylemiyo, laf kalabalıklıına getiriyor, o gün gelsin uygun yaparım diyor, kaç kişi geleceğine bağlı diyor, atıyorum 4 olursa diyorum kesinmi 4 mü not alayımmı diyor yine söylemiyor, ayy sinir oldum ben yaaa..

bu hakkımı kınada kullansam diye düşündüm bu seferde adam sinirlenip kına saçımı kötü yaparsa diye korktum, hiç gitmeyedebilirm gerçi illa mecbur değilim ama moralim bozuldu yaa..

makyajı nasıl yapacaklarıda belli değil, baktım golden rose'un makyaj standı vardı.. porselen makyaj istersen yaparız dediler.. sonra kaçta gelip kaçta çıkabilirm dedim, 1 gibi gelirsin 4 te falan çıkarsın dedi, kız alma var, foto çekimi var, bide ben daha erken gelip daha erken çıkmak istiyorum dedim, foto 1 saat sürer zaten dedi :53:, 1 saatte bitermi yaa ne saçma... :19: ayrıca erken çıkıp napacaksın saçın makyajın bozulur,4 veya 5 gibi burdan çıkarsın 1 saatte foton biter ordan 6 gibi kız alma olur yarım saatttede yemek yersiniz hop düğün salonuna geçersiniz dedi:53: yok ben 4te 5te çıkmam , 9 gibi gelsem 1 veya 2 gibi çıksam olmazmı diyorum erken çıkıp napacaksın nere gideceksin gelinlikle diyo, sananee yaaa dicektim sinir oldum :14:

bu ne beee :37:
deli mi o ya
ayrıca canım 3 saat kuaför için fazla değil mi :26:
sen en azından prova yaptırmalısın canım, biliyosun bu işler ihmale gelmiyo
olmazsa kınada kullanırsın dediğin gibi

bu arada ben fotocuyla ilgili hiç bir girişimde bulunmadım henüz... daha ne bekliyosam:31: pofffff bu aralar içimden hiç bişe yapmak gelmiiiii:63:

sen otur oturr:27:
nikah tarihinizi de almadınızz
hareket et bebem biz 2 hafta nikah işlemleriyle uğraştık
siz de uğraşmayın bizm gbi strest olmayın

Selam kızlar şimdi bi arkadaşımın kınasından geldim, offf ne oynadık ya çöktüm resmen :) kınayı salonda yaptılar baya da kalabalıktı. Sizler nerde, nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Bizim kınalar pek kalabalık olmaz 70-80 kişi falan gelir heralde. Bu aralar bu işe kafa yorsam iyi olacak sanırım :44:

Selam kızlar şimdi bi arkadaşımın kınasından geldim, offf ne oynadık ya çöktüm resmen :) kınayı salonda yaptılar baya da kalabalıktı. Sizler nerde, nasıl yapmayı düşünüyorsunuz? Bizim kınalar pek kalabalık olmaz 70-80 kişi falan gelir heralde. Bu aralar bu işe kafa yorsam iyi olacak sanırım :44:

biz bir cafe kiraladık tatlım
elini biraz çabuk tut, çünkü her yer dolu

Ya kınayı kapı önünde mi yapsam bi mekanda mı ben de çok kararsızım:34: Kızlar siz ne dersiniz?Bizim sokaklar cok geniş ama kötü mü olur sokakta?

Ya kınayı kapı önünde mi yapsam bi mekanda mı ben de çok kararsızım:34: Kızlar siz ne dersiniz?Bizim sokaklar cok geniş ama kötü mü olur sokakta?

Bi tanıdığımızda kapısının önünde yapmıştı ses sistemi falan kurdular tam herkes havaya girmiş oynarken yağmur bastırdı :53: alelacele kınayı yakıp bitirdiler fikir olsun sanada :14:

Bi tanıdığımızda kapısının önünde yapmıştı ses sistemi falan kurdular tam herkes havaya girmiş oynarken yağmur bastırdı :53: alelacele kınayı yakıp bitirdiler fikir olsun sanada :14:

2 eylülde de yağar mı acaba ya:43: Benim düğünümün yapılacağı yer de açık bir mekan..

Doğru diyosun canım ya, hafta başı mekan bakayım şöööle pisti büyük olsun rahat oynayalım :66:

ewt. Bazı yerlerde hemşeri dernekleri oluyomuş
onları da bi araştır istersen

tatlım ben sokakta yapılan bu tarz eğlencelerden pek hoşlanmıyorum şahsen
özellikle kına daha özeldir, daha mahremdir, sokakta olması pek hoş değil bence
bizim burda sokakta çok yapıyolar zangır zangır müzik çalıyo geç saatlere kadar
çok rahatsız oluyorum açıkcası :19:

2 eylülde de yağar mı acaba ya:43: Benim düğünümün yapılacağı yer de açık bir mekan..

kısmet canım ya, temmuzda ağustosta yağmur yağmıyormu sanki dimi ama :61: kışın ortasında yağmur yağmadan bahar havası gibi geçirdiğimiz günlerimiz çok oldu. İnşallah yağmur yağmaz miss gibi bir sonbahar akşamında evleniveririz hepimizz:nazar::nazar:

sen otur oturr:27:
nikah tarihinizi de almadınızz
hareket et bebem biz 2 hafta nikah işlemleriyle uğraştık
siz de uğraşmayın bizm gbi strest olmayın
ya üff valla yaa hiç bi faaliyet yok.. izin alıp gelmiyoki bu gidişle nikahsız gitcem töbe töbeee:9::9:
seçimden sonra bi rapor ayarlıcam diyo umarım olurrr.
kınayı nası yapacağına bağlı sadece bayanlar arasında samimi ortam istiyosan kapı önünde yapma derim ben bi otelle konuştum bahçesi var ama üstü kapalı çok güzzel bi yer ama kişi başı 12 dedide 10 a indiririm dedi.. bilemedim düşünmekteyim.. hiç olmazsa bizim sitenin lokalii var babam ben bi gün öncesinden temizlettirip hazırlattırırım dediydi artık orda yaparım en kötü ihtimal
2 EYLÜL 2010 YURTTA HAVA DURUMU
İstanbul: Parçalı bulutlu 25
İzmir: Az bulutlu 28 :65::65:

2011 de ne olur bilinmez yaz buralara geç geldi umarım geç de giderr:5:

Günayyydıııın arkidişleeeer, bugün daha sabahtan belli havanın ne kadar sıcak olacağı, sabah sabah klimayı açtık basık bir hava var, öğlen napacam ben yaaa, dışarda işlerim var, pufff...

canım bende oturduğumuz sitenin otoparkında yapacam, kırmızı tüller alıp süsleyecem, geçen gün nişanlımla onu hesap ettik 30 metre tül lazım, hani şu süsleme tülleri oluyo ya ucuz oluyo onlardan alacam... :62::64::62:

selam kizlar,

eylul'de evlenmeyi dusunen ben icin, hala ortada hicbisey olmamasi ne kadar normal sizce?

daha ne tarih belli, ne yer belli, ne mekan, ne zaman, ne ev, ne esya... ne gelinlik, ne bisey...

askerden daha yeni donen nisanlimin is bulabilmesini beklemekteyiz!:51:

ben depresyona girmeyim de kimler girsin...

yok canim... kesin 2012'ye kalicaz biz bu hizla...

mutluluklar canımmm sıkma canını en sinir bozucu dönem belirsiz dönemdir ama buradaki bütün gelinler eminim o belirsiz dönemden gecmişlerdir :49::49: sen takma boşver nişanlılığın tadını çıkarmaya bak zor ama kendini zorla :66::66::66::66:

sen kendince araştır eşya mobilya gelinlik sen kafanda tasarla gün belli oldugunda direk gidip alırsın :64::64::64::64:

kızlaaar iyi akşamlar... yaaa kızlar bizim düğün salonuna kuaförde dahildi, anlaşmalı kuaförü varmış, bugün oraya gittim konuşmaya, yaptığı modellerin falan resimleri varsa bakayım dedim, bilgım çöktü hiç resim yok dedi, sadece gelin başı ve makyaj anlaşmalı, manikür pedikür fiyatlarını soruyorum söylemiyo, yanımda geleceklerin saçını ne kadara yaparsın diyorum söylemiyo, laf kalabalıklıına getiriyor, o gün gelsin uygun yaparım diyor, kaç kişi geleceğine bağlı diyor, atıyorum 4 olursa diyorum kesinmi 4 mü not alayımmı diyor yine söylemiyor, ayy sinir oldum ben yaaa..

bu hakkımı kınada kullansam diye düşündüm bu seferde adam sinirlenip kına saçımı kötü yaparsa diye korktum, hiç gitmeyedebilirm gerçi illa mecbur değilim ama moralim bozuldu yaa..

makyajı nasıl yapacaklarıda belli değil, baktım golden rose'un makyaj standı vardı.. porselen makyaj istersen yaparız dediler.. sonra kaçta gelip kaçta çıkabilirm dedim, 1 gibi gelirsin 4 te falan çıkarsın dedi, kız alma var, foto çekimi var, bide ben daha erken gelip daha erken çıkmak istiyorum dedim, foto 1 saat sürer zaten dedi :53:, 1 saatte bitermi yaa ne saçma... :19: ayrıca erken çıkıp napacaksın saçın makyajın bozulur,4 veya 5 gibi burdan çıkarsın 1 saatte foton biter ordan 6 gibi kız alma olur yarım saatttede yemek yersiniz hop düğün salonuna geçersiniz dedi:53: yok ben 4te 5te çıkmam , 9 gibi gelsem 1 veya 2 gibi çıksam olmazmı diyorum erken çıkıp napacaksın nere gideceksin gelinlikle diyo, sananee yaaa dicektim sinir oldum :14:

ayyyy tatlım bu kuaförler ne sanıyor kendilerini benden sana tavsiye sakın fotoya 1 saat ayırma erken git kuaföre erken çık fotodada saatlerce olsada ugraş şöyle güzel fotolar ceksinler :9::9::9: geriye kalan tek hatıra anılar çünkü

kuafördede tereddüt ettiyse kendi kuaförüne git kafan rahat olsun :34::34::34::34: ha bu arada porselen makyaj dedikleri şey nasıl oluyo :52::52::52::52:

ayyyy tatlım bu kuaförler ne sanıyor kendilerini benden sana tavsiye sakın fotoya 1 saat ayırma erken git kuaföre erken çık fotodada saatlerce olsada ugraş şöyle güzel fotolar ceksinler :9::9::9: geriye kalan tek hatıra anılar çünkü

kuafördede tereddüt ettiyse kendi kuaförüne git kafan rahat olsun :34::34::34::34: ha bu arada porselen makyaj dedikleri şey nasıl oluyo :52::52::52::52:

ay hiç sorma bide diyorki, erken gelirsen gelinliğide erken giymen gerekir diyor, öğlen 12 gibi giysen gece en az 12'ye kadar üstünde kalacak, 12 saat boyunca napacaksın gelinlikle durulmaz çok sıkılırsın diyor, 4 gibi falan giyersin daha iyi diyor:53:, sananee beee diyecektim gelinlik bu niye durulmasın, kim hemen çıkarmak ister ki zaten diyecektim.... demedim :63:

ay hiç sorma bide diyorki, erken gelirsen gelinliğide erken giymen gerekir diyor, öğlen 12 gibi giysen gece en az 12'ye kadar üstünde kalacak, 12 saat boyunca napacaksın gelinlikle durulmaz çok sıkılırsın diyor, 4 gibi falan giyersin daha iyi diyor:53:, sananee beee diyecektim gelinlik bu niye durulmasın, kim hemen çıkarmak ister ki zaten diyecektim.... demedim :63:

:64::64::64::64::64::64::64: sen epey sinirlenmişsin cnaım ama sıkma canını bende kuaföre erkenden gidecem sonra dış mekan çekim var zaten ondan bolll boll fotograf çekinecem :52::52::52::52:sonra menderese giderim bir yemek yeriz ayy saçlarımda hemen bozulma zahirrrr değilmi :1::1::1::1:

:64::64::64::64::64::64::64: sen epey sinirlenmişsin cnaım ama sıkma canını bende kuaföre erkenden gidecem sonra dış mekan çekim var zaten ondan bolll boll fotograf çekinecem :52::52::52::52:sonra menderese giderim bir yemek yeriz ayy saçlarımda hemen bozulma zahirrrr değilmi :1::1::1::1:

ayyy hemşerim beniiiim, tabikiiii adanada düğün yapılırda menderes bulvarında bir tur atılmadan düğüne gidilir mi :64::64::64:

vayyy be hafta sonları piknik yapardık sürekli gelin arabaları geçerdi, ne güzeldi...:31:

ben daha buraya taşınalı 2buçuk yıl oldu, tanıdığım sürekli gittiğim bir kuaför yok, henüz doğru düzgün herşeyi tam yapan bi kuaförede dek gelmedim.. kaşlarımı aldırdığım kuaför başka, saçlarımı boyattıım kuaför başka, hepsi için başka yere gidiyorum... mesela saçlarımı çok güzel boyayan bi kuaför var, geçenlerde saçda yaptırmıştım ama çok geveze elinden çok dili çalıştığı için gideceğim yere geç kalmış bir sürü stres yaşamıştım onun yüzünden, defalarca hadiii hadiii diye uyara uyara yaptrmama rağmen bitirememişti bi maşayı.. ona hayatta gitmem meselaa, ona saçlarımı boyatırım düğün öncesi, çünkü güzel yapıyor, bir günümü ayırırım artık.. bide makyajı çok iyi yapan biyer var, çok güzel kaş falan alıyor ama oda saç yapamıyor, onada sadece kaş için gidiyorum :14::14: walla bilmiyom napacam.. şansa kalırsa bende bu konularda şans yoktur yandım demektir.

Kızlar günaydınn herkesi kuaför telaşı sarmış:66: ee çok haklısınız ama önceden mutlaka prova yaptırın sakın kuaföre bırakmayın modeli gelin saçı çok önemli

Back