kızlaaar iyi akşamlar... yaaa kızlar bizim düğün salonuna kuaförde dahildi, anlaşmalı kuaförü varmış, bugün oraya gittim konuşmaya, yaptığı modellerin falan resimleri varsa bakayım dedim, bilgım çöktü hiç resim yok dedi, sadece gelin başı ve makyaj anlaşmalı, manikür pedikür fiyatlarını soruyorum söylemiyo, yanımda geleceklerin saçını ne kadara yaparsın diyorum söylemiyo, laf kalabalıklıına getiriyor, o gün gelsin uygun yaparım diyor, kaç kişi geleceğine bağlı diyor, atıyorum 4 olursa diyorum kesinmi 4 mü not alayımmı diyor yine söylemiyor, ayy sinir oldum ben yaaa..
bu hakkımı kınada kullansam diye düşündüm bu seferde adam sinirlenip kına saçımı kötü yaparsa diye korktum, hiç gitmeyedebilirm gerçi illa mecbur değilim ama moralim bozuldu yaa..
makyajı nasıl yapacaklarıda belli değil, baktım golden rose'un makyaj standı vardı.. porselen makyaj istersen yaparız dediler.. sonra kaçta gelip kaçta çıkabilirm dedim, 1 gibi gelirsin 4 te falan çıkarsın dedi, kız alma var, foto çekimi var, bide ben daha erken gelip daha erken çıkmak istiyorum dedim, foto 1 saat sürer zaten dedi , 1 saatte bitermi yaa ne saçma... ayrıca erken çıkıp napacaksın saçın makyajın bozulur,4 veya 5 gibi burdan çıkarsın 1 saatte foton biter ordan 6 gibi kız alma olur yarım saatttede yemek yersiniz hop düğün salonuna geçersiniz dedi yok ben 4te 5te çıkmam , 9 gibi gelsem 1 veya 2 gibi çıksam olmazmı diyorum erken çıkıp napacaksın nere gideceksin gelinlikle diyo, sananee yaaa dicektim sinir oldum
bu ne beee
deli mi o ya
ayrıca canım 3 saat kuaför için fazla değil mi :26:
sen en azından prova yaptırmalısın canım, biliyosun bu işler ihmale gelmiyo
olmazsa kınada kullanırsın dediğin gibi
bu arada ben fotocuyla ilgili hiç bir girişimde bulunmadım henüz... daha ne bekliyosam pofffff bu aralar içimden hiç bişe yapmak gelmiiiii
sen otur oturr
nikah tarihinizi de almadınızz
hareket et bebem biz 2 hafta nikah işlemleriyle uğraştık
siz de uğraşmayın bizm gbi strest olmayın