Çok teşekkür ederim Demetcim...
Lemlem mobilyalar gerçekten harika,şimdi gidip aynılarından alasım geldi valla :)) Tam benim düşündüğüm tarz ve renklerde...
zyv,sizde çok yakışmışsınız,Allah ömür boyu mutluluk versin... (Şimdi bende esmer diye düşünüyordum diyeceğim,kopya çekmiş gibi olacağım,neyse,duymadınız,görmediniz :)) )
evet Ahsencim senide görmek istiyoruz, bak senide nasıl hayal ediyorum, beyaz tenli hafif balık etli, tontiş tontiş demendenmidir bilmiyorum tontiş al al yanaklıdoğru mu?
teşekkür ederim Ahsencimm, keşke seni de görebilsekk, ben topiğimizin zıpır gelinini çok merak ediyorum
evet Ahsencim senide görmek istiyoruz, bak senide nasıl hayal ediyorum, beyaz tenli hafif balık etli, tontiş tontiş demendenmidir bilmiyorum tontiş al al yanaklıdoğru mu?
zyv,sizde çok yakışmışsınız,Allah ömür boyu mutluluk versin... (Şimdi bende esmer diye düşünüyordum diyeceğim,kopya çekmiş gibi olacağım,neyse,duymadınız,görmediniz :)) )
Allah allah Lemelemcim noluyo bize, hep aynı şekilde canlandırıyoruz farkındamısın
amin canım çook teşekkür ederim, hepimiz inşallah bir ömür boyu mutlu oluruz, bak bi esmerci dahaa, annnamadım gitti şu işii
teşekkür ederim eftelyacım, al canım al birlikte kullanalım ne güzel
bak zvycıım herkes esmer sanmış seni
Evet ya bende çok merak ediyorum Ahsen seni, beyaz tenli çocuksu masum bi yüz var gözümün önünde,
Bence şu dakika itibariyle saç rengini değiştirip siyaha boyuyorsun ve bizimde içimiz rahat ediyor.Hadi koş :))
canan senin boyunun uzun olduğunu biliyoduk, söylemiştin
genelde uzun boylular esmer oluyor (ya da bu benim yanılmam)
bu yüzden herkes seni esmer sanmış olabilir. Yani ben de uzun boylu gösterişli bi kızcağız hayal ettiğim için saçların siyahtı gözümde :26:
ama amaa ben siyaha boyatırsam yüzüm hayalet gibim olur bembeyaz çook çirkin olurumm
açıklaman çok mantıklı geldii canikom, dediğin gibi uzun boylular genelde esmer oluyor bence de, ben istisnayım sanırsamgerçi biraz kilom var ama neysee onlarla yaşamaya da alıştım
canan senin boyunun uzun olduğunu biliyoduk, söylemiştin
genelde uzun boylular esmer oluyor (ya da bu benim yanılmam)
bu yüzden herkes seni esmer sanmış olabilir. Yani ben de uzun boylu gösterişli bi kızcağız hayal ettiğim için saçların siyahtı gözümde :26:
balım sana en iyi kızıl gider bak benden söylemesi
ama bakır falan değil, hani hürrem kızılı varya onun 2 ton koyusunu düşün
ayy hayalimde canlandırdım ama anlatabildim mi bilemicem :26:
gelinlik resimlerinde görüm incecik belin var
resimde de kilolu durmuyosun
zaten ben uzun boylulara zayıflığı yakıştırmıyorum şuan iyisin bence
ama tam olarak görmedim tabi sen daha iyi bilrisin
kızılda çook hevesim var benim, çok istiyorum ama bugüne kadar hiç kızıl yapmadım saçımı, düğün öncesi de cesaret edemiyorum, hele bi hayırlısıyla evleneyim bi akşam saçımı kızıl yapıp gelirim eve, sürpriz olurr
kızılda çook hevesim var benim, çok istiyorum ama bugüne kadar hiç kızıl yapmadım saçımı, düğün öncesi de cesaret edemiyorum, hele bi hayırlısıyla evleneyim bi akşam saçımı kızıl yapıp gelirim eve, sürpriz olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?