- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
- 373
yazmasam da burayı takip ediyorum:)))
öncelikle EFTELYA kendini çok üzüyorsun canım,bu kadar harap etme lütfen bugünler geçer ve sen kendini üzdüğünle ağladığınla kalırsın,inan geçen zamanların kıymetini bilmiyoruz en güzel en hatırlanası günlerimiz,sonra ilerde bugünlere göz atıp ahhh diyoruz geçmişe özlem duyuyoruz.doğum günün kutlu olsun canım bu arada,tüm güzellikler seninle olsun inş.
AHSENCİM mobilyalarını çok beğendim çok rahat görünüyolar güle güle kullan,biz tayinci olduğumuz için eşyaları öylesine alıcaz.o yüzden hiççç bakmıyorum
LEMLEM köşemin süper,çok severim ben köşemleri.ilerde adam gibi ev kurduğumda ben de istiyorum
EBRUMEMET geçmiş olsun allah şifalar versin,benim de teyzem bi de eniştem anjio oldu turp gibiler maşallah,annen de kızının düğününü sağlıklı bi şekilde yapacak inş,canını sıkma annenin yediklerine dikkat et,soğan suyu damarları açmaya birebirmiş 40 gün boyunca içmek gerekiyormuş eniştem deneyecek kontrole gidecek.netten sen de araştır,içmek zor ama söz konusu kalp olunca değer bence
Çok teşekkür ederim Neşe.Gariptir,burada kendime geliyorum yavaş yavaş :)) Ama işte böyle bir konuda hiç bir gelişme olmayınca ne buraya gelip yazacak birşey buluyorum,ne de moralimi yerinde tutabiliyorum...