2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

3 ay kaldı benim daha ne beyaz eşyalarım ne mobilyalarım ne gelinlik hiçbişeyim yok. öle bekliyoruz bakalım nereye kadar.

canım cok sevındım senın adına hayırlı olsun ama bız agustos gıbı tutarız cunku hem suan cok guzel ev yok hemde fazladan kıra vermemıs oluyoruz

ayrıca beğendiğim koltuk takımı aşağıdaki gibi yorumlarnızı alsam ne mutlu olurum heee

canım cok guzel renklerıne bayıldım diğer eşyalarla güzel kombın edilirse çok şık olur dıye dusunuyorum

güzel canım senın mobılyaların mı bunlar

canım gayet guzel ve buyuk gozukuyor gule gule kullanın

saygımı hıcbırzaman bozmam, yapı ıtıbarıylede bozmam. yıne buyuk konusmıyım belkı cok agır bısey olur o zaman susamam ama sanmıyorum.Bence ne yaparlarsa yapsınlar buyuklerımıze saygılı olmalıyız.Erkek annelerı genelde kıskanıyor ogullarını bosverın kıskansınlar bız saygılı davranırsak bır yerden sonra ıyı olmak zorundalar hem boylece askımıızda bızım farkımızı anlar :82: ben oyle yapıyorum herkesede tavsıye edıyorum.

kızlar bide fiyatlar hakkında bilgi verseniz...

canım ben izmirdeki mobilya fuarında seçmiştm yatak odasnı ve salon takımını.firma sahibi ağbimin ve kuzenimin yakın arkadaşı.bu yüzden ikisi toplam 3,500tl ama oturma odası koltuklarım 2,500 tl o da tanıdık aracılığıyla oldu.normal fiyatı 3.250tlydi.yatak odsı ve saon takımıma %50 ye yakn indirim yapıldı.aslında iksi toplam 6.900 dü.ama salon koltukları hariç tabi ki.onda kararsız kaldım.:44:beğendiğim bir model vardı ama fiyatı 4,500tl ve sadece 1 adet 2li koltuk ve 2 tekliden olusuyodu.3lü yaptırırsak 5.300tl sadece koltuklar tutucaktı.ben de başka mode bakmaya karar verdim.mobilya fuarı olmasaydı bu fiyatlara zor bulurdum.cünkü firmalr fuara özel fiyat cıkarıyorlar

güzelmiş canım ama o tarz berjerler kullanışlı olmuyor sadece benim fikrim
ya öyle mi dersin bende çok sevmiştim hatta direk öle olsun die arıyordum
cnm ben köşe koltuk sevmiyorum aynı zmnda bizim oraya köşe uygun değil yaa ama normal şartlar da çok kullanışlı görünüyor

canım koltuk takımını çok beğendim ben hatta benimde takımımın teklileri böyle yuvarlak=))rengide böylemi olacak rengide çok güzelmiş=)
cnm bunun fiyatı 2600tl yakın sence fiyat nasıl?
rengini siyah kırmızı istiyorum ama bakalımm

3 ay kaldı benim daha ne beyaz eşyalarım ne mobilyalarım ne gelinlik hiçbişeyim yok. öle bekliyoruz bakalım nereye kadar.

canım ben gittim herşeyimi begendim benim anneciğim sağolsun ben begendim gitti aldı mobilyayıda begendim ben alınacagı zamanda sadece begendim yere gittim ve şu olsun bu olsun dedim bence sende böyle yap kafan rahat lur

hayırlısı olsun canım... Mutlu günlerde kullan... Hazırlıkları tamamladın mı sen canım :)

birtek damadım eksikkkkkkk

bende salon takımını koyu kahve ve krem yemek odasıda aynı tonlarda yatak odam hala mualakkta

bende salon takımını koyu kahve ve krem yemek odasıda aynı tonlarda yatak odam hala mualakkta [/QUOTE]

yawru kuş genelde takım oluyor salonla.saon takımına uygun secersin olmazsa

yatak odan masko galiba ben de beğenmiştim bu modeli ama galiba buna benzer bşy daha vardı onu alıcam

evet cnm ben hepsinin modelini seçtim ikitellide nişanlımın mükelleflerinden biri yapıcağı için bize baya ucuza gelicek inş. modeller istediğimiz gibi çıkar yoksa almam alamammm

öyle güzel modeller var ki ama en güzel ve en uygununu secmek zorundayız ikimizde çalışıyoruz aileler destekliyo ama yinede uygun olanını secmek zorundayız evlilik cidden masraflı bir iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…