köşe koltuk takımı benim hoşuma gitti canım? Bilindik bi marka mı?
çok hoş ya çok ta kullanışlı. Hangi marka tatlım?
kızlar bide fiyatlar hakkında bilgi verseniz...
3 ay kaldı benim daha ne beyaz eşyalarım ne mobilyalarım ne gelinlik hiçbişeyim yok. öle bekliyoruz bakalım nereye kadar.
ben 1400 tl aldım cnaım nişanlımın arkadaşı orada çalışıyo yakındada diger eşyalarımın fotolarınıda yüklerimmm
canım cok sevındım senın adına hayırlı olsun ama bız agustos gıbı tutarız cunku hem suan cok guzel ev yok hemde fazladan kıra vermemıs oluyoruzsaolasın cnmm
hem birbiriyle uyumlu olsun diorum,hem uygun olsun diorum,hem küçük evime sığsın diorum hem hem hem....
bitmiyor valla Allah hepimize kolaylık versin
cnm normal şartlarda bizde ağustos gibi tutacaktık Allahım sesimizi duydu dayımın kiracısı vardı o ev alıp çıktı orayı tutacağız bizde o yüzden biraz erken oldu
ama erken olması çok rahat oldu yoksa nasıl bakacaktık mobilya fln bütçeyi sarsmadan erkenden halletmek iyi tabi
ayrıca beğendiğim koltuk takımı aşağıdaki gibi yorumlarnızı alsam ne mutlu olurum heee
güzel canım senın mobılyaların mı bunlar
bende göstermek isterdim size ama biz kendimiz çizdik salon için modelleri isteklerimizi söyledik şuan yapım aşamasında bakalım inş. güzel bişeyler çıkar ..
yatak odamın modeli netten alıntı
Eki Görüntüle 206301 Eki Görüntüle 206300 Eki Görüntüle 206299
otruma odam içinde doğtaşın bi modeline karar verdik fakat hala kumaşını seçemedik lacivert kumaş bulamadılar. beklemedeyiz
Eki Görüntüle 206302
SICAK BİR İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN KIZLAAARRRRR!!
angelprenses cok sewindim yawwwbak iyi ki gitmişsinn....off anneeri hep böyleoluyo zaten bunların bende birne başbş gayet iyi anlaşıyoruz sn zamanrda ne oluyosa artık annesiye pek bi haşır neşir bu yüzden tartışmalaımız arttı... ama geçici br durumdur diye saygımı bozmuyorum...boşverlim gitsinn...
Eftelyacım cok üzüldüm gecekten.çıkmaz gibi ama sabırla düzelir her sey inan.sen hevesini kaçırma.biliyorum zor ama ha eylül ha ekim.nikah yaparsınız düğün yapamazsanız,kına geceni de düğün gibi yaparsın eğlenirsin bol bol.bence sen çekil aradan ailen sorsun nikah ne zaman biz ona göre soran insanlara gün verelim gibi desinler.eylül-ekim gibi derlerse iyi gidin bu hafta tarih alın kendinze cocuklar desin baban.ayrıca kayın pederin zaten amcan onlar iki kardeş daha iyi anlaşır babanla.sen sıkma canını üzülme bu kadar...
canım son güne bırakma bence biranönce halledin
kızlar bide fiyatlar hakkında bilgi verseniz...
ya öyle mi dersin bende çok sevmiştim hatta direk öle olsun die arıyordumgüzelmiş canım ama o tarz berjerler kullanışlı olmuyor sadece benim fikrim
cnm ben köşe koltuk sevmiyorum aynı zmnda bizim oraya köşe uygun değil yaa ama normal şartlar da çok kullanışlı görünüyor
cnm bunun fiyatı 2600tl yakın sence fiyat nasıl?canım koltuk takımını çok beğendim ben hatta benimde takımımın teklileri böyle yuvarlak=))rengide böylemi olacak rengide çok güzelmiş=)
3 ay kaldı benim daha ne beyaz eşyalarım ne mobilyalarım ne gelinlik hiçbişeyim yok. öle bekliyoruz bakalım nereye kadar.
hayırlısı olsun canım... Mutlu günlerde kullan... Hazırlıkları tamamladın mı sen canım :)
cok kullanışlı bir model seçmişsin canım. ben siyah beyaz seçtim oturma odasını.salon takımımda halılarım ve he seim düz beyaz olucak inş.yatak odası da beyaz lake ve oymalı bir demir süs var üzerinde.içimize sindi.sadece alıcaz.malum deniliye gidcek mobilyalaro yüzde almaktaacele etmiyoruz son ay alıp oraya yollatıcam
bende göstermek isterdim size ama biz kendimiz çizdik salon için modelleri isteklerimizi söyledik şuan yapım aşamasında bakalım inş. güzel bişeyler çıkar ..
yatak odamın modeli netten alıntı
Eki Görüntüle 206301 Eki Görüntüle 206300 Eki Görüntüle 206299
otruma odam içinde doğtaşın bi modeline karar verdik fakat hala kumaşını seçemedik lacivert kumaş bulamadılar. beklemedeyiz
Eki Görüntüle 206302
ya öyle mi dersin bende çok sevmiştim hatta direk öle olsun die arıyordum
evet canımmm malesef zamanla sallanıyo bilmiyorum da bizim aile yaşantısına uygun değil yani ama karar senin çok hoş rengi bu arada
cnm ben köşe koltuk sevmiyorum aynı zmnda bizim oraya köşe uygun değil yaa ama normal şartlar da çok kullanışlı görünüyor
evt canım bende düşünmüyordum da dedim böyle olsun bakalım umarım kullanışlı olur parçalarıda ayrılıyor bakalım
yatak odan masko galiba ben de beğenmiştim bu modeli ama galiba buna benzer bşy daha vardı onu alıcam
evet cnm ben hepsinin modelini seçtim ikitellide nişanlımın mükelleflerinden biri yapıcağı için bize baya ucuza gelicek inş. modeller istediğimiz gibi çıkar yoksa almam alamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?