bütün mobilyaları aldık
düğün tarihimiz de elimizde inş onu da hallettik
Hayırlı olsun canım. Bu dertlerdende kurtuldun...
merhaba kızlaaarrr ben geldim çok yoruldum
öncelikle; eftelyacım dualarım seninle canım belirsizlikler çıkar inşallah aradan akraba olunca daha hassas oluyor herkes ne birşey diyebiliyorsun nede isteyebiliyorsun üzme kendini anneciğinde üzmesin akrabada olsan sende ana baba kuzususun bu borçları sana da ailenede yansıtmamaları lazım.gönlüne göre olur inşallah herşey.
sonralıkla; bugün gelinliğimi aldım kızlar dün bir model beğenmiştim yıldızgörden annemle gittik çok sade buldu beğenmedi gelin dediğin gösterişli olurmuş:) ordan çıktık miss defneyi gördüm randevusuz aldılar sağolsunlar tek bir modelde bingo dedim veeeee dikimi için start verdim:)
Hayırlı olsun tatlım gelinliğin. Miss defnenin gelinliklerini bende çok seviyorum...
B]kızlar sizin tepkiniz ne olurdu bu anlatacağım olayda, merak ediyorum bende bi problem mi var,
Dün iş çıkışı nişanlımla sahilde oturuyoruz, sonra ablamlarda iş çıkışı geliyor 1 saat kadarda öyle oturuyoruz sonra ablamlarla mağazaya gezmeye gidiyoruz ki iç çamaşırı falan bakıcaz birlikte hoş olmaz. Zaten, öncesinden arkaşıyla telde görüşmüştü şehir dışından yeni geldi ve arkadaşıyla akşam görüşeceklerini biliyorum,
aradan 1 saat falan geçiyor, bi arkadaşla rastlaştık ve güzel bi haber aldım paylaşmak için bizimkini arıyorum, arkadan sürekli sesli bi tonda kız sesi geliyor, "nerdesiniz bu arada" dedim "işte ağbim arkadaşım kız arkadaşı falan oturuyoruz", arkadan duyuyorum arkadaşlarının sesini "Demette gelsin",
"bak seni çağırıyorlar sen de gelsene" diyor, ben de önce senin çağırman gerekmiyormuydu, sen çağırsaydın gelirdim diyorum,
VE şuan da geldiğimiz nokta inanılmaz![[/B]
Erkekler böyle zaten canım. Benim nişanlımında fazla bi farkı yok. Ben bu tür davranışlarına çok tepki verdiğim için artık yapmamaya dikkat ediyo.
Seninde tepkin gayet normal bence. Ama sakın büyütme. Büyütmeni gerektiricek kadar buyuk bi problem deyil. Sadece azcık ayar ver o kadar...
Lemlem maşallah fiziğin çok gzel gelinlik de cuk oturmuş cukulata iyi ki dğdun sürprizi çok merak ettim şimdi
1 ayda 5 kilo vermenin yollarını arıyorum ben de 59 kilo olmuşum allah kahretsin
Saol canım. Anlatcam süprizlerini