• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

3 ay kaldı benim daha ne beyaz eşyalarım ne mobilyalarım ne gelinlik hiçbişeyim yok. öle bekliyoruz bakalım nereye kadar.

saolasın cnmm
hem birbiriyle uyumlu olsun diorum,hem uygun olsun diorum,hem küçük evime sığsın diorum hem hem hem....
bitmiyor valla Allah hepimize kolaylık versin

cnm normal şartlarda bizde ağustos gibi tutacaktık Allahım sesimizi duydu dayımın kiracısı vardı o ev alıp çıktı orayı tutacağız bizde o yüzden biraz erken oldu
ama erken olması çok rahat oldu yoksa nasıl bakacaktık mobilya fln bütçeyi sarsmadan erkenden halletmek iyi tabi
canım cok sevındım senın adına hayırlı olsun ama bız agustos gıbı tutarız cunku hem suan cok guzel ev yok hemde fazladan kıra vermemıs oluyoruz

ayrıca beğendiğim koltuk takımı aşağıdaki gibi yorumlarnızı alsam ne mutlu olurum heee:21::21:

sayfa%204-5.jpg

canım cok guzel renklerıne bayıldım diğer eşyalarla güzel kombın edilirse çok şık olur dıye dusunuyorum

güzel canım senın mobılyaların mı bunlar
bende göstermek isterdim size ama biz kendimiz çizdik salon için modelleri isteklerimizi söyledik şuan yapım aşamasında bakalım inş. güzel bişeyler çıkar ..

yatak odamın modeli netten alıntı
Eki Görüntüle 206301 Eki Görüntüle 206300 Eki Görüntüle 206299

otruma odam içinde doğtaşın bi modeline karar verdik fakat hala kumaşını seçemedik lacivert kumaş bulamadılar. beklemedeyiz
Eki Görüntüle 206302

canım gayet guzel ve buyuk gozukuyor gule gule kullanın

SICAK BİR İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN KIZLAAARRRRR!!

angelprenses cok sewindim yawww:21::21::21::27: bak iyi ki gitmişsinn....off anneeri hep böyleoluyo zaten bunların bende birne başbş gayet iyi anlaşıyoruz sn zamanrda ne oluyosa artık annesiye pek bi haşır neşir bu yüzden tartışmalaımız arttı...:59: ama geçici br durumdur diye saygımı bozmuyorum...boşverlim gitsinn...:36::36:

Eftelyacım cok üzüldüm gecekten.çıkmaz gibi ama sabırla düzelir her sey inan.sen hevesini kaçırma.biliyorum zor ama ha eylül ha ekim.nikah yaparsınız düğün yapamazsanız,kına geceni de düğün gibi yaparsın eğlenirsin bol bol.bence sen çekil aradan ailen sorsun nikah ne zaman biz ona göre soran insanlara gün verelim gibi desinler.eylül-ekim gibi derlerse iyi gidin bu hafta tarih alın kendinze cocuklar desin baban.ayrıca kayın pederin zaten amcan onlar iki kardeş daha iyi anlaşır babanla.:34:sen sıkma canını üzülme bu kadar...

saygımı hıcbırzaman bozmam, yapı ıtıbarıylede bozmam. yıne buyuk konusmıyım belkı cok agır bısey olur o zaman susamam ama sanmıyorum.Bence ne yaparlarsa yapsınlar buyuklerımıze saygılı olmalıyız.Erkek annelerı genelde kıskanıyor ogullarını bosverın kıskansınlar bız saygılı davranırsak bır yerden sonra ıyı olmak zorundalar hem boylece askımıızda bızım farkımızı anlar :82: ben oyle yapıyorum herkesede tavsıye edıyorum.:54:

kızlar bide fiyatlar hakkında bilgi verseniz...

canım ben izmirdeki mobilya fuarında seçmiştm yatak odasnı ve salon takımını.firma sahibi ağbimin ve kuzenimin yakın arkadaşı.bu yüzden ikisi toplam 3,500tl:1: ama oturma odası koltuklarım 2,500 tl o da tanıdık aracılığıyla oldu.normal fiyatı 3.250tlydi.yatak odsı ve saon takımıma %50 ye yakn indirim yapıldı.aslında iksi toplam 6.900 dü.ama salon koltukları hariç tabi ki.onda kararsız kaldım.:44:beğendiğim bir model vardı ama fiyatı 4,500tl ve sadece 1 adet 2li koltuk ve 2 tekliden olusuyodu.3lü yaptırırsak 5.300tl sadece koltuklar tutucaktı.ben de başka mode bakmaya karar verdim.mobilya fuarı olmasaydı bu fiyatlara zor bulurdum.cünkü firmalr fuara özel fiyat cıkarıyorlar

güzelmiş canım ama o tarz berjerler kullanışlı olmuyor sadece benim fikrim
ya öyle mi dersin bende çok sevmiştim hatta direk öle olsun die arıyordum
cnm ben köşe koltuk sevmiyorum aynı zmnda bizim oraya köşe uygun değil yaa ama normal şartlar da çok kullanışlı görünüyor

canım koltuk takımını çok beğendim ben hatta benimde takımımın teklileri böyle yuvarlak=))rengide böylemi olacak rengide çok güzelmiş=)
cnm bunun fiyatı 2600tl yakın sence fiyat nasıl?
rengini siyah kırmızı istiyorum ama bakalımm:37:

3 ay kaldı benim daha ne beyaz eşyalarım ne mobilyalarım ne gelinlik hiçbişeyim yok. öle bekliyoruz bakalım nereye kadar.

canım ben gittim herşeyimi begendim benim anneciğim sağolsun ben begendim gitti aldı mobilyayıda begendim ben alınacagı zamanda sadece begendim yere gittim ve şu olsun bu olsun dedim bence sende böyle yap kafan rahat lur

hayırlısı olsun canım... Mutlu günlerde kullan... Hazırlıkları tamamladın mı sen canım :)

birtek damadım eksikkkkkkk :64::66::64::66::46::66::64::66::46::66::64:

cok kullanışlı bir model seçmişsin canım. ben siyah beyaz seçtim oturma odasını.salon takımımda halılarım ve he seim düz beyaz olucak inş.yatak odası da beyaz lake ve oymalı bir demir süs var üzerinde.içimize sindi.sadece alıcaz.malum deniliye gidcek mobilyalar:59:o yüzde almaktaacele etmiyoruz son ay alıp oraya yollatıcam:59:

bende salon takımını koyu kahve ve krem yemek odasıda aynı tonlarda yatak odam hala mualakkta :8::8::8::8:

bende salon takımını koyu kahve ve krem yemek odasıda aynı tonlarda yatak odam hala mualakkta :8::8::8::8:[/QUOTE]

yawru kuş genelde takım oluyor salonla.saon takımına uygun secersin olmazsa

bende göstermek isterdim size ama biz kendimiz çizdik salon için modelleri isteklerimizi söyledik şuan yapım aşamasında bakalım inş. güzel bişeyler çıkar ..

yatak odamın modeli netten alıntı
Eki Görüntüle 206301 Eki Görüntüle 206300 Eki Görüntüle 206299

otruma odam içinde doğtaşın bi modeline karar verdik fakat hala kumaşını seçemedik lacivert kumaş bulamadılar. beklemedeyiz
Eki Görüntüle 206302

yatak odan masko galiba ben de beğenmiştim bu modeli ama galiba buna benzer bşy daha vardı onu alıcam

ya öyle mi dersin bende çok sevmiştim hatta direk öle olsun die arıyordum

evet canımmm malesef zamanla sallanıyo bilmiyorum da bizim aile yaşantısına uygun değil yani ama karar senin çok hoş rengi bu arada

cnm ben köşe koltuk sevmiyorum aynı zmnda bizim oraya köşe uygun değil yaa ama normal şartlar da çok kullanışlı görünüyor

evt canım bende düşünmüyordum da dedim böyle olsun bakalım umarım kullanışlı olur parçalarıda ayrılıyor bakalım :1:

evet cnm ben hepsinin modelini seçtim ikitellide nişanlımın mükelleflerinden biri yapıcağı için bize baya ucuza gelicek inş. modeller istediğimiz gibi çıkar yoksa almam alamammm :47::47::47:

öyle güzel modeller var ki ama en güzel ve en uygununu secmek zorundayız ikimizde çalışıyoruz aileler destekliyo ama yinede uygun olanını secmek zorundayız evlilik cidden masraflı bir iş :64::66::64::66::64::66:

Back