• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

anaaaaam benim hemşehrilerim varmıııııışşş :52::52::52:
kızlar bende adanalıyım bende, baba tarafım kadirli,
ünv'yide mersinde okudum 4.5 yıl mersinde kaldım mezitlide oturduk, çok özledim memleketimiiiiiii...

hayırlı olsun canım, taşlar birbir oturuyor artık. ne güzel herşey yolunda, hep böyle olur inşallah..

hoşgeldin, herzaman bekleriz öyle ziyaretçi takılma, sende anlat neler yaptın ne hazırlıklar yaptınız? :1:

gelinliğin hayırlı olsun canım, resmini bekliyoruz. unutma olur mu:34:

neeee lemlem bende mersin ünv mezunuyum vee mezitlide oturdum ne okudun nerde oturdun kaç mezunusun:)))

ay heyecandan yazmayı unuttum...mezitlide vipol kavşağı vardı ya hani oraya yakındı, kilim türkü evinin arka tarafında oturduk biz DSİ sitesinde :64::64:

ay mersin biyoloji çok kazık bi bölümdür yaaa hocalarınız çok süründürürdü, arkadaşlarımdan biliyom, kankim daha geçen yıl mı ne bitirebildi.. sende uzatmaları oynamış olmalısın, görmüşüzdür bile biribirimizi belki..

ay mersin biyoloji çok kazık bi bölümdür yaaa hocalarınız çok süründürürdü, arkadaşlarımdan biliyom, kankim daha geçen yıl mı ne bitirebildi.. sende uzatmaları oynamış olmalısın, görmüşüzdür bile biribirimizi belki..

1 sene uzattım tabiki arkadaşın iyi bitirmiş:) eskilere gittim çok mutlu oldum mersinim bir başkadır güzel günlerdi uzun zaman oldu . şimdi nişanlıcım ıraklarda skypeden bağlanacak hasret gidereceğiz gece bakarım neler yazdığınıza :)

Selam kızlar, aslında bayadır ziyaretçi olarak takip ediyordum ama dayanamadım daha fazla :)
Benimde 7 eylülde kınam 9 eylülde düğünüm var

hoşgeldin tatlım :71:

merhaba kızlaaarrr ben geldim çok yoruldum
öncelikle; eftelyacım dualarım seninle canım belirsizlikler çıkar inşallah aradan akraba olunca daha hassas oluyor herkes ne birşey diyebiliyorsun nede isteyebiliyorsun üzme kendini anneciğinde üzmesin akrabada olsan sende ana baba kuzususun bu borçları sana da ailenede yansıtmamaları lazım.gönlüne göre olur inşallah herşey.
sonralıkla; bugün gelinliğimi aldım kızlar dün bir model beğenmiştim yıldızgörden annemle gittik çok sade buldu beğenmedi gelin dediğin gösterişli olurmuş:) ordan çıktık miss defneyi gördüm randevusuz aldılar sağolsunlar tek bir modelde bingo dedim veeeee dikimi için start verdim:)

hayırlı olsun canım benim
resim bekliyoz

Şööööööyle bir düşündüm de,benim herşey tersine gidiyor galiba.Benim gelinlik hazır,ortada düğün tarihi diye birşey yok :))

Hazır derken,elimde bir gelinlik var yani.Hiç heveslenipte şöyle heyecanla giyeyim,sağına soluna bakayım demedim.Hazır geldi ya,sanki güzel birşey değilmiş gibi hissediyorum.Oysa görenlerde çok beğeniyor.Üstelik istediğim gibi üzerinde oynama yapabileceğim ama dediğim gibi hiç hevesim yok nedense...

Şööööööyle bir düşündüm de,benim herşey tersine gidiyor galiba.Benim gelinlik hazır,ortada düğün tarihi diye birşey yok :))

Hazır derken,elimde bir gelinlik var yani.Hiç heveslenipte şöyle heyecanla giyeyim,sağına soluna bakayım demedim.Hazır geldi ya,sanki güzel birşey değilmiş gibi hissediyorum.Oysa görenlerde çok beğeniyor.Üstelik istediğim gibi üzerinde oynama yapabileceğim ama dediğim gibi hiç hevesim yok nedense...

canım erkekler duygularını belli edemiyor maalesef, belki nişanlın senden daha çok üzülüyordur, oda herşey güzel olsun diyordur ama anlattıklarına göre ailesinden fazla desteği olmadığı gibi birde onlara yardım ediyorsa maddi anlamda demekki yük onun üstünde, bu yüzdende hem streslidir hemde üzgündür.. ama nedense konuşmak yerine vurdumduymaz görünürler.. onlar konuşarak sorunların çözülebileceğini öğrenemiyorlar.. konuşursun tersler falan kapatır konuyu. maalesef böyleler...

erkek aileleri desen, hiç ilgilenmedikleri oğulları evlenecek oldu mu tutuşup ondan daha fazla faydalanmanın derdine mi düşüyorlar napıyorlar.. bi kıymetleniyor oğulları, kendilerini bi ağırdan satmalar falan.. düğün tarihiydi, gelini bi arayıp soralımdı, hazırlıklar ne alemdeydi hiç mi hiç ilgilenmiyorlar.. sanki öyle yaptıklarında noolacaksa? oooof offf takma kafana diyecem ama biliyorum takarsın, kim olsa takar.. ama canım yakında herşey düzelecek ve bu yaşadığın sıkıntıları unutacaksın emin ol.. en az şekilde üzül en az şekilde etkilenerek atlatmaya çalış bu zamanları.. gerçekten ilerde göreceksin ki üzüldüğüne değmezmiş.. :71:

selam canlar naber nasıl gidiyor hazırlıklar.bende forumdan düğün şarkısı bakıyorum dans için :32:

günaydın kızlar bu aralar pek giremiyorum çok yoğunum banka kredileriyle uğraşıyoruz dün evraklarımızı verdik inş.bi aksilik olmaz da evimizi alırız artık çok sıkıldım

Evet amcamın oğlu.Amcamlar oturuyor,çünkü evi Sivas'tan aldılar,ben Sivas'ta oturmak istemedim.Bu ev sonuçta sizin diyorlar.Borç derken,köyde kalıyorlardı,düğün yapmayı planladığı herşeyi sattı ve öyle aldı evi.Bir miktarda birilerine borçlandı,onları nişanlım ödüyor.Zaten ev almadan önce de her ay gönderiyordu amcama.

Artık eşya alıp onu ödeyeceğim demiş de,borcu bitir,öyle başla eşyaya demiş amcam :))

Haa,birde şey var;

Eşya düğünden sonrada alınır demişler.Ben hiç evlendikten sonra ev kuranı görmedim,var mı öyle birşey???

Annemlere söylemedim tabii ama benim nişanlımda patavatsız.Hem bana diyor söyleme diye ki,ben nasıl söyliyim bunu aileme,kendi söyledi yine...

canım sıkma canını unutma iş olacağına varır ha demek kolay ama inşallah bu durmlar geçtiği zaman geçmişe bakıp güzleceksinnn :34: tüm güzellikler senin olsun

Görüşmek üzere seven_up.İyi akşamlar.Gider ayak başını da şişirdim...

burda sonunlarımızı paylaşıyoruz yararlı oluyorsak ne mutlu bizeeee:74:

kızlar gittim. cok guzel geçti. nişanlım yüzüksüz gelmişti ama etrafımda donuyordu resmen, yaptıgımın yanlıs oldugunu dusunuyordu ama benıde uzdugu ıcın cok uzgündü. sureklı ılgılıydı denız kenarında horozlar, kazlar, hındıler arasında yesıllıkler ıcınde bır gun gecırdık, bitmesin istedım.Sonra evlerının onune geldık. "gel ıstıyorsan bıraz otur cd kopyalarız nısan cdsını sana gerı verırım" dedı tamam dedım.Annesının tepkılerını olctum. cenkın bana mesajda soledıgının aynısını soleyınce cenke dedım "annenın laflarını bana soyluyorrsun" cımcıkledım onu:1: oda o benden duydu dedı bır dhaa ozel hayatımızı kımseyle paylasma lutfen ben anneme soluyormuyum dedım oda yaptıgı hatayı anladı.Yüzükte masadaydı aldı taktı falan bır daha cıkarmıcana yemın ettı. evden cıkınca bıseye kızdınmı hıc falan dıyıp durdu. teelfonunuda bende unutmus annesınden aradı sımdı gıttınmı dıyor bırde evlerıne ılk kez aılemsız gıttım kızlar pcde falan kocaman resmım vardı telefonundada duvvarkaıgıdı benım :1: ama su son annesının mudahalesıyle kavga ettıgımıze ıyıce emın oldugum ıcın sınırım ama olsun onada ofkem gecer ıkı gune :1:

:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

çok sevindimmmmmm bak yüz yüze gelince hemende geciyor sinirler karamsarlıklar canımmmm çok sevindim

Son düzenleme:
Back