günaydınn... Bu gece aşkımcım yola çıkıyo yarın sabah yanımda
gözün aydınnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlıım benim çook sevindiimm, mobilyalarınız ve düğün tarihiniz hayırlı olsunn. resim bekliyoruzzzbütün mobilyaları aldık
düğün tarihimiz de elimizde inş onu da hallettik
aramıza hoşgeldin canımSelam kızlar, aslında bayadır ziyaretçi olarak takip ediyordum ama dayanamadım daha fazla :)
Benimde 7 eylülde kınam 9 eylülde düğünüm var
senin adına çook sevindim tatlımmkızlar gittim. cok guzel geçti. nişanlım yüzüksüz gelmişti ama etrafımda donuyordu resmen, yaptıgımın yanlıs oldugunu dusunuyordu ama benıde uzdugu ıcın cok uzgündü. sureklı ılgılıydı denız kenarında horozlar, kazlar, hındıler arasında yesıllıkler ıcınde bır gun gecırdık, bitmesin istedım.Sonra evlerının onune geldık. "gel ıstıyorsan bıraz otur cd kopyalarız nısan cdsını sana gerı verırım" dedı tamam dedım.Annesının tepkılerını olctum. cenkın bana mesajda soledıgının aynısını soleyınce cenke dedım "annenın laflarını bana soyluyorrsun" cımcıkledım onu oda o benden duydu dedı bır dhaa ozel hayatımızı kımseyle paylasma lutfen ben anneme soluyormuyum dedım oda yaptıgı hatayı anladı.Yüzükte masadaydı aldı taktı falan bır daha cıkarmıcana yemın ettı. evden cıkınca bıseye kızdınmı hıc falan dıyıp durdu. teelfonunuda bende unutmus annesınden aradı sımdı gıttınmı dıyor bırde evlerıne ılk kez aılemsız gıttım kızlar pcde falan kocaman resmım vardı telefonundada duvvarkaıgıdı benım ama su son annesının mudahalesıyle kavga ettıgımıze ıyıce emın oldugum ıcın sınırım ama olsun onada ofkem gecer ıkı gune
merhaba kızlaaarrr ben geldim çok yoruldum
sonralıkla; bugün gelinliğimi aldım kızlar dün bir model beğenmiştim yıldızgörden annemle gittik çok sade buldu beğenmedi gelin dediğin gösterişli olurmuş:) ordan çıktık miss defneyi gördüm randevusuz aldılar sağolsunlar tek bir modelde bingo dedim veeeee dikimi için start verdim:)
evimizi tuttuk sayılır şimdi tırım tırım eşya bakıyoruz ama istediğim gibi bişeyler bulmakta çok zorlanıyorumm fiyatlarda uçmuşş valla Allah yardımcımız olsun:119::119:
burda sonunlarımızı paylaşıyoruz yararlı oluyorsak ne mutlu bizeeee
çok sevindimmmmmm bak yüz yüze gelince hemende geciyor sinirler karamsarlıklar canımmmm çok sevindim
Günaydın kızlar nasılsınız
tesekkurler canım benımtatlıım benim çook sevindiimm, mobilyalarınız ve düğün tarihiniz hayırlı olsunn. resim bekliyoruzzz
aramıza hoşgeldin canım
senin adına çook sevindim tatlımm
hayırlı olsun canım benim, modelini merakla bekliyoruzz
veeee een son olaraktaa herkese günaydın, mutlu sabahlarr :))
günaydınnn kızlarrrr
bu arada yeni katılan gelinlerimiz olmuş hepiniz hoş geldiniz....hayırlı olsun...
evimizi tuttuk sayılır şimdi tırım tırım eşya bakıyoruz ama istediğim gibi bişeyler bulmakta çok zorlanıyorumm fiyatlarda uçmuşş valla Allah yardımcımız olsun:119::119:
saolasın cnmmHayırlı olsun en zoru sanırım eşyalar hem fiyatlar yüksek hemde tarzına göre uygun bulmak zor oluyor Allah kolaylık versin tatlım
cnm normal şartlarda bizde ağustos gibi tutacaktık Allahım sesimizi duydu dayımın kiracısı vardı o ev alıp çıktı orayı tutacağız bizde o yüzden biraz erken olduevet canım zaten yanyana bır problem yok Allaha sukur bızı bu uzaklıklar boyle yapıyor
gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın
tesekkurler canım benım
gunaydın 24 eylul gelınlerı bugun hep burada.Levrek biz daha ev tutmadık agustos gıbı dusunuyoruz gec mı sankı
ayrıca beğendiğim koltuk takımı aşağıdaki gibi yorumlarnızı alsam ne mutlu olurum heee
köşe koltuk takımı benim hoşuma gitti canım? Bilindik bi marka mı?