• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bütün mobilyaları aldık
düğün tarihimiz de elimizde inş onu da hallettik
tatlıım benim çook sevindiimm, mobilyalarınız ve düğün tarihiniz hayırlı olsunn. resim bekliyoruzzz :74:
Selam kızlar, aslında bayadır ziyaretçi olarak takip ediyordum ama dayanamadım daha fazla :)
Benimde 7 eylülde kınam 9 eylülde düğünüm var
aramıza hoşgeldin canım :71:
kızlar gittim. cok guzel geçti. nişanlım yüzüksüz gelmişti ama etrafımda donuyordu resmen, yaptıgımın yanlıs oldugunu dusunuyordu ama benıde uzdugu ıcın cok uzgündü. sureklı ılgılıydı denız kenarında horozlar, kazlar, hındıler arasında yesıllıkler ıcınde bır gun gecırdık, bitmesin istedım.Sonra evlerının onune geldık. "gel ıstıyorsan bıraz otur cd kopyalarız nısan cdsını sana gerı verırım" dedı tamam dedım.Annesının tepkılerını olctum. cenkın bana mesajda soledıgının aynısını soleyınce cenke dedım "annenın laflarını bana soyluyorrsun" cımcıkledım onu:1: oda o benden duydu dedı bır dhaa ozel hayatımızı kımseyle paylasma lutfen ben anneme soluyormuyum dedım oda yaptıgı hatayı anladı.Yüzükte masadaydı aldı taktı falan bır daha cıkarmıcana yemın ettı. evden cıkınca bıseye kızdınmı hıc falan dıyıp durdu. teelfonunuda bende unutmus annesınden aradı sımdı gıttınmı dıyor bırde evlerıne ılk kez aılemsız gıttım kızlar pcde falan kocaman resmım vardı telefonundada duvvarkaıgıdı benım :1: ama su son annesının mudahalesıyle kavga ettıgımıze ıyıce emın oldugum ıcın sınırım ama olsun onada ofkem gecer ıkı gune :1:
:32::66::32::66: senin adına çook sevindim tatlımm :32: :66:
merhaba kızlaaarrr ben geldim çok yoruldum
sonralıkla; bugün gelinliğimi aldım kızlar dün bir model beğenmiştim yıldızgörden annemle gittik çok sade buldu beğenmedi gelin dediğin gösterişli olurmuş:) ordan çıktık miss defneyi gördüm randevusuz aldılar sağolsunlar tek bir modelde bingo dedim veeeee dikimi için start verdim:)

hayırlı olsun canım benim, modelini merakla bekliyoruzz :7:

veeee een son olaraktaa herkese günaydın, mutlu sabahlarr :))

Son düzenleme:
bu arada yeni katılan gelinlerimiz olmuş hepiniz hoş geldiniz....hayırlı olsun...

evimizi tuttuk sayılır şimdi tırım tırım eşya bakıyoruz ama istediğim gibi bişeyler bulmakta çok zorlanıyorumm fiyatlarda uçmuşş valla Allah yardımcımız olsun:119::119:

evimizi tuttuk sayılır şimdi tırım tırım eşya bakıyoruz ama istediğim gibi bişeyler bulmakta çok zorlanıyorumm fiyatlarda uçmuşş valla Allah yardımcımız olsun:119::119:

Hayırlı olsun en zoru sanırım eşyalar hem fiyatlar yüksek hemde tarzına göre uygun bulmak zor oluyor Allah kolaylık versin tatlım:34:

burda sonunlarımızı paylaşıyoruz yararlı oluyorsak ne mutlu bizeeee:74:

:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:

çok sevindimmmmmm bak yüz yüze gelince hemende geciyor sinirler karamsarlıklar canımmmm çok sevindim

evet canım zaten yanyana bır problem yok Allaha sukur bızı bu uzaklıklar boyle yapıyor :50:

Günaydın kızlar nasılsınız:66::66:

gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın

tatlıım benim çook sevindiimm, mobilyalarınız ve düğün tarihiniz hayırlı olsunn. resim bekliyoruzzz :74:

aramıza hoşgeldin canım :71:

:32::66::32::66: senin adına çook sevindim tatlımm :32: :66:

hayırlı olsun canım benim, modelini merakla bekliyoruzz :7:

veeee een son olaraktaa herkese günaydın, mutlu sabahlarr :))
tesekkurler canım benım :54:
günaydınnn kızlarrrr

bu arada yeni katılan gelinlerimiz olmuş hepiniz hoş geldiniz....hayırlı olsun...

gunaydın 24 eylul gelınlerı bugun hep burada.Levrek biz daha ev tutmadık agustos gıbı dusunuyoruz gec mı sankı

Hayırlı olsun en zoru sanırım eşyalar hem fiyatlar yüksek hemde tarzına göre uygun bulmak zor oluyor Allah kolaylık versin tatlım:34:
saolasın cnmm
hem birbiriyle uyumlu olsun diorum,hem uygun olsun diorum,hem küçük evime sığsın diorum hem hem hem....
bitmiyor valla Allah hepimize kolaylık versin
evet canım zaten yanyana bır problem yok Allaha sukur bızı bu uzaklıklar boyle yapıyor :50:
gunaydın canım ıyıyız sen nasılsın
tesekkurler canım benım :54:
gunaydın 24 eylul gelınlerı bugun hep burada.Levrek biz daha ev tutmadık agustos gıbı dusunuyoruz gec mı sankı
cnm normal şartlarda bizde ağustos gibi tutacaktık Allahım sesimizi duydu dayımın kiracısı vardı o ev alıp çıktı orayı tutacağız bizde o yüzden biraz erken oldu
ama erken olması çok rahat oldu yoksa nasıl bakacaktık mobilya fln bütçeyi sarsmadan erkenden halletmek iyi tabi

ayrıca beğendiğim koltuk takımı aşağıdaki gibi yorumlarnızı alsam ne mutlu olurum heee:21::21:

sayfa%204-5.jpg

canım koltuk takımını çok beğendim ben hatta benimde takımımın teklileri böyle yuvarlak=))rengide böylemi olacak rengide çok güzelmiş=)

bende göstermek isterdim size ama biz kendimiz çizdik salon için modelleri isteklerimizi söyledik şuan yapım aşamasında bakalım inş. güzel bişeyler çıkar ..

yatak odamın modeli netten alıntı
$1296149232_IMG_0185_kopya.jpg $1296149164_IMG_0176_kopya.jpg $1298205102_Img1613.jpg

otruma odam içinde doğtaşın bi modeline karar verdik fakat hala kumaşını seçemedik lacivert kumaş bulamadılar. beklemedeyiz
$1_2_11_3.jpg

SICAK BİR İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN KIZLAAARRRRR!!

angelprenses cok sewindim yawww:21::21::21::27: bak iyi ki gitmişsinn....off anneeri hep böyleoluyo zaten bunların bende birne başbş gayet iyi anlaşıyoruz sn zamanrda ne oluyosa artık annesiye pek bi haşır neşir bu yüzden tartışmalaımız arttı...:59: ama geçici br durumdur diye saygımı bozmuyorum...boşverlim gitsinn...:36::36:

Eftelyacım cok üzüldüm gecekten.çıkmaz gibi ama sabırla düzelir her sey inan.sen hevesini kaçırma.biliyorum zor ama ha eylül ha ekim.nikah yaparsınız düğün yapamazsanız,kına geceni de düğün gibi yaparsın eğlenirsin bol bol.bence sen çekil aradan ailen sorsun nikah ne zaman biz ona göre soran insanlara gün verelim gibi desinler.eylül-ekim gibi derlerse iyi gidin bu hafta tarih alın kendinze cocuklar desin baban.ayrıca kayın pederin zaten amcan onlar iki kardeş daha iyi anlaşır babanla.:34:sen sıkma canını üzülme bu kadar...

Back