2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

neeee lemlem bende mersin ünv mezunuyum vee mezitlide oturdum ne okudun nerde oturdun kaç mezunusun:)))

ay heyecandan yazmayı unuttum...mezitlide vipol kavşağı vardı ya hani oraya yakındı, kilim türkü evinin arka tarafında oturduk biz DSİ sitesinde

ay mersin biyoloji çok kazık bi bölümdür yaaa hocalarınız çok süründürürdü, arkadaşlarımdan biliyom, kankim daha geçen yıl mı ne bitirebildi.. sende uzatmaları oynamış olmalısın, görmüşüzdür bile biribirimizi belki..

1 sene uzattım tabiki arkadaşın iyi bitirmiş:) eskilere gittim çok mutlu oldum mersinim bir başkadır güzel günlerdi uzun zaman oldu . şimdi nişanlıcım ıraklarda skypeden bağlanacak hasret gidereceğiz gece bakarım neler yazdığınıza :)

Selam kızlar, aslında bayadır ziyaretçi olarak takip ediyordum ama dayanamadım daha fazla :)
Benimde 7 eylülde kınam 9 eylülde düğünüm var

hoşgeldin tatlım

hayırlı olsun canım benim
resim bekliyoz

Şööööööyle bir düşündüm de,benim herşey tersine gidiyor galiba.Benim gelinlik hazır,ortada düğün tarihi diye birşey yok :))

Hazır derken,elimde bir gelinlik var yani.Hiç heveslenipte şöyle heyecanla giyeyim,sağına soluna bakayım demedim.Hazır geldi ya,sanki güzel birşey değilmiş gibi hissediyorum.Oysa görenlerde çok beğeniyor.Üstelik istediğim gibi üzerinde oynama yapabileceğim ama dediğim gibi hiç hevesim yok nedense...

canım erkekler duygularını belli edemiyor maalesef, belki nişanlın senden daha çok üzülüyordur, oda herşey güzel olsun diyordur ama anlattıklarına göre ailesinden fazla desteği olmadığı gibi birde onlara yardım ediyorsa maddi anlamda demekki yük onun üstünde, bu yüzdende hem streslidir hemde üzgündür.. ama nedense konuşmak yerine vurdumduymaz görünürler.. onlar konuşarak sorunların çözülebileceğini öğrenemiyorlar.. konuşursun tersler falan kapatır konuyu. maalesef böyleler...

erkek aileleri desen, hiç ilgilenmedikleri oğulları evlenecek oldu mu tutuşup ondan daha fazla faydalanmanın derdine mi düşüyorlar napıyorlar.. bi kıymetleniyor oğulları, kendilerini bi ağırdan satmalar falan.. düğün tarihiydi, gelini bi arayıp soralımdı, hazırlıklar ne alemdeydi hiç mi hiç ilgilenmiyorlar.. sanki öyle yaptıklarında noolacaksa? oooof offf takma kafana diyecem ama biliyorum takarsın, kim olsa takar.. ama canım yakında herşey düzelecek ve bu yaşadığın sıkıntıları unutacaksın emin ol.. en az şekilde üzül en az şekilde etkilenerek atlatmaya çalış bu zamanları.. gerçekten ilerde göreceksin ki üzüldüğüne değmezmiş..

selam canlar naber nasıl gidiyor hazırlıklar.bende forumdan düğün şarkısı bakıyorum dans için

günaydın kızlar bu aralar pek giremiyorum çok yoğunum banka kredileriyle uğraşıyoruz dün evraklarımızı verdik inş.bi aksilik olmaz da evimizi alırız artık çok sıkıldım

burda sonunlarımızı paylaşıyoruz yararlı oluyorsak ne mutlu bizeeee

çok sevindimmmmmm bak yüz yüze gelince hemende geciyor sinirler karamsarlıklar canımmmm çok sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…