• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya çok güzel modeller.. hele bi kaç tanesi tam istedigim tarzlarda.. off ya dügüne kadar kilo vermek lazım gelinlikler için:(

slm kızlar
herkesin ne çok sorunu varmış öyle.zor işler bunlar işin içine bi de aileler girince daha çok sorun çıkıyor.hayırlısıyla bi düğünü yapaydık:32:

temmuz 1de interneti kapatıyoruz.sizleri çok merak edicem.gerçi evin altında net cafe var ama olsun elinin altındaki gibisi yoktur heralde.o zamana kadar sizlerle iyi vakit geçiriyim:43:

yaa ben şu evlilik takvimi olayını yapamadım bi türlü bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı??

ben bennnnn

EVLİLİK TAKVİMİ NASIL YAPILIR?

1.Adım : Here you can create tickers for forums (metrics, sliders). Categories: pregnancy, children, lose weight, wedding, love, holidays and others sitesine girilecek

2.Adım : Üstten bir arka plan seçilecek. “All” durumundayken bütün seçenekler görüntülenir. evlilik takvimi için güzel arka planlar “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha çok bulunur.

3.Adım : Üstten bir arka planımıza karar verdikten sonra alt taraftan da bir şekil , simge gibi bir şey seçeceksiniz. Yine “wedding” ve “love” seçeneklerinde daha güzel simgeler bulunuyor.

4.Adım : Alttan da simgemizi seçtikten sonra ; karar verdiğimiz arka plan ve simgenin önündeki kutucuğu işaretliyoruz.

5.Adım : Simgelerin alt tarafında , sayfanın altına doğru inince ; orada “time” “enter message” “time zone” “the type of the counting” gibi yerler var. Şimdi onları dolduracağız veya işaretleyeceğiz.

6.Adım : Önce “time” seçili iken “count date” bölümüne ; gün ay yıl olarak evlilik tarihinizi giriyorsunuz

7.Adım : “weight“ bölümüne bir şey yapmıyorsunuz.

8.Adım : “enter message” bölümüne ; yazmak istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz. Yalnız 30 karakteri geçmemesi gerekiyor. Türkçe karakterlere dikkat etmelisiniz.V

9.Adım : “time zone” bölümünden ; “GMT + 2 hours” u seçeceksiniz.

10.Adım : “font color” bölümünde ; paletten istediğiniz rengi üzerine tıklayarak seçebilirsiniz.

11.Adım : “the type of the counting” bölümünde ; “after” ve “till” seçenekleri var. “after”ı seçerseniz takvim ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu gösterecektir. “till”i seçmeniz durumunda yazacağınız yazıda kaçıncı yıla doğru olduğunu belirtmek zorundasınız. O zaman “3 evlilik yıldönümümüze 3 ay 20 gün” şeklinde görünecektir. Yalnız 3. evlilik yıldönümümüze yazısını kendiniz yazmak zorundasınız. Bence “after seçeneğini kullanıp ; kaç yıl kaç ay kaç gün evli olduğunuzu takvime dökün.

12.Adım : Her şeyi ayarladık. Artık “Creat my ticker and get the code” kısmına tıklayın. Takviminizi oluşturduk. Orada gözüktü. Şimdi kk’ya bunu nasıl aktaracağız , onu görelim.

13.Adım : Oluşturduğumuz takvimi ekranda görüyoruz. Onun hemen altında “your link” diye bir yer var. Onun hemen altında ise bir adres var. Mesela şunun gibi http://ticker.7910.org/an1cv9e-Xlz00...dmaGZnaGRn.gif bu adresin üzerine tıkladığımızda yeni bir sayfada açacak.

14.Adım : Açılan bu yeni sayfada ; adres çubuğunda yazan yazının tamamını seçip kopyalıyoruz.

15.Adım : kadınlar Kulübünde profilimize giriyoruz. Buna yukarıda adımız yazan yere tıkladığımıza kolayca ulaşabiliyoruz.

16.Adım : Profil bölümünde “hakkımda” diye bir yer var. Ona giriyoruz. Kendimizi tanıttığımız , evli bekar , meslek , il belirttiğimiz yer.

17.Adım : En altta “kilo-doğum takip” bölümü var. Onun yanındaki kalem işaretine basarak orayı açıyoruz. Biraz önce seçip kopyaladığımız adresi yapıştırıyoruz.

18.Adım : En son olarak “kaydet”e basıyoruz.

19.Adım : Herhangi yazdığımız daha önceki bir mesaja gidiyoruz. Bakıyoruz. Ya da yeni bir mesaj yazıyoruz. Doğru bir şekilde görüntülendiyse işlem tamamdır. Eğer görüntülenmediyse 15. Adımdan itibaren işlemi tekrarlıyoruz.

evlilik takvimi , bebeğinizin ve çocuklarınızın büyümesi , tatile çıkış , bebeğinizin doğumuna ne kadar kaldığı da bu şekilde yapılabilir. Değişik kategoriler mevcuttur. Güle güle kullanın arkadaşlar.a.s.

çok teşekkür ederim seven_up yalnız hala yapamadımm... Aynen anlattığın şekilde bütün aşamaları takip ettim yaptım ama olmayor olamayor :)) profilimizde hakkımda sekmesinin altında çizelge diye bir bölüm var ordan yaptım yapıştırıyorum kaydet diyorumm olmuyor :(

çok teşekkür ederim seven_up yalnız hala yapamadımm... Aynen anlattığın şekilde bütün aşamaları takip ettim yaptım ama olmayor olamayor :)) profilimizde hakkımda sekmesinin altında çizelge diye bir bölüm var ordan yaptım yapıştırıyorum kaydet diyorumm olmuyor :(

o zmaan bekle :)))))

Tickerfactory.com canım bura gir oluştur tamma mı ama oraya tamamını kopyalama sadece

http://dwdf.daisypath.com/lzBFp3.png bu kısım gibi olan yeri kopyala canım ok umarım olur bu sefer

Son düzenleme:
oyy oyy ne güzel gelinlikler war yaa .. hepsini giyesim gelio ama benim bi karar weremiyorum. izmir madam burcuya bakıcam bide gelinlik için. Nasıl bi yer sizce ?

walla canım adını duydum.arada katalog bırakıyolar posta kutularına.yeri bana cok ters nasıl gidlir bilmiyorum diye bakmaya fırsatım olmadı ama katalogtaki gelinlikler güzele beziyo.fiyatları da uçuk değil ayrıca.bakmakta fayda var ya.bi git belki içine sinicek bi model bulursun.değerlendir derim ben:34:

eftelya hayırdır tatlım problem ne?
ordan çok zıpır gözüküyorum ama inan öyle saçma sapan problemlerle mücadele ediyorum ki
eminim herkes öyledir

eftelya merak ediyoruz tabikii, daha öncede yazmıştım eftelya artık hiç gelmiyor nerelerde acaba diye :97:

inşallah tekrar aynı heyecanlara kavuşursun canım, sorun ne bilmiyorum ama halledilemeyecek bir sorun değildir umarım :71:

ay günaydın kızlaar bu arada :74: :74:

eftelya canım, sorununu paylaşırsan belki biz de yardımcı olmaya fikir vermeye çalışırız, kendi kendini yiyip bitirmee lütfeenn :50: herşey hallolacak, yoluna girecekk böyle düşünn :70:

zyv kesnilikle sana katılıyorum bende dün çok kötüydüm artık nişanlımın beni sevmediğini bile düşündüm :2::2: ama yanılıyormuşum herkes aynı problemleri yaşıyormuş megerrrr bence paylaşalım sorunlarımzı rahatlayalım tabi özel değilseeee

Keşke yardımcı olunabilecek birşey olsa.Burada okuyorum,herkes mutlu,heyecanlı bir telaş içinde.Bende öyleydim ama hep hevesim kursağımda kalıyor.Daha belli bir gün bile yok,ben nasıl nikah günü alayım,başka şeylere bakayım.Kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor.Daha birçok şey...

Keşke yardımcı olunabilecek birşey olsa.Burada okuyorum,herkes mutlu,heyecanlı bir telaş içinde.Bende öyleydim ama hep hevesim kursağımda kalıyor.Daha belli bir gün bile yok,ben nasıl nikah günü alayım,başka şeylere bakayım.Kendi kendime gelin güvey oluyormuşum gibi geliyor.Daha birçok şey...

emin ol sen şuan ne yaşıyorsan bizde yaşamışızdır ben hala millete düğün tarihimi söylmeye korkuyorum bişey olacak diye korkuyorum yalnız değilsindir yaşadığın konuda sıkma cnaını bol bol dua et canım :96:

emin ol sen şuan ne yaşıyorsan bizde yaşamışızdır ben hala millete düğün tarihimi söylmeye korkuyorum bişey olacak diye korkuyorum yalnız değilsindir yaşadığın konuda sıkma cnaını bol bol dua et canım :96:

Önce konuşmalarda haziran dendi,haziran ağustos oldu,ağustos eylül oldu uzun bir süre.Pazar günü ilk defa nişanlımın isteğiyle ailemle eşya bakalım dedik.Gittiğimiz yerde soruyorlar düğün ne zaman diye,Eylül-Ekim gibi oldu şimdi de.Eşya fiyatları da yüksek geliyor,giriyoruz önce fiyat soruluyor,çıkıyoruz.Doğal olarak bende de istek falan kalmadı artık.

1 seneyi geçti nişanlanalı,istemeye geldiler,söz yapıldı,bir daha git gel olmasın diye 1 hafta içinde nişan yapıldı,ve gidiş o gidiş.Düğünü konuşmayı bile geçti annem,çok sinirleniyor.Onlar ve nişanlım arasında sıkışıp kaldım.Bende sinirleniyorum ama nişanlıma söyleyemiyorum ben,ama annem birşey söylese hemen bana diyor niye laf söyletiyorsun bana diye.Birde akrabayız,daha bir zoruma gidiyor,konuşamıyorum üzülecek kırılacak diye...

En sonundada dedim düğün seneye olsun,ona da kızıyor...

Önce konuşmalarda haziran dendi,haziran ağustos oldu,ağustos eylül oldu uzun bir süre.Pazar günü ilk defa nişanlımın isteğiyle ailemle eşya bakalım dedik.Gittiğimiz yerde soruyorlar düğün ne zaman diye,Eylül-Ekim gibi oldu şimdi de.Eşya fiyatları da yüksek geliyor,giriyoruz önce fiyat soruluyor,çıkıyoruz.Doğal olarak bende de istek falan kalmadı artık.

1 seneyi geçti nişanlanalı,istemeye geldiler,söz yapıldı,bir daha git gel olmasın diye 1 hafta içinde nişan yapıldı,ve gidiş o gidiş.Düğünü konuşmayı bile geçti annem,çok sinirleniyor.Onlar ve nişanlım arasında sıkışıp kaldım.Bende sinirleniyorum ama nişanlıma söyleyemiyorum ben,ama annem birşey söylese hemen bana diyor niye laf söyletiyorsun bana diye.Birde akrabayız,daha bir zoruma gidiyor,konuşamıyorum üzülecek kırılacak diye...

En sonundada dedim düğün seneye olsun,ona da kızıyor...

bak diyorum cnaım yalnız değilsin

bizimkilerde üçüncü katı yaptırldılar ama nasıl bir bilsen deli oldum her gün bir usta geliyo digeri gelmiyo vs vs vs kaldıki 1 senede 8 9 ay yattılar şimdide ev için ugraşıyorlar deli gibi gün alamaya gelcez demişler bizmkilere dedim kesinlikle ekimin ilk haftası olacak aileme onlarda ded zaten yeterince uzadı ekime karar kıldık

neyse gelip gitmemeler bizdede var canım benim ama benim kayınvalidem biraz patavatsız oldugu için beni hep idare ediyorum aman anne gelemsinler falan diyorum vs vs vs canım emin ol bizmkide uzadı uzadı bence sen aradan çekil ve ailen at topu derim ben ben öyle yaptım ama benim nşanlım istiyor ailesi kıçlarını kaldırmıyorlar ....... ayyyy neyse canım veeeeee biz daha 8 yıl da çktık haaaa evlenecez biliyorlar son 3 4 ay kala ev yaptırıyorlarrrr kendi kızlarına yapılsa biryerlerini yırtarlar o tip yaniiii sen sıkma canını nişanlınla aranı iyi tut canım benim dualarım seninle :54::34:

bak diyorum cnaım yalnız değilsin

bizimkilerde üçüncü katı yaptırldılar ama nasıl bir bilsen deli oldum her gün bir usta geliyo digeri gelmiyo vs vs vs kaldıki 1 senede 8 9 ay yattılar şimdide ev için ugraşıyorlar deli gibi gün alamaya gelcez demişler bizmkilere dedim kesinlikle ekimin ilk haftası olacak aileme onlarda ded zaten yeterince uzadı ekime karar kıldık

neyse gelip gitmemeler bizdede var canım benim ama benim kayınvalidem biraz patavatsız oldugu için beni hep idare ediyorum aman anne gelemsinler falan diyorum vs vs vs canım emin ol bizmkide uzadı uzadı bence sen aradan çekil ve ailen at topu derim ben ben öyle yaptım ama benim nşanlım istiyor ailesi kıçlarını kaldırmıyorlar ....... ayyyy neyse canım veeeeee biz daha 8 yıl da çktık haaaa evlenecez biliyorlar son 3 4 ay kala ev yaptırıyorlarrrr kendi kızlarına yapılsa biryerlerini yırtarlar o tip yaniiii sen sıkma canını nişanlınla aranı iyi tut canım benim dualarım seninle :54::34:

Bizimde 10 sene olacak nerdeyse birbirimizi beklediğimiz.Nişanlımının ısrarları üzerine nişandan sonra ev aldılar.Şimdi pişman amcamlar.Borçları var,nişanlım 1 senedir burada,babam iş buldu,çalışıyor.Kenarda hiç parası yok.Borç ödüyor.Kendi kaşındı ama bişey desem ben suçlu olacağım.Yoruldum artık kavga etmekten,beklemekten...

Bilmiyorum sonu ne olacak.Hiç birşeye karışmayacağım bundan sonra.(Diyorum diyorum,panik atak hastası oldum,duramıyorum)

Bizimde 10 sene olacak nerdeyse birbirimizi beklediğimiz.Nişanlımının ısrarları üzerine nişandan sonra ev aldılar.Şimdi pişman amcamlar.Borçları var,nişanlım 1 senedir burada,babam iş buldu,çalışıyor.Kenarda hiç parası yok.Borç ödüyor.Kendi kaşındı ama bişey desem ben suçlu olacağım.Yoruldum artık kavga etmekten,beklemekten...

Bilmiyorum sonu ne olacak.Hiç birşeye karışmayacağım bundan sonra.(Diyorum diyorum,panik atak hastası oldum,duramıyorum)

hiçbirşey ne senden ne de sağlığıdna önemli değil canım benim :((( haklısın çok üzüldüm valla yaaaa
canım benim sen nişanlınla aranı bozma ona hep destek ol rabbim seninle olsun inşallahhhh

Canım neden nişanlın ile konuşmuyorsun bu konuları? Nişanlında gidip ailesi ile konussun bu konuları. Borçları ne? Düğün yapacak kadar paraları var mı? Sonra nişanlın ile oturup siz kendiniz karar verin bence. Sonuçta düğün yapcak paraları yoksa, sizin bi şekilde borcun içine girmeniz gerekecek. Bunu kaldırabilecek misiniz? Yoksa ertelicek misiniz:S

Hiç sıkma canını... Bence aileni de sokma araya. Nacizane düşüncem bu şekilde...

hiçbirşey ne senden ne de sağlığıdna önemli değil canım benim :((( haklısın çok üzüldüm valla yaaaa
canım benim sen nişanlınla aranı bozma ona hep destek ol rabbim seninle olsun inşallahhhh

İster istemez onunlada aramız bozuluyor.Hiç birşey olmamış gibi davranmasıda canımı sıkıyor.Biliyorum onunda morali bozuluyor.Babam yatak odası takımımı alırken yanımızdaydı.Çok beğenerek aldım,herkeste çok beğendi.O fiyata 3 takım birden alınır diyenlerde var hatta.Onun haricinde ufak tefek şeyler alırkende iyisinden alıyor ya da almaya çalışıyoruz,bunları gördüğü bildiği için biraz eziliyor sanırım.Ama şimdi bu durumda olmayabilirdi.Amcamlara ev aldırdı,borçlarınıda kendi ödüyor evlenmeyecekmiş gibi.

Kavgalarımızda hiç bitmiyor,sırf mesajlaştığımız için...

İster istemez onunlada aramız bozuluyor.Hiç birşey olmamış gibi davranmasıda canımı sıkıyor.Biliyorum onunda morali bozuluyor.Babam yatak odası takımımı alırken yanımızdaydı.Çok beğenerek aldım,herkeste çok beğendi.O fiyata 3 takım birden alınır diyenlerde var hatta.Onun haricinde ufak tefek şeyler alırkende iyisinden alıyor ya da almaya çalışıyoruz,bunları gördüğü bildiği için biraz eziliyor sanırım.Ama şimdi bu durumda olmayabilirdi.Amcamlara ev aldırdı,borçlarınıda kendi ödüyor evlenmeyecekmiş gibi.

Kavgalarımızda hiç bitmiyor,sırf mesajlaştığımız için...

ayyy canım benim şu telfon yok mu eger yakınsan yüz yüze konuş ona dokunarak konuş emin ol bu rumda sadece sen yoksun sonuçta tlfonda ne kadar hislerini dile geitrebiliyorsun :(((( bişi dicem anladığım kadarıyla bu amcanın oğlu senin ve ev aldılar kim oturuyor içinde yada oturacak borcunuda nişanlın ödüyor değil mi

Back