2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

anam ne sorunlu cildin varmmış yaw hiçbişey yaramıyo
o zaman çok hassas bi tene sahipsin, doktor kontrolunde hiçbişey sürme yüzüne

angelneşe fotoğrafımı ekledim albümüme, saç rengime ordan bakabilrsin... heheeee gelinlik fotolarımda yüzümü kapattım albüme ekleyeceğimi unutarak, burda yüzümde var işte ben..

bende antalyada tatildeyim oteldeyim hehe ilk giriyorum siteye sohbet gerçekten güzel iki hafta falan olmuştu üye olalı ama fıırsat olmadı açmaya :)) zyv hayırlısı olsun gelinlikklerinizi iyi seçin bence çok öenmli bu

ay bu akşam ne kalabalığız böylee, muhabbette koyu, artık yatmam lazım ama yatamıyorum bir türlüüü

evet bende en son nişanlımla tlfda konuştuğumda şimdi yatacam demem üzerinden yarım saat geçti hala yatamadım..

canım yaa stresten falan oluyordur belki, inşallah düzelir yakın zamanda. ihmal etme en iyisi cildiyeye gitmen.. benim bir arkadaşım vardı oda buhar yapmıştı, sonra cildiyeye gittiğinde doktor çok kızmış, senin cildin çok hassas birdaha buhar yapma damarlarını çatlatmışsın demiş.. o yüzden buharda tehlikeli gelebilir, önce cildiyeye git mutlaka..

angelneşe fotoğrafımı ekledim albümüme, saç rengime ordan bakabilrsin... heheeee gelinlik fotolarımda yüzümü kapattım albüme ekleyeceğimi unutarak, burda yüzümde var işte ben..

saç rengin güzelmiş canım, yakışmış sana, fiziğin de güzell hee, hoş kızsın vesselammm

çok beğendim rengini çooooook süperrrr ben de çok seviyorum bu renkleri.hep aklımda ama yeni bişi denemekten korkuyorum.dur ben de şimdiki saç rengimi ekliyim.ben kumralım hep açık kumral koyu kumral koyu sarı geziniyorum

lemlem canım gelinliğin çok güzelmiş çok da yakışmış. iyi foto çekebilmişsiniz bize izin vermedilerdi...
bende saçımı düğün öncesi bakır kahveye boyatacağım uzun süre kullandığım bi renk biraz dinlensin diye boyamıyodum ama düğüne kadar bekleyemicem galibaa

damarlarını mı çatlatmıışş???
ayy ilk defa duyuyorumm
aman neşeciğim en iyisi sen benim dediğim herşeyden çok uzak dur:)

lemlem sende gelınllıgınde cok guzel masallah

sıvılcılere gelınce hepsı stresten oluyor bendede var aynı sorun ustune bırde regl olamadım bu ay 30.gun olcak yarın... normalde 27.gunde olurdum sasmazdı bu gıdısle dugun gunu regl olcam napcam ben

lemlem saç renklerimiz aynı
ben coleston un bakır kızılını yaptım bu rengi istemiyodum ama bu renk oldu
çok da güzel oldu,
sana da çok yakışmış, elbisen de çok güzel bu arada

Eki Görüntüle 205025

böyle mi olsun düğünde de yoksa karamel gibi mi?kızıllığın çok olduğu karamel yani parlak parlak:))

hmmm albümdeki fotolarınada baktım canım bu resimdeki daha sarı uçları. bence bu renk sana yakışmış gerçi düğünde saçını nasıl yaptıracağında önemli düz topuzsa karamel daha iyi gösterebilir ama dağınık felan yaptıracaksan bu çok hoş..

saç rengin güzelmiş canım, yakışmış sana, fiziğin de güzell hee, hoş kızsın vesselammm

teşekkür ederim canım..

bu renk güzel. özellikle yaz için sıcak bir renk ancak kullanması zor, güneşte açılıyor devamlı, bu hali pek kalmıyor ama açılıncada tatlı bi kumral oluyor

ben kışında bi cesaret siyaha boyatmıştım, herkes yakıştırdı ama ben uzun bir zaman alışamadım sonra o renkten dönmeside çok zor oldu, siyah saçlı halimide koydum..

teşekkür ederim canım... bizde çekemedik ki fotosunu, bu gizli gizli çekilmiş bir videodan kesmece

böyle mi olsun düğünde de yoksa karamel gibi mi?kızıllığın çok olduğu karamel yani parlak parlak:))

bu renkte çok güzelmiş, beyaz tenlisin sende bence çok yakışmış. uçları daha sarı gibi sanki dimi?

Son düzenleme:
aynen ya gün şaşmazdı ve gecikti.benim de düğüne denk gelecek dalga geçerken sanırım gerçek oluyorkarnım ağrıyor 3 gündür gelen giden yokondan mı ki sivilceler ?antibiyotik kullanmıştım sanırım o geciktirdi.

canım bu da strestten oluyor ya
adaçyı ve melisa iç, biraz rahatlatır
bi de ben gecikince bi yemek kaşığı pekmez atıyorum ağzıma, o gün içerisinde muhakkak oluyorum

çok tatlısın ya huu , benim dediğim herşeyden çok uzak durr hee

her söylediğim kızcağıza dokunuyoımuş baksana

Eki Görüntüle 205025

ben bu saç tonunu herkese yakıştırmam ama daha önce senin resimlerinde görmüştüm, sana çok yakışıyo
ama gelinlikle çok uygun olmayabilir
koyu tonlar daha çok yakışıyo gelinlere. Bu benim fikrim tabi

lemlem saç renklerimiz aynı
ben coleston un bakır kızılını yaptım bu rengi istemiyodum ama bu renk oldu
çok da güzel oldu,
sana da çok yakışmış, elbisen de çok güzel bu arada

:13: ne diyelim saçdaş....

teşekkür ederim canım, elbisemi nişanlım almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…