işte bal sürünce de kabarcıklar oluşuyo ya yüzümde kaşıntı da cabası.bilmiyorum bu cilt hangi tipse beni bıktırdı.yüzümü kapladı ya yarın hemen gitsem ii olcak.valla sinirden ağlıcam senelerdir bıktımmmm
ay bu akşam ne kalabalığız böylee, muhabbette koyu, artık yatmam lazım ama yatamıyorum bir türlüüü
işte bal sürünce de kabarcıklar oluşuyo ya yüzümde kaşıntı da cabası.bilmiyorum bu cilt hangi tipse beni bıktırdı.yüzümü kapladı ya yarın hemen gitsem ii olcak.valla sinirden ağlıcam senelerdir bıktımmmm
angelneşe fotoğrafımı ekledim albümüme, saç rengime ordan bakabilrsin... heheeee gelinlik fotolarımda yüzümü kapattım albüme ekleyeceğimi unutarak, burda yüzümde varişte ben..
angelneşe fotoğrafımı ekledim albümüme, saç rengime ordan bakabilrsin... heheeee gelinlik fotolarımda yüzümü kapattım albüme ekleyeceğimi unutarak, burda yüzümde varişte ben..
damarlarını mı çatlatmıışş???
ayy ilk defa duyuyorumm
aman neşeciğim en iyisi sen benim dediğim herşeyden çok uzak dur:)
damarlarını mı çatlatmıışş???
ayy ilk defa duyuyorumm
aman neşeciğim en iyisi sen benim dediğim herşeyden çok uzak dur:)
Eki Görüntüle 205025
böyle mi olsun düğünde de yoksa karamel gibi mi?kızıllığın çok olduğu karamel yani parlak parlak:))
saç rengin güzelmiş canım, yakışmış sana, fiziğin de güzell hee, hoş kızsın vesselammm
çok beğendim rengini çooooook süperrrr ben de çok seviyorum bu renkleri.hep aklımda ama yeni bişi denemekten korkuyorum.dur ben de şimdiki saç rengimi ekliyim.ben kumralım hep açık kumral koyu kumral koyu sarı geziniyorum
lemlem canım gelinliğin çok güzelmiş çok da yakışmış. iyi foto çekebilmişsiniz bize izin vermedilerdi...
bende saçımı düğün öncesi bakır kahveye boyatacağım uzun süre kullandığım bi renk biraz dinlensin diye boyamıyodum ama düğüne kadar bekleyemicem galibaa
böyle mi olsun düğünde de yoksa karamel gibi mi?kızıllığın çok olduğu karamel yani parlak parlak:))
aynen ya gün şaşmazdı ve gecikti.benim de düğüne denk gelecek dalga geçerken sanırım gerçek oluyorlemlem sende gelınllıgınde cok guzel masallah
sıvılcılere gelınce hepsı stresten oluyor bendede var aynı sorun ustune bırde regl olamadım bu ay 30.gun olcak yarın... normalde 27.gunde olurdum sasmazdıbu gıdısle dugun gunu regl olcam napcam ben
lemlem sende gelınllıgınde cok guzel masallah
sıvılcılere gelınce hepsı stresten oluyor bendede var aynı sorun ustune bırde regl olamadım bu ay 30.gun olcak yarın... normalde 27.gunde olurdum sasmazdıbu gıdısle dugun gunu regl olcam napcam ben
çok tatlısın ya huu , benim dediğim herşeyden çok uzak durr hee
Eki Görüntüle 205025
lemlem saç renklerimiz aynı
ben coleston un bakır kızılını yaptım bu rengi istemiyodum ama bu renk oldu
çok da güzel oldu,
sana da çok yakışmış, elbisen de çok güzel bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?