• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hmmm albümdeki fotolarınada baktım canım bu resimdeki daha sarı uçları. bence bu renk sana yakışmış gerçi düğünde saçını nasıl yaptıracağında önemli düz topuzsa karamel daha iyi gösterebilir ama dağınık felan yaptıracaksan bu çok hoş..

bu saçımda uçlarda balyaj var canım dalgalı salık yaptırcam.saçıma da çiçekli taç takıcam papatyalı.saçlarım gür ii olur gibi geliyor topuz olmuyor olmuyorrr ya alnıma baksana yüzümün yarısı kadar:52:

aynen ya gün şaşmazdı ve gecikti.benim de düğüne denk gelecek dalga geçerken sanırım gerçek oluyor:52:karnım ağrıyor 3 gündür gelen giden yok:27:ondan mı ki sivilceler ?antibiyotik kullanmıştım sanırım o geciktirdi.

ondandır canım olma zamanınsa sılvılcelenme olabiliyor.Bende bir ilaç içmiştim ondan suphelenıyorum cunku hıc sasmazdı dugun gunu olursam yıne ıyıde dugunden ıkı gun sora falan olursam cok kotu balayımız zehır olcak :60:

canım bu da strestten oluyor ya
adaçyı ve melisa iç, biraz rahatlatır
bi de ben gecikince bi yemek kaşığı pekmez atıyorum ağzıma, o gün içerisinde muhakkak oluyorum

her söylediğim kızcağıza dokunuyoımuş baksana:27:

ben bu saç tonunu herkese yakıştırmam ama daha önce senin resimlerinde görmüştüm, sana çok yakışıyo
ama gelinlikle çok uygun olmayabilir
koyu tonlar daha çok yakışıyo gelinlere. Bu benim fikrim tabi

pekmezı ılk kez duyuyorum canım sımdı hemen bır kasık kecı boynuzu pekmezı atıcam ondan vardı evde :60: inşallah işe yarar :1:

Son düzenleme:
canım bu da strestten oluyor ya
adaçyı ve melisa iç, biraz rahatlatır
bi de ben gecikince bi yemek kaşığı pekmez atıyorum ağzıma, o gün içerisinde muhakkak oluyorum

her söylediğim kızcağıza dokunuyoımuş baksana:27:

ben bu saç tonunu herkese yakıştırmam ama daha önce senin resimlerinde görmüştüm, sana çok yakışıyo
ama gelinlikle çok uygun olmayabilir
koyu tonlar daha çok yakışıyo gelinlere. Bu benim fikrim tabi

koyu saçı çok seviyorum hep içimde kalmıştır ama şu an geçiş yapamam.zaten saçımı fotoshopla koyulaştırdım nişanlım senden soğumak istemiyorum saçın açık renk kalsın dedi:))dur foto bulursam özele ekliyim koyu saçlı

bu saçımda uçlarda balyaj var canım dalgalı salık yaptırcam.saçıma da çiçekli taç takıcam papatyalı.saçlarım gür ii olur gibi geliyor topuz olmuyor olmuyorrr ya alnıma baksana yüzümün yarısı kadar:52:

tam düşündüğüm gibi canım. bence güzel olur ayrıca alnında hiçde öyle değil a:19: bak canım bu model güzel olabilir ben çok beğenmiştim fikir olur en azından

Eklentiler

• $29155156280bdd0945cf.jpg
    $29155156280bdd0945cf.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 15
angelneşe bence alnın o kadar açık falan değil.. topuz istiyorsan yaptırabilirsin mesela şu gibi perçemli bir model yaparsan sana yakışacaktır..

$güzellik29.jpg

tam düşündüğüm gibi canım. bence güzel olur ayrıca alnında hiçde öyle değil a:19: bak canım bu model güzel olabilir ben çok beğenmiştim fikir olur en azından

kızın saç rengi de benimkine benziyomuş,artık kuaför ortaya ne çıkarırsa ben güvenemiyorum burdakilere canım

siyah saçlı fotomu ekledim özele.çoook harika iyyyyyyyyy:))

kızın saç rengi de benimkine benziyomuş,artık kuaför ortaya ne çıkarırsa ben güvenemiyorum burdakilere canım

baktım koyu renkte çok güzel olmuş, ama açık renk daha çok yakışıyor, gözlerinin rengindeki renkler çok doğal ve güzel durmuş bence, ne çok koyu nede sarı.. açık kumral olan.

evet renk de aynı kuaför becerebilse çok güzel bi model.. baktım siyah saçlı haline ımm şeyyyy tenin zaten beyaz iyice bembeyaz göstermişş bence uçları sarı balyaj hali 10 numara:16::16:

baktım koyu renkte çok güzel olmuş, ama açık renk daha çok yakışıyor, gözlerinin rengindeki renkler çok doğal ve güzel durmuş bence, ne çok koyu nede sarı.. açık kumral olan.
küçüklüğümden beri bu renkle yaşıyorum küçükken açık kumraldı uçları sarıydı büyüdükçe koyu kumral oldu.bu kez de ben küçüklüğümdeki gibi saça boyuyorum:=)hiç bi şekilde değişime açık değilim zaten :21:sanırım hep böyle kalıcam

hadi kızlar yatalım artık yaaaa, ben sabahın 7.30 unda yollara düşüyorum, biraz daha oturursam kalkamayacam... iyi geceler hepinizeee ben kaçar :80::80:

aaa ben yeni gördüm siyah saçlı halini lemleemm valla süperrr gözlerinin rengi ortaya çıkmışş. benceee siyah kullanmalısınn:66::66:

aaa ben yeni gördüm siyah saçlı halini lemleemm valla süperrr gözlerinin rengi ortaya çıkmışş. benceee siyah kullanmalısınn:66::66:

evet aslında gözlerim renkli olduğu için koyu renk saçta daha belli oluyor.. zaten siyahken herkes çok beğenmişti bi ben çok zor alışmıştım, önüme falan saçım geldiğinde sıçrıyordum birden korkudan, böcek falan görmüş gibi oluordum :60::60:

o zamaaan birde makyajlı, yapılı siyah saçlı bir fotomu daha ekleyeyim, bir arkadaşımın düğününden.

Back