Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya ben bu ara tüylü şeylere çok merak saldım, acayip begeniyorum
gelinliğimi de tğylğ yaptırsam mı diye düşünmeye başladım, o derece yani
nasıl olur sizce?
h/B]
teşekkür ederim canım, annemgilde öyle söylemişti.. saç rengimide bakır yapçam yine bu resimdeki gibi. inşallah eylüle kadar kapkara olmam yaa, güneşten ne kadar kaçsamda malesef çok çabuk yanıyorum her yaz zenci gibi oluyorum. bide işteyken yandığım için amele yanığı oluyorum, üstümdeki gömleklerin t-shirtlerin izi çıkıyor, bakalım bu yaz nasıl kaçacam güneşten, off yaaaa...:97:
düğün yaklaşırken cildim bozuldu yaaa.sinirlerim bozuk.yanaklarım kırmızı kırmızı kaplandı,şimdi iz bırakcaklar geçseler bile.yarın ilk iş cildiyeye gidicem.valla bıktım ya kaç yaşına geldim hala sivilceyle uğraşıyorum.öneriniz var mı kızlar?napcamı şaşırdım:84:
teşekkürller hoşbulduk ben eskidim artık 5 yııllık evliyi 3 yaşında kızım var keşke özel diktirebilseydimde hüsrana uğrasaydım ama benimki görümce karışması birazda benim gözü açıklığım olmayışı düşünemeyişim işte neyse ağlayasım geliyo bu konullar açılınca yaşıyorum yeniden talihsizlikti işte siz neler yapıyosunuz ?
ben krem boyutunu aştım aslında hapla tedavi oluyodum.ama işte hap istemiyorum.krem vs daha ii.ama şimdi zamanı değildi yaa bari düğünden sonra çıksaydıyarın doktordan bişi çıkmazsa ben bu kremi bi soruyum doktora yazsın ii bişeyse.saol canımcanım ben aylık cilt bakımına gidiyorum, seninki gibi sorunlu bir cildim var benim de malesef oradaki güzellik uzmanım ımeks diye bir ilaç önerdi ,yazılışını da görmedim okunuşundan söylüyorum. mutlaka kullan iyi gelecektir dedi ama ben kullanmadım daha doğrusu almayı unuttum ,istersen eczaneye gidip bi bakabilirsin ,araştırabilirsin
ben krem boyutunu aştım aslında hapla tedavi oluyodum.ama işte hap istemiyorum.krem vs daha ii.ama şimdi zamanı değildi yaa bari düğünden sonra çıksaydıyarın doktordan bişi çıkmazsa ben bu kremi bi soruyum doktora yazsın ii bişeyse.saol canım
işin ilginç yanı cildim de kuru kil de kurutuyor kaşıntı yapıyor.bişi süremiyorum alerji gibi kaşınıyor.bu güneş kremini duyduğum ii oldu bronzlaşmam ama hafif renk değişimi bile belli olur gelinliklecoppertone diye bir güğneş kremi var sadece eczanelerde satılıyo
fiyatı diğerlerine göre daha pahalı ama değer
ben güneşe çıktığım anda bronzlaşıyodum ama bu krem sayesinde kurtuldum o dertten
hem de cildimi yağlandırmıyo
ablamda da aynı problem vardı canım, bi kaç ay düzenli kil maskesi yaptı düzeldi çok şükür
dene bence
rica ederim tatlım
ben çıkayım yavaştan, dün gece de uyamadım pek, bu gece dinleneyim, hepinize iyi geceler şekerler, yarın görüşmek üzeree :79:
ben de karamel gibi düşünüyorum canım foton var mı?yüzünü kapatıp eklesen merak ediyorum
coppertone diye bir güğneş kremi var sadece eczanelerde satılıyo
fiyatı diğerlerine göre daha pahalı ama değer
ben güneşe çıktığım anda bronzlaşıyodum ama bu krem sayesinde kurtuldum o dertten
hem de cildimi yağlandırmıyo
sivilceli ciltlerde mümkün olduğunca doğal ürünler kullanmak gerek
Neşe, bak sana güzel bi tarif vercem
bir kap dolusu su kaynat, sonra yüzünü kaba yaklaştır
kabın ve sen sammimi bir şekilde bir örtünün altına girin
yüzüne nüfus eden buhar yağları yavaş uyavaş akıtacak, hissedeceksin...
ardından yüzünü soğuk suyla bir güzel yıkayıp kil maskesini uygula
haftada iki kez yap bunu. Değişiklik olacağına yüzde yüz garanti veriyom
işin ilginç yanı cildim de kuru kil de kurutuyor kaşıntı yapıyor.bişi süremiyorum alerji gibi kaşınıyor.bu güneş kremini duyduğum ii oldu bronzlaşmam ama hafif renk değişimi bile belli olur gelinlikle
sivilceli ciltlerde mümkün olduğunca doğal ürünler kullanmak gerek
Neşe, bak sana güzel bi tarif vercem
bir kap dolusu su kaynat, sonra yüzünü kaba yaklaştır
kabın ve sen sammimi bir şekilde bir örtünün altına girin
yüzüne nüfus eden buhar yağları yavaş uyavaş akıtacak, hissedeceksin...
ardından yüzünü soğuk suyla bir güzel yıkayıp kil maskesini uygula
haftada iki kez yap bunu. Değişiklik olacağına yüzde yüz garanti veriyom
kuruluktan dolayı kaşınıyorsa maskenin içine iki tatlı kaşığı bal koy
Cildinin nem dengesini sağlarsın böylelikle
ama eger alerji yapıp bi kaç gün kaşıtıyosa yapma