• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet aslında gözlerim renkli olduğu için koyu renk saçta daha belli oluyor.. zaten siyahken herkes çok beğenmişti bi ben çok zor alışmıştım, önüme falan saçım geldiğinde sıçrıyordum birden korkudan, böcek falan görmüş gibi oluordum :60::60:

o zamaaan birde makyajlı, yapılı siyah saçlı bir fotomu daha ekleyeyim, bir arkadaşımın düğününden.

başka renkten siyaha dönünce insan uzun bi süre alışamıyo bende kızıldan siyaha döndüm uzun bi süre ben naptımmm diye dolaştıydım ortalıkta
canım ben siyah saçı yakıştırdım sana gözleri renkli olanlara koyu renk saç çok yakışıyo.

lemlem siyah renk gözlrini açığa çıkartmış ama ben kızılı daha çok begendim
Neşe siyah sana da yakışmış ama kumral daha güzel

ikiniz de çok tatlısınız ya, fıstıklar sizi :))

lemlemcim gelinliğin gerçekten güzelmiş güzel taşımışsın hayırlı olsun
ben hala bakmadım bile aklımda bi model var onu diktiricem umarım geç kalmamışımdır :59::59:

Günaydın kızlaaaar, mutlu sabahlar hepinize...

Mucizesinsen teşekkür ederim canım, inşallah aklındaki modeli bulursun ve diktirme işiyle uğraşmazsın.. diktirme biliyorsun ki çok riskli, hayal kırıklığına uğrayanlar veya istediği şekle getirene kadar çok stres yaşayanlar var, dikkat et, inşallah iyi bir terzi bulursun tatlım.

lemlem siyah renk gözlrini açığa çıkartmış ama ben kızılı daha çok begendim
Neşe siyah sana da yakışmış ama kumral daha güzel

ikiniz de çok tatlısınız ya, fıstıklar sizi :))

Ocwmays bizde seni görsek :77: sende özel albüm yapıp resmini koyamazmısın.

hatta kızlar hepinizi merak ediiyorum ben :77:

Herkeseeee günadınnnn , mutlu sabahlarrrrrrr :61:

lemlemcim siyah saçlı halini çook beğendiim :69:

neşe senin şu anki saç rengin hoşuma gitti, tenine güzel yakışmış :69:

günaydın canlarrrr
kızlarrr pazartesi olunca herkes erkenden kalkmış ya maşallah:nazar:

bi hareketlilik var.hava da güzel.güzel bi gün olacak inş

Günaydın zvycıım teşekkür ederim canım..

kızlar siz damatlık işini naptınız? alan varmı içinizde? şimdi benim iki düşüncem var, birincisi bizim düğünler eylülde ya, sezon sonuna geliyor biraz, acaba güzel indirimler olur mu diye düşünüyorum, bekelesek ağustos sonu falan mı alsak, birde zaten bir günde biten bi iş, çok gezmeye araştırmaya gerek kalmıyor ya, son hafta bile alınabilir, heheeee :27:

bir yandanda ya beden model vs kalmazsa o zamana kadar, hemen alsakta çıksa mı aradan acabaaa:26:

siz ne düşünüyorsunuz?

kızlar siz damatlık işini naptınız? alan varmı içinizde? şimdi benim iki düşüncem var, birincisi bizim düğünler eylülde ya, sezon sonuna geliyor biraz, acaba güzel indirimler olur mu diye düşünüyorum, bekelesek ağustos sonu falan mı alsak, birde zaten bir günde biten bi iş, çok gezmeye araştırmaya gerek kalmıyor ya, son hafta bile alınabilir, heheeee :27:

bir yandanda ya beden model vs kalmazsa o zamana kadar, hemen alsakta çıksa mı aradan acabaaa:26:

siz ne düşünüyorsunuz?

ee denk gelirse alırsınız beklemezsiniz eylülün gelmesini.evet düğün sezon sonu indirimi zamanlarına geliyor.valla biz almadık adam yok zaten ortada:))erkeklerinki kolay iş canm,giyiyo çıkarıyo oldu mu diyo bitiyo iş.acele etmeseniz de olur bence.gezerken falan gözünüze takılan bi model oldu mu girer bakarsınız

siz ne düşünüyorsunuz?

Aslında bende öyle düşünüyorum damatlık için henüz acele etmiyoruz aklınızdaki markalar nedir?
ben damat tween de bi modeli beğenmiştik efor un modelleri ve kesimleri hoş

Damatlık için aceleye gerek yok , bulunur bence ama gezerken gözünüze çarpar, çok beğenirsiniz ve fiyatı da uygun gelir size , o zaman alınabilir yani :51:

Son düzenleme:

siz ne düşünüyorsunuz?

canım biz o işi hallettik. damatlık için çok dolaşmıyosun ya dediğin gibi bi kaç saaatlik işin var tabi nişanlın zor beğenip detaycı düşünmüyosa:) biz pierre cardin den aldık sezon öncesi olduğu için damatlıklarda %50 indirim vardı 400 e takımı aldık. ayakkabı, kemer, kol düğmesi, fular yelek, gömlekle hepsi 950 felan tuttu( aksesuarlar takımdan pahalı:30:) bu arada takımın yakası saten tam istediğimiz gibi ve düğün sonrası sökülüp normal takım oluyo gömleğinde yakası için parça var düğünden sonra normal gömlek yakası yapılabiliyor.. geçen hafta foruma gitmiştim hala indirim devam ediyordu bilgineee:66::66::66:

Back