• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

gördüm canım, etek kısmında organze kullanılmış sanki, öyle gibi duruyor, üst kısmı drapelimi peki üst kısmı belli deil

organze kumaş hangisi oluyor bilmiyorum ama rengi çok açık krem, kumaşıda ipek gibi bişeymiş. göğüs kısmının üst kısmında beyaz inciler var, bel kısmıda ince drapeli ama çapraz çapraz.. eteğinin fırfırlarıda üst tarafta yoğun, altta biraz daha geniş.. bi foto daha eklicem,arkadan çekilmiş halini onu beceremedim bi türlü..

merhaba arkadaşlar yeni geldim bu siteye kullamayı pek çözemedim ama evliyim ben gelinlik muhabbetiniz var herhalde ben gelinlikkten dertiliym biraz istediğim gibi olmadı bazı şeylr canım sıkıldı yazdıklarınız okuyunca kayseride yaşıyorum varmı burada kayserilii :))

lemlemim çok begendim gelinliğini

lemlemcim hoş bi model üstü pek belli deyil ama özellikle etek kısmı cok hosuma gitti..
Çokda yakışmış sana:nazar:

lemlemcim bayıldım çok yakışmış isabetli bir seçim yapmışsın çok güzel:nazar:

çok teşekkür ederim kızlar. daha net çekilmiş bi fotoğrafı olsaydı keşke ama buda ara sıra açıp bakmam için hiç yoktan iyi oldu.. şu gelinlikçiler ne gıcık yaa bi foto çeksek nolurdu ki :19:

aynı mağazanın birde abiye mağazaları varmış çok yakınında, kına kıyafeti içinde oraya gideceğiz inşallah o zaman mankenin üstünde falan çekmeye çalışacam

organze kumaş hangisi oluyor bilmiyorum ama rengi çok açık krem, kumaşıda ipek gibi bişeymiş. göğüs kısmının üst kısmında beyaz inciler var, bel kısmıda ince drapeli ama çapraz çapraz.. eteğinin fırfırlarıda üst tarafta yoğun, altta biraz daha geniş.. bi foto daha eklicem,arkadan çekilmiş halini onu beceremedim bi türlü..

seçtiğin gelinlik tenine, fiziğine çok yakışmış, cuk oturmuş derler ya aynen öylee, şahsım adına beğendim ben canımm :65:

seçtiğin gelinlik tenine, fiziğine çok yakışmış, cuk oturmuş derler ya aynen öylee, şahsım adına beğendim ben canımm :65:

teşekkür ederim canım, annemgilde öyle söylemişti.. saç rengimide bakır yapçam yine bu resimdeki gibi. inşallah eylüle kadar kapkara olmam yaa, güneşten ne kadar kaçsamda malesef çok çabuk yanıyorum her yaz zenci gibi oluyorum. bide işteyken yandığım için amele yanığı oluyorum, üstümdeki gömleklerin t-shirtlerin izi çıkıyor, bakalım bu yaz nasıl kaçacam güneşten, off yaaaa...:97:

düğün yaklaşırken cildim bozuldu yaaa.sinirlerim bozuk.yanaklarım kırmızı kırmızı kaplandı,şimdi iz bırakcaklar geçseler bile.yarın ilk iş cildiyeye gidicem.valla bıktım ya kaç yaşına geldim hala sivilceyle uğraşıyorum.öneriniz var mı kızlar?napcamı şaşırdım:84:

kızlar ya ben bu ara tüylü şeylere çok merak saldım, acayip begeniyorum
gelinliğimi de tğylğ yaptırsam mı diye düşünmeye başladım, o derece yani
nasıl olur sizce?:27::27::27:

merhaba arkadaşlar yeni geldim bu siteye kullamayı pek çözemedim ama evliyim ben gelinlik muhabbetiniz var herhalde ben gelinlikkten dertiliym biraz istediğim gibi olmadı bazı şeylr canım sıkıldı yazdıklarınız okuyunca kayseride yaşıyorum varmı burada kayserilii :))

hoşgeldin canım

teşekkür ederim canım, annemgilde öyle söylemişti.. saç rengimide bakır yapçam yine bu resimdeki gibi. inşallah eylüle kadar kapkara olmam yaa, güneşten ne kadar kaçsamda malesef çok çabuk yanıyorum her yaz zenci gibi oluyorum. bide işteyken yandığım için amele yanığı oluyorum, üstümdeki gömleklerin t-shirtlerin izi çıkıyor, bakalım bu yaz nasıl kaçacam güneşten, off yaaaa...:97:

ben de karamel gibi düşünüyorum canım foton var mı?yüzünü kapatıp eklesen merak ediyorum

teşekkürller hoşbulduk ben eskidim artık 5 yııllık evliyi 3 yaşında kızım var keşke özel diktirebilseydimde hüsrana uğrasaydım ama benimki görümce karışması birazda benim gözü açıklığım olmayışı düşünemeyişim işte neyse ağlayasım geliyo bu konullar açılınca yaşıyorum yeniden talihsizlikti işte siz neler yapıyosunuz ?

düğün yaklaşırken cildim bozuldu yaaa.sinirlerim bozuk.yanaklarım kırmızı kırmızı kaplandı,şimdi iz bırakcaklar geçseler bile.yarın ilk iş cildiyeye gidicem.valla bıktım ya kaç yaşına geldim hala sivilceyle uğraşıyorum.öneriniz var mı kızlar?napcamı şaşırdım:84:

canım ben aylık cilt bakımına gidiyorum, seninki gibi sorunlu bir cildim var benim de malesef:50: oradaki güzellik uzmanım ımeks diye bir ilaç önerdi ,yazılışını da görmedim okunuşundan söylüyorum. mutlaka kullan iyi gelecektir dedi ama ben kullanmadım daha doğrusu almayı unuttum ,istersen eczaneye gidip bi bakabilirsin ,araştırabilirsin

Back