anladım tatlişim, hayırlısı olsun
çukulata doğumgünün kutlu olsun şimdiden, süpriz için de çok sevindim
lemlem beyaz ama alt tarafı renkli motifli, işleme mi deniliyo ne deniliyo
yani oyasız ev havlusu işte
Canımm saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım tatlişim, hayırlısı olsun
çukulata doğumgünün kutlu olsun şimdiden, süpriz için de çok sevindim
lemlem beyaz ama alt tarafı renkli motifli, işleme mi deniliyo ne deniliyo
yani oyasız ev havlusu işte
gördüm canım, etek kısmında organze kullanılmış sanki, öyle gibi duruyor, üst kısmı drapelimi peki üst kısmı belli deil
çukulata inş tüm sıkıntın geçer sürprizle canım.nice güzel yaşlara
lemlemim çok begendim gelinliğini
lemlemcim hoş bi model üstü pek belli deyil ama özellikle etek kısmı cok hosuma gitti..
Çokda yakışmış sana
lemlemcim bayıldım çok yakışmış isabetli bir seçim yapmışsın çok güzel
organze kumaş hangisi oluyor bilmiyorum ama rengi çok açık krem, kumaşıda ipek gibi bişeymiş. göğüs kısmının üst kısmında beyaz inciler var, bel kısmıda ince drapeli ama çapraz çapraz.. eteğinin fırfırlarıda üst tarafta yoğun, altta biraz daha geniş.. bi foto daha eklicem,arkadan çekilmiş halini onu beceremedim bi türlü..
Kızlar ben kaçıyorum malum yarın erken kalkıcam
İyi geceler
kimse yazdıklarımı okumadı galiba üzüldüüm (
seçtiğin gelinlik tenine, fiziğine çok yakışmış, cuk oturmuş derler ya aynen öylee, şahsım adına beğendim ben canımm
merhaba arkadaşlar yeni geldim bu siteye kullamayı pek çözemedim ama evliyim ben gelinlik muhabbetiniz var herhalde ben gelinlikkten dertiliym biraz istediğim gibi olmadı bazı şeylr canım sıkıldı yazdıklarınız okuyunca kayseride yaşıyorum varmı burada kayserilii :))
teşekkür ederim canım, annemgilde öyle söylemişti.. saç rengimide bakır yapçam yine bu resimdeki gibi. inşallah eylüle kadar kapkara olmam yaa, güneşten ne kadar kaçsamda malesef çok çabuk yanıyorum her yaz zenci gibi oluyorum. bide işteyken yandığım için amele yanığı oluyorum, üstümdeki gömleklerin t-shirtlerin izi çıkıyor, bakalım bu yaz nasıl kaçacam güneşten, off yaaaa...:97:
düğün yaklaşırken cildim bozuldu yaaa.sinirlerim bozuk.yanaklarım kırmızı kırmızı kaplandı,şimdi iz bırakcaklar geçseler bile.yarın ilk iş cildiyeye gidicem.valla bıktım ya kaç yaşına geldim hala sivilceyle uğraşıyorum.öneriniz var mı kızlar?napcamı şaşırdım:84: