2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar ya ben bu ara tüylü şeylere çok merak saldım, acayip begeniyorum
gelinliğimi de tğylğ yaptırsam mı diye düşünmeye başladım, o derece yani
nasıl olur sizce?

h/B]

neden olmasın kiiii pronovıas ın tüylü bir modeli vardı 2011 modellerinde yanlış hatırlamıyosam

coppertone diye bir güğneş kremi var sadece eczanelerde satılıyo
fiyatı diğerlerine göre daha pahalı ama değer
ben güneşe çıktığım anda bronzlaşıyodum ama bu krem sayesinde kurtuldum o dertten
hem de cildimi yağlandırmıyo

ablamda da aynı problem vardı canım, bi kaç ay düzenli kil maskesi yaptı düzeldi çok şükür
dene bence

evliliğin de huzurlu,mutlu ol da varsın gelinlik öyle olsun, geçmiş zaman artık değiştiremeyeceğine göre bundan sonraki yaşamını düşünerek unutmalısın o anları, ne güzel kızın varmış, Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun inşallah
biz de işte yeri geliyo ev eşyası derdine düşüyoruz ,yeri geliyo gelinlik, abiye , bindallı derken, gün dolduruyoruz,

ben krem boyutunu aştım aslında hapla tedavi oluyodum.ama işte hap istemiyorum.krem vs daha ii.ama şimdi zamanı değildi yaa bari düğünden sonra çıksaydıyarın doktordan bişi çıkmazsa ben bu kremi bi soruyum doktora yazsın ii bişeyse.saol canım

rica ederim tatlım

ben çıkayım yavaştan, dün gece de uyamadım pek, bu gece dinleneyim, hepinize iyi geceler şekerler, yarın görüşmek üzeree :79:

işin ilginç yanı cildim de kuru kil de kurutuyor kaşıntı yapıyor.bişi süremiyorum alerji gibi kaşınıyor.bu güneş kremini duyduğum ii oldu bronzlaşmam ama hafif renk değişimi bile belli olur gelinlikle

sivilceli ciltlerde mümkün olduğunca doğal ürünler kullanmak gerek
Neşe, bak sana güzel bi tarif vercem
bir kap dolusu su kaynat, sonra yüzünü kaba yaklaştır
kabın ve sen sammimi bir şekilde bir örtünün altına girin
yüzüne nüfus eden buhar yağları yavaş uyavaş akıtacak, hissedeceksin...
ardından yüzünü soğuk suyla bir güzel yıkayıp kil maskesini uygula
haftada iki kez yap bunu. Değişiklik olacağına yüzde yüz garanti veriyom

ben de karamel gibi düşünüyorum canım foton var mı?yüzünü kapatıp eklesen merak ediyorum

ben bi bakayım canım bi foto bulursam ekleyecem..

[B]teşekkür ederim tatlım ben bu kreme bi bakayım, bir an önce önlemini almam gerekiyor. diğer koruyucu güneş kremlerini sürünce yapış yapış oluyorum, daha beter terliyorum dayanamıyorum.. walla inşallah iyi gelir.[/B]

Son düzenleme:

evet ocwmays haklı, ama buhara tutarken göz kapaklarını pamuk veya peçeteyle kapatırsan daha iyi olur.

kuruluktan dolayı kaşınıyorsa maskenin içine iki tatlı kaşığı bal koy
Cildinin nem dengesini sağlarsın böylelikle
ama eger alerji yapıp bi kaç gün kaşıtıyosa yapma

tamam canım deniyim ama yüzüm yağlı değil,hatta kuru gözlerim kıvrışcak diye korkuyorum.az işe yarasa bile ii şurda ne kaldı düğüne anca geçer

Lemlem maşallah fiziğin çok gzel gelinlik de cuk oturmuş cukulata iyi ki dğdun sürprizi çok merak ettim şimdi

1 ayda 5 kilo vermenin yollarını arıyorum ben de 59 kilo olmuşum allah kahretsin

ay bu akşam ne kalabalığız böylee, muhabbette koyu, artık yatmam lazım ama yatamıyorum bir türlüüü

kuruluktan dolayı kaşınıyorsa maskenin içine iki tatlı kaşığı bal koy
Cildinin nem dengesini sağlarsın böylelikle
ama eger alerji yapıp bi kaç gün kaşıtıyosa yapma

işte bal sürünce de kabarcıklar oluşuyo ya yüzümde kaşıntı da cabası.bilmiyorum bu cilt hangi tipse beni bıktırdı.yüzümü kapladı ya yarın hemen gitsem ii olcak.valla sinirden ağlıcam senelerdir bıktımmmm

teşekkür ederim lemlem sağol hoşbulduk zyv haklısın ama insan işte konusu açılınca deli oluyo tekrar yaşıyo sanki aynı şeyleri (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…