• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aa kızlar geçen hafta damatlık işinide hallettik biz nişanlım yurtdışına gitmeden aldık herşeyini forum bornovada igs den aldım herşeyini çok şık bi takım dar kesim yaka ve düğmeler saten kaplandı düğünden sonra çıkartıcaz.müdürünü de tanıdıgım ıcın fıyatıda gayet uyguna geldı.ayakkabı ve kemerıde alsancakta nevzat onaydan aldık baya pahalıydı ama cok rahat bı ayakkabı rahat rahat giyer artık:)

hayırlı olsun damatlığınız. bizde dün damatlık baktık, burda büyük bir alışveriş merkezi açıldı, orda ramsey var kampanya yapmış, 3 günlüğüne %30 + %10 indirim.. gittik baktık ama karar veremedik. bugünde kampanyanın son günüydü karar vermemiz gerekiyordu ama gidemedik, ailece pikniğe gittik.. siz kaça aldınız canım damatlığı falan?

zvycııım öncellikle senin gelinlikten başlayalım, hemen fikrimi söylüyorum ben beğenmedimm:50: fikrini değiştirmiş olmana da çok sevindim.. ayrıca neden gelinlik için hemen kapora verdin kii, keşke vermeseydin yada aynı gelinlikçide başka modeller yok mu onlarada bak o kaporayı başka bir gelinliğe aktarsan olmuyor mu? fiziğin güzel sana çok daha güzel gelinlikler layık. boşver sen bunu hiçde aklın takılmasın. :63:
[/B

[[/COLOR][/I]

dün bi gaflet anıma denk geldi canım ya , nası oldu hala anlamış değilim, olacağı varmış diyelim, orda başka modeller de vardı ama pek bakmadım, belki gidip bakarım , bilmiyorum

kızlar benim gelinliğimin fotoğrafı yok maalesef, size göstrermeyi çok isterdim. ama şöyle bişey var, ikinci kez giydiğimde nişanlım çaktırmadan videoya çekmiş, ama ancak yarım görünüyor ve yampirik yumpirik kısacık bir video olmuş, birde uzaktan çekilmiş.. o videoyu bilg'a atıp durdurarak bir poz yakalayabilirmiyim bilmiyorum ama yapabilrsem koyacam resmini.

evet lemlemcim seninkine de bakalım, foto koyabilirsen güzel olur, insanın kendi görmediği ayrıntıları bi başkası görebiliyo, yorum almak , fikir almak iyi oluyo o açıdan, mesela ben sabah kararsızdım gelinliği iptal etsem mi kaporam yanacak falan diye , ama hem burdaki kızlar da değiştirmem yönünde yorum yaptılar, hem de nişanlım destek oldu, benim de içim rahatladı işte :61:

o gelinliğin üst kısmı benim çok hoşuma gitti
üst kısmını öyle yaptırsan, altını da başka modelden begenip yaptırsan olmaz mı hayatım?
hem kaporan da yanmamış olur?

hayırlı olsun damatlığınız. bizde dün damatlık baktık, burda büyük bir alışveriş merkezi açıldı, orda ramsey var kampanya yapmış, 3 günlüğüne %30 + %10 indirim.. gittik baktık ama karar veremedik. bugünde kampanyanın son günüydü karar vermemiz gerekiyordu ama gidemedik, ailece pikniğe gittik.. siz kaça aldınız canım damatlığı falan?

canım takım elbisesi kuşak papyon seti gömleği( kol düğmesi ve yaka çiçeğinide hediye ettiler) 30 tl olan terzi ücretinide almadılar.iç çamaşırlarıda kampanyadaydı 2 takım ve çoraplarıyla toplam 660 tl verdim sadece takım 600 dü yani okadar indirim yaptılar sağolsunlar:))

Son düzenleme:
o gelinliğin üst kısmı benim çok hoşuma gitti
üst kısmını öyle yaptırsan, altını da başka modelden begenip yaptırsan olmaz mı hayatım?
hem kaporan da yanmamış olur?

canım o üst kısmın altına merve terimin modeline benzer bir gelinlik eteği vardı, onu da uygulayabiliriz diye konuşmuştuk ama ozaman fiyatı zaten artırıyor, gelinliği öyle yaparsa anlaştığımız fiyatın üstüne kiralık için 250 lira satılık için 550 lira koyuyo , yani o yapacağı gelinlik bana 2000 - 2200 gibi bir fiyata mal olacak, ve de dantel kalitesi de beni çok cezbetmemişti o gelinlikte, ben o fiyata zaten burda dediğim gelinliği diktirebiliyorum 2000 civarına, onun için kaporayı yakmayı tercih ediyorum
ay ne uzun yazmışım, umarım anlatabilmişimdir :26:

canım takım elbisesi kuşak papyon seti gömleği( kol düğmesi ve yaka çiçeğinide hediye ettiler) 30 tl olan terzi ücretinide almadılar.iç çamaşırlarıda kampanyadaydı 2 takım ve çoraplarıyla toplam 660 tl verdim sadece takım 600 dü yani okadar indirim yaptılar sağolsunlar:))

hayırlı olsun tatlımm, güzel indirim olmuş gerçekten

Çukulatacım seni tekrar aramızda gördüğüm için çok sevindim. nişanlınla sorunlarınız inşallah çözülebilecek cinsten birşeydir. hatırlarsanız bir ara bende ayrılmıştım ama şimdi çok iyi aramız çok şükür.. ama iişte erkek milleti bazen böyle oluyor, o ayrılık iyi geldi, aklı başına geldi :20: keşke o kadar sorun yaşamadan önce gelebilseydi ama maalesef dananın kuyruğu kopana kadar bekliyorlar :19: onunla ilgili bişey ve sorunu düzeltmek için baktın ki hiç kılını kıpırdatmıyor, sende aklını başına bi getir bakalım napacak uzun bir süre sensiz kalınca.. :97:

Kafamı biraz toparlayım anlatıcam canım sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü..

kızlar benim gelinliğimin fotoğrafı yok maalesef, size göstrermeyi çok isterdim. ama şöyle bişey var, ikinci kez giydiğimde nişanlım çaktırmadan videoya çekmiş, ama ancak yarım görünüyor ve yampirik yumpirik kısacık bir video olmuş, birde uzaktan çekilmiş.. o videoyu bilg'a atıp durdurarak bir poz yakalayabilirmiyim bilmiyorum ama yapabilrsem koyacam resmini.

Canımm çok sevindim hayırlı olsun gelinliğin..
Çok merak ettım bekliyorum resmini..

Bu arada kızlar yarin doğum günüm:65:..
Nişanlımın süprizleri varmış sabahtan alıcak beni evden..
Yarın olmasını beklıyorum kaç gündür.
Bide iyi denk geldi belki birazdaha iyi gelir bu durum bu kadar gerginliğimin üstüne..:68:

600 de çok deyilmi canım ya ne kadar pahalıymış damatlıklar..
Damatlıkda kiralanıyomu yoksa satınmı alıyosunuz?:44:

Bide iyi denk geldi belki birazdaha iyi gelir bu durum bu kadar gerginliğimin üstüne..:68:

canımmm doğum günün şimdiden kutlu olsun, bu doğum günün inşallah hayatına huzur getirsin, mutluluk getirsin,herşey hayalindeki gibi olsun...

lemlem bildiğimiz el havluları ama oyasız tabiki
annem 15 tanesini 40 a almış

aaa baya uyguna almış yaa, bende bi bakayım.. :97: renkli mi oluyo beyaz mı olması lazım?

aa çok uyguna gelmiş canım yaaaa.. biz iyki kaçırmışız o zaman bu indirimi.. damatlık 700 küsürdü, gömlek 119, kuşak ve papyon 69 tl, diğerlerinin fiyatını bilmiyorum. ama gömlek hoşumuza gitmemişti. biz başka yerlere de bakalım en iyisi..

kızlar albümüme ekledim, gelinliğimin fotosunu. ama net değil malesef. sadece model olarak belli ama kumaşı falan belli değil.. boncuk falan yok, tülde yok. sade ama kabarık.. böyle bişey işte

Kafamı biraz toparlayım anlatıcam canım sizinde yorumlarınıza ihtiyacım var çünkü..

Canımm çok sevindim hayırlı olsun gelinliğin..
Çok merak ettım bekliyorum resmini..

dogum gunun kutlu olsun canım aılenle sevdıklerınle nıce gusel yaslara :) inşallah güzel geçer yarın :)

Çukulatacım şimdiden kutlu olsun doğum günün.. gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah.. sağlıklı mutlu huzurlu gnüler seninle olsun..:71:

canım o üst kısmın altına merve terimin modeline benzer bir gelinlik eteği vardı, onu da uygulayabiliriz diye konuşmuştuk ama ozaman fiyatı zaten artırıyor, gelinliği öyle yaparsa anlaştığımız fiyatın üstüne kiralık için 250 lira satılık için 550 lira koyuyo , yani o yapacağı gelinlik bana 2000 - 2200 gibi bir fiyata mal olacak, ve de dantel kalitesi de beni çok cezbetmemişti o gelinlikte, ben o fiyata zaten burda dediğim gelinliği diktirebiliyorum 2000 civarına, onun için kaporayı yakmayı tercih ediyorum
ay ne uzun yazmışım, umarım anlatabilmişimdir :26:

anladım tatlişim, hayırlısı olsun

çukulata doğumgünün kutlu olsun şimdiden, süpriz için de çok sevindim

lemlem beyaz ama alt tarafı renkli motifli, işleme mi deniliyo ne deniliyo
yani oyasız ev havlusu işte

dogum gunun kutlu olsun canım aılenle sevdıklerınle nıce gusel yaslara :) inşallah güzel geçer yarın :)

Saol canımm:70:.. Bakıcaz artık ne tür süprizlerinin olduğuna bağlı güzel geçmesi:51:
Çukulatacım şimdiden kutlu olsun doğum günün.. gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah.. sağlıklı mutlu huzurlu gnüler seninle olsun..:71:

Canım benimm saol:70:.. Amiin inşallah. Saol güzel dileklerin için:71:

anam bu eylül gelinleri amma becerikli ben hiç öremem paspas falan
şemsiyeyi çok sırdana bi şemsiye alıcam
öyle böyle süslicem işte ben de tam bilmiyım karar vermedim
eldivene gelince, gecen ay ipekyol mağazasında bilrektyen dantelli eldivenler görmüştüm haberin olsun...

ben örgüde ileri derecede ustayımdır.zaten annemin yün dükkanı var.bedava ip ör örebildiğin kadar:52:

canım benim imkanım yok büyük mağzaya gidip almaya.ancak netten sipariş verebilirim ama bulmadım ki nette.şemsiye süsleme olayı benim de kafama yattı.sen havlu işini halletmişin biz bakmadık daha o işlere.

kızlar albümüme ekledim, gelinliğimin fotosunu. ama net değil malesef. sadece model olarak belli ama kumaşı falan belli değil.. boncuk falan yok, tülde yok. sade ama kabarık.. böyle bişey işte

gördüm canım, etek kısmında organze kullanılmış sanki, öyle gibi duruyor, üst kısmı drapelimi peki üst kısmı belli deil

Back