Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ikamet yerlerimiz farklı
bu yüzden bulunduğumuz belediyelerden izin belgesi alıp nikah yapmak istediğimz belediyeye teslim ediyoruz
allahım ya nikah günü bir hafta bile ertelenirse sinirimden çatır diye çatırdarım heralde
aslında şu son model gibileride çok beğeniyorum ama hiç denemedim yarın halledeceğim inşallah=))teşekkür ederim bu arada canım çok sağol=)canım birde bu modellere bak senin istediğine yakın
Eki Görüntüle 203669
Eki Görüntüle 203670
Eki Görüntüle 203671
Eki Görüntüle 203672
Eki Görüntüle 203673
Eki Görüntüle 203674
Eki Görüntüle 203675
umarım begenirsin ben çok begeniyorum da
Yok canım ağustosun ılk haftası donecek ama bız zaten suanda da farklı sehırlerdeyız 2,5 senedır...
Yurtdısındakı gorevı bıter bıtmez ıste kısmetımız hangı sehırse oraya gıdecek ve evlenmemıze 1 hafta kalana kadar gelemeyecek
Bu yuzden hersey bana bakıyor, cok gergınım bu aralar...
Zaten henuz hazırlık falan da yok...
Ceyız desen nerdeyse tam...
Zaman doldurmam lazım...
Hos ıkı ay sonra ısı bırakıyorum, aılemle doyasıya vakıt gecırmek ıstıyorum...
Ayyy cok dolmusum ceneye bak
Demek sızın de bellı degıl, cok zor oluyor degıl mı, zaten gurbet bı de bılmeyınce ıyıce zor oluyor...
Rabbım hakkımızdan hayırlısını versın ınsallah canım...
Takılayım sıze ya vakıt gecer ıkı sohbet ederız demı
[/FONT]
kızlar şöyle bir problem var
nişanlımın ikameti Bursa'da, benimki Bayrampaşa'da, nikah yapacağımz belediye ise Fatih
ben kendi evraklarımı hazırladım sadece izin belgesi kaldı
izin belgesini sağlık raporunu görmeden vermiyolar
bizim önce sağlık raporunu almamız gerekiyo bu bir
ikincisi nişanlımın bütün evraklarını toprayıp Bursa'ya kargolamamız gerekiyo (faks kabul etmiyolar)
babası o evrakları bir iş gününde belediyeye gösterip izin belgesi alması lazım sonra da izin belgesiyle beraber bütün evrakları bize göndermesi gerekiyo
yani bunlar için tek gün yetmiyo
şimdi nişanlımla konuştuk gelmeye çalşışcam diyo
bugün sağlık raporunu alıp kargolarsak babası da ptesi günü halleder heralde
off ya karışık anlayacağınız
canım inşallah nişanlın izin alır da halledersiniz bir an önce, stress yapma kendine, sen kendini üzdükçe hiçbişey değişmeyecek, sadece nişanlına azcıık baskı yap, izin alma işini çabuklaştırsın
aslında şu son model gibileride çok beğeniyorum ama hiç denemedim yarın halledeceğim inşallah=))teşekkür ederim bu arada canım çok sağol=)
o bir haftadır izin almaya çalışıyo
gıcıklar vermiyo ya
bi de demişler ki, "eger ayrı ayrı alabiliyosanız burdaki hastahaneden çıkartalım sana
nişanlın da ordan çıkartsın. Pazartesi de gün almaya gidersiniz"
oluyor mu öyle bilmiyorum ki
kızlar tüüüühhh önce aklıma gelmedi, bak dün kandildi aklıma gelseydi ocwmays senin nikah gününü bir an önce alabilmen için zvycıım seninde beğendiğin bir gelinlik bulman için dua ederdim.. ama olsun geç değildir dularım sizinle...
kızlar tüüüühhh önce aklıma gelmedi, bak dün kandildi aklıma gelseydi ocwmays senin nikah gününü bir an önce alabilmen için zvycıım seninde beğendiğin bir gelinlik bulman için dua ederdim.. ama olsun geç değildir dularım sizinle...
ayy inanmıyorum "düğün haftası gelirim hallederiz" mi diyo gerçekten?
ay sofistike sen çok yaşa emi güldürdün beni bu halimle
erkekler rahattır bilirim ama bu kadarına da pes
ayy Allah da seni güldürsün
aynen öyle diyo tatlım nikah memuru acele etmeyin demişmişmişşşş o da acele etmeyini böyle anlamış galiba:82: