• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kıyamam ya ne guldum of :60:
Şu erkekler yok mu :47:

bunların zaten rahatlığı beni öldürüyorrrr yawwwww

benim nişanlımda aynısı :1:

artık taktik geliştirdim o rahatsa ben ondan daha rahatmışım gibi davranıyorum... ama benden söylemesi hayatım sonraa aksilik çıkarsa kabahati bende bulma diyede ekliyorumm topu ona atıyorum:9:

artık taktik geliştirdim o rahatsa ben ondan daha rahatmışım gibi davranıyorum... ama benden söylemesi hayatım sonraa aksilik çıkarsa kabahati bende bulma diyede ekliyorumm topu ona atıyorum:9:

aslında haklısın en mantıklısı :27: ama benim elimde değil bünyem müsaide etmez böyle birşeye
:74:

kızlarrrrr selam
sağlık raporlarımızı aldık, yarın kargoyla göndericez, bugün yetişmedi
babası aile hekimine imzalatıp tekrar kargoyla göndericek
çok uzun iş ama yetişir inş. pazartesiye
dua ediiinn

kızlarrrrr selam
sağlık raporlarımızı aldık, yarın kargoyla göndericez, bugün yetişmedi
babası aile hekimine imzalatıp tekrar kargoyla göndericek
çok uzun iş ama yetişir inş. pazartesiye
dua ediiinn

canım inş olur en kısa zamanda.ben yıldırım nikahıyla mı evlendim acaba ya?:69:adam bi kağıt tutuşturmuş nişanlımın eline.kağıtta da sağlık raporu sonrası doktor imzası gerekli vs.ikametimiz de farklıydı üstelik,doktora imzalattık gittik ertesi gün evlendik.hem de ayak üstü sanki bi yere yetişcekmişiz gibi:))ya ben şöyle masada oturalım bi ayağına basıyım istemiştim nasip olmadı.böyle evlenilir mi yaaaa.hayallerim yıkıldı

Kızlar merhaba napıyosunuz, kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.. bende biraz yoğundum şimdi bitirdim işlerimi, kına kıyafetlerine falan bakıyodum.. birisinin eklediği bindallıya baktımda çok hoşuma gitti... sizde bakın:

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/388572-010810-hampi-kina-gecemiz.html

bu arada, bu akşam speedynin kınası var diiiiiimii? :64::64:
canım modeli hoşmuş ama kınada kırmızı bindallı giyilmesi taraftarıyım benn:6:
canım inş olur en kısa zamanda.ben yıldırım nikahıyla mı evlendim acaba ya?:69:adam bi kağıt tutuşturmuş nişanlımın eline.kağıtta da sağlık raporu sonrası doktor imzası gerekli vs.ikametimiz de farklıydı üstelik,doktora imzalattık gittik ertesi gün evlendik.hem de ayak üstü sanki bi yere yetişcekmişiz gibi:))ya ben şöyle masada oturalım bi ayağına basıyım istemiştim nasip olmadı.böyle evlenilir mi yaaaa.hayallerim yıkıldı

yaaa ne zaman evlendin sen tayin işi için mi canım. hayırlı uğurlu olsun:16: üzülme düğünde formalite nikah yaparsınız o zaman basarsın eşinin ayağınaa:47:

canım modeli hoşmuş ama kınada kırmızı bindallı giyilmesi taraftarıyım benn:6:

yaaa ne zaman evlendin sen tayin işi için mi canım. hayırlı uğurlu olsun:16: üzülme düğünde formalite nikah yaparsınız o zaman basarsın eşinin ayağınaa:47:

4 ay oluyo evleneli evet çok sık gelemiyodu buraya, olası atama ve tayin için kıyalım dedik.bi işe yaramadı aradan çıkmış oldu sadece.saol canım darısı başına:))yeni alım var ya haberlerini bekliyorum burdan

4 ay oluyo evleneli evet çok sık gelemiyodu buraya, olası atama ve tayin için kıyalım dedik.bi işe yaramadı aradan çıkmış oldu sadece.saol canım darısı başına:))yeni alım var ya haberlerini bekliyorum burdan

bi dahaki atama ancak sınavdan sonra olur canım ya... valla dün çok dua ettimm tüm atanamayan öğretmenlere:43: inşallah iyi haberler veriebilirm sana tatlım:97:

valla bilmiyorum cancağızım
biz 2 senedir evlenmeyi bekliyoz hep engel hep engel
bi belediye engeli eksikti, o da oldu :52:

Kızlar merhaba napıyosunuz, kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.. bende biraz yoğundum şimdi bitirdim işlerimi, kına kıyafetlerine falan bakıyodum.. birisinin eklediği bindallıya baktımda çok hoşuma gitti... sizde bakın:

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/388572-010810-hampi-kina-gecemiz.html

bu arada, bu akşam speedynin kınası var diiiiiimii? :64::64:

ben bunu görmüştüm çok güzel gerçekten
speedtoş şu sıralarda kurtlarını dökmüştür heralde :27:

bi dahaki atama ancak sınavdan sonra olur canım ya... valla dün çok dua ettimm tüm atanamayan öğretmenlere:43: inşallah iyi haberler veriebilirm sana tatlım:97:

inş. en yakın zamanda o haberi hepimize verceksin tatlım, endişe etme :70:

iyigeceler kızlar! uzun bir aradan sonra herkese selamlar.fotoğrafçı ve kuaförü ayarladım haftayada gelinlik abiye vs bakmaya başlayacağım kısmetse.nişanlım yok kayınvalidemlerde şehir dışında :( tek başıma evleniyomuşum gibi geliyo bazen stresimi paylaşanım yok.neyse çok doluyum hiç açmayayım pandoranın kapağını.

neye sadede geleyim fotoğraf çekimi için farklı objeler alın dedi fotoğrafçı bende şu tüllü küçük şemsiyelerden istiyorum izmirde nere de bulunur ? bir de geçen yaz komşumuzun kızı evlendi son 1 hafta daire kapısına kocaman tülden bir fiyonk astı hertarafı küçük nazar boncuklarıyla süslüydü çok görkemli duruyordu ben de asıcam kısmetse sizede fikir olsun diye paylaşmak istedim. ne çok konuştum hepinize iyigeceler .:1:

Kizlar iyi geceler, nisanlim bizdeydi simdi gitti, bende yatmadan önce bi bakim dedim, bizim kizlar napiyo diye.

ballifinduk hosgeldin canim ara sira ugra iki satir bisi yaz yaa, kendi kendine evleniyo olur mu hiç? kayinvalidenler yaninda olsa ne yararlari olacak ki, bak biz variz sen gel bize anlat, hayirli olsun fotocu ve kuafór isin. ben daha o konulara hiç baslamadim.

yaa o semsiyelerden bende istiyoruuum, ama fotografçilarda vardir saniyordum yokmuymus :(( bizde geçen yil nisanlimla parkta gelinle damat çekimleri górmüstük,gelinin elinde vardi bembeyaz süslü püslü bir semsiye cok hosuma gitmisti. kapi icinde ayni seyi bende istiyorum, onu sanirim bikaç metre bir tül ve yapma çiceklerle kendimiz yapabiliriz..

iyigeceler kızlar! uzun bir aradan sonra herkese selamlar.fotoğrafçı ve kuaförü ayarladım haftayada gelinlik abiye vs bakmaya başlayacağım kısmetse.nişanlım yok kayınvalidemlerde şehir dışında :( tek başıma evleniyomuşum gibi geliyo bazen stresimi paylaşanım yok.neyse çok doluyum hiç açmayayım pandoranın kapağını.

neye sadede geleyim fotoğraf çekimi için farklı objeler alın dedi fotoğrafçı bende şu tüllü küçük şemsiyelerden istiyorum izmirde nere de bulunur ? bir de geçen yaz komşumuzun kızı evlendi son 1 hafta daire kapısına kocaman tülden bir fiyonk astı hertarafı küçük nazar boncuklarıyla süslüydü çok görkemli duruyordu ben de asıcam kısmetse sizede fikir olsun diye paylaşmak istedim. ne çok konuştum hepinize iyigeceler .:1:

hoşgeldin ballıfındık
benim de nişanlımın ailesi şehirdışında olduğu için pek bişeye karışmıyolar
sadece sorular ne yaptınız ne ettiniz diye
düğün için çok orjinal fikirlerim var, hayata sokabilirsem burda da paylaşıcam inşaAllah:52:

Günaydın kızlaaaaaaaar, alev alev yanan bir antalya sabahından merhabaaaa hepinizeeeee :119::119::119:

hoşgeldin ballıfındık
benim de nişanlımın ailesi şehirdışında olduğu için pek bişeye karışmıyolar
sadece sorular ne yaptınız ne ettiniz diye
düğün için çok orjinal fikirlerim var, hayata sokabilirsem burda da paylaşıcam inşaAllah:52:

ayyyyy neymiş o fikirleeeer çok merak etiiimmm :27: paylaş paylaş bekleriiiz

aynı düşünceler içerisindeyim canım seni çok iyi anlıyorum.. ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor herşeyi tek başına gidip yapmak durumunda kalıyosun çooookk sıkıcııı poffff:97: bende daha fotocu ayarlamadım vallaa bulamıcam diye korkuyorum bi an önce halletmem gerek de bakalım..
canım o şemsiyeden lemlemin dediği gibi fotocularda olması gerek tüm malzemleriyle geliyorlar hatta sana seçimler bile sunuyorlar.. kapı süsünden bende istiyorummm öyle tüllü değildee küçük beyaz çiçeklerden kalp şeklinde kapı süsleri var hatta onu gelin arbası süslemektede kullanıcammm:47::47:

Günaydın kızlaaaaaaaar, alev alev yanan bir antalya sabahından merhabaaaa hepinizeeeee :119::119::119:

günaydım canımmm:74::74:yağmurlu bi trabzon sabahından da sana merhabaaaa:103:

:60::60::60::60: yağmur muuuu? ayy ne güüüzeeeel, burayada yağsa keşke... sabah sıcakla uyandım, klimayı açtım işe gelene kadar, hava acayip basık, nemli, sıcak... ıyyyy...

:60::60::60::60: yağmur muuuu? ayy ne güüüzeeeel, burayada yağsa keşke... sabah sıcakla uyandım, klimayı açtım işe gelene kadar, hava acayip basık, nemli, sıcak... ıyyyy...

sıcakmıı ah ne kadar güzeellll hasret kaldık güneşe yahuu d vitamini depomuz bomboşşşş:82: tatile gidip güneşin altında kavrulmak istiyorummm:66::66:

Back