2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok güzeeeeeellllll

ay ne kadar şekerler ya
yiyesim geldi

Kızlar hepiniz nikah günü aldınızmı ben daha alamadım Eylül için bir iki haftaya ancak alabilirim

nerden alacağına bağlı hayatım
ama geç kalmadın merak etme, eylül defterleri yeni yeni açılmaya başladı
ama haziran ayı geçmeden alın, işinizi şansa bırakmayın derim

bende sevmiyorum öyle pırıltılı şeyler bende sadece dantel olsun dedim öyleyse.. doğum yapınca felan serilirmiş sonra kız anasına laf gelirmiş annecik öyle diyoo bende ne istiyosan yaptır dedim çünkü ne dese istemiyorum dedim baktım kırılıyo ama ben onu düşünüyom bi dünya para bide kullanmam ki..
Kızlar hepiniz nikah günü aldınızmı ben daha alamadım Eylül için bir iki haftaya ancak alabilirim

bizde henüz almadık... süresi varmış yani başvurduktan sonra 3 ay içinde evlenmek gerekliymiş yoksa yenilenmesi lazımmış... bizde düğünde istiyoruz nikahı ondan daha almadık ama bizim nikah ilçede kıyılacağı için adam aceleye gerek yok düğün haftasıda halledilir ben burdayım zaten dedi umarım bi sorun çıkmaz benim nişanlım oldukça rahat --yapılırr edilirrrr telaş etmeeee--diyorr

merhabaaa kızlaaar eve geldim çok yorgunum bugün yaa, erkenden uyuyacam :97:

semertacıım aldığın yorganlar hayırlı olsun, güle kullan

ooooff ne kadar da fazla istemişler öyle biz nikah defteri için 55 TL verdik, memurun düğün salonuna gelmesi içinde 130 TL istediler.. onu henüz vermedik, tekrardan ikimizin düğünden en az 15 gün önce birlikte gidip imza atması gerekiyormuş, o imzayı atacağımızda alacaklarmış parayı..

benimde bıçak seti almam gerekiyor ama uzun bir süre bernardonun seramik bıçaklarına her gittikçe bakıp bakıp döndükten sonra bıçak alma meselesini rafa kaldırmıştım.. halada hangisini alacağımı bilmiyorum.

bizde daha nikah günü almadık kızlar ankarada yaşıyorum ama gün bulabiliriz inşallah benim nişanlım askerde düğünden 11 gün önce gelecek onsuz olmayacağı için beklemedeyim 30-31 ağustos 1 eylül perşembe ramazan bayramı. cuma günü bayram sonrası iş günü o günü de tatil ederler mi acaba 2 eylülde gün alırdık hem benim doğum günüm güzel olurdu bunu bir sormak lazım fikri olan?

biz tatil olur diye düşündük.. bizim düğünde 1 eylül perşembeye geliyor, o hafta nasıl olsa tatil olur diye iznimizi 5 eylül pazartesiden itibaren 1 hafta alacaz ve o hafta balayında olacaz.

canım ama şöyle söyliyim, ben gün almaya gittiğimde ajandalarını gördüm 2 ve 3 eylül akşamları dolmuştu ve ben gün alalı 1 ay oluyor.. ama şehirden şehire değişir tabii, inşallah bulursunuz..

birde gün almak için ikinizin birlikte olması şart değil bende tek başıma gitmiştim belediyeye. nişanlın askerden alamaz mı talasemi tahlil sonucu? eğer alabilirse alsın ve nüfus cüzdanıyla birlikte sana yollasın, sende kendi sonucunla birlikte aile hekimine git, sağlık raporunu alırsın.. sonra belediyeye de tek gidip gün alabilirsin.. geldiğinde de imza atmaya birlikte gidersiniz.

Son düzenleme:
nerden alacağına bağlı hayatım
ama geç kalmadın merak etme, eylül defterleri yeni yeni açılmaya başladı
ama haziran ayı geçmeden alın, işinizi şansa bırakmayın derim
[/QUOTE]

Hıh iyi geç kalmamışım Haziran ayı mutlaka alıcaz günümüzü inşallah istediğimiz gün olur çok teşekkür ederim yanıtladığın için

[Sofistike] bizde henüz almadık... süresi varmış yani başvurduktan sonra 3 ay içinde evlenmek gerekliymiş yoksa yenilenmesi lazımmış... bizde düğünde istiyoruz nikahı ondan daha almadık ama bizim nikah ilçede kıyılacağı için adam aceleye gerek yok düğün haftasıda halledilir ben burdayım zaten dedi umarım bi sorun çıkmaz benim nişanlım oldukça rahat --yapılırr edilirrrr telaş etmeeee--diyorr[/QUOTE]

Başvurunca 3 ay içindemi bak bunu bilmiyordum,nikahla ilgili hiçbir bilgimiz yok aslında
ev eşyası çeyiz derken pek ilgilenemedim hayırlısı olsun senin içinde emin ol benimkide rahat panik yapma stres yapma yapılır bişey olmaz hep bu laflar

Son düzenleme:
ben bunu okumuştum sonrada nişanlıma okutmuştum.. ama unutmuştur bile

ben de ilk okuduğumda okutmuştum 1-2 sene önce
az önce tekrar mailine gönderdim
dün gece yine ufak bi atışma yaşadık da
ya bu erkekler niye hiç rahat durmuyo, illa bi yerde bi şekilde bi gıcıklıkları olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…