canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ist. semte göre değişiyor.
benim nikahım düğünümde olucak kısmet olursa nikah memurunun gelmesi 250 tl dediler düğün yerinin belediye sınırlarında olması şartıyla olmassa 450 tl ve yemekli olursa 750 tl ekstra nikah memurunun taksi parası ve birazda bişeyler veriliyomuş ...:85:
amanııınnnn
şişko gelin olmak üzeresin, hemmmeennceciikk kilo vermelisn canikom
şaka şaka
seninki askerden yeni geldi, gözü görmüyodur öyle kilo falan
ama insanın kendini iyi ve güzel hissetmesi için istediği kiloda olması çok önemli
sporun faydası yüzde yüz olur tabiki ama istikrarlı olmalısın
düzeni hiç bozma
salona gelirsem damat bey yol parası werir sadece dedi nikah memurumuz
Bende size bişey danışacaktım aslında.Biraz uzun olcak ama. Şimdi kızlar ben nikahım salonda kıyılmasına çok özeniyorum.Nikah işlemlerini burda yaptık.Ben burdada gelinlik giyicem ama son 1saat kına kıyafeti giyeyim diyodum. Şimdi hem nikah hem kına aynı gecede çok komik olur dimi? Kına yı 2 gün önce ewde yapayım yakın çewremle diyorum öyle olur mu sizce? Kız ewinde nikah komik olur mu? Ay karışık oldu dimi??
salona gelirsem damat bey yol parası werir sadece dedi nikah memurumuz
Bende size bişey danışacaktım aslında.Biraz uzun olcak ama. Şimdi kızlar ben nikahım salonda kıyılmasına çok özeniyorum.Nikah işlemlerini burda yaptık.Ben burdada gelinlik giyicem ama son 1saat kına kıyafeti giyeyim diyodum. Şimdi hem nikah hem kına aynı gecede çok komik olur dimi? Kına yı 2 gün önce ewde yapayım yakın çewremle diyorum öyle olur mu sizce? Kız ewinde nikah komik olur mu? Ay karışık oldu dimi??
Selam herkeseson 97 gün :)
selam kızlarrrrrof artık çok sık takılamıyorum sınav yaklaşıyoo ders çalışıyorumm....stres oldumm aniden
hafta sonu yorganlarımı yaptırmaya vermiştik onları aldık benimde yorgan işim tamamlandı bi tek kişilik hazır yorgan alıcam fazladan dursun evde... bi tek bi de ççift kişilik nevresim aldımmı tamamdır.. ablam gelicek sınavdan sonra o da bissürü şey almış..
bide kızlar bişey soracam dantelli nevresim takımı yaptırdınızmı çeyiz için... annem tutturdu yaptırcam diye kullanışlı olmaz ama annecikide kırmak olmaz :))
şimdi çarşıya çıkıcam işlerim var umarım bişey almadan geri dönebilirim...
ben de hiç istemiyodum ama kız çeyizinde olması gerekirmiş annecik öle dedi şu an yapılıo benimde bitmek üzere ama ben renkli şeyleri sevmediğim için komple beyaz üzerine yaptırıyorum hani dantel olan yerlere altın ya da gümüş şeyler yapıolar ya ben istemedim
Kızlar uzun zamandır ewim için bişeyler almıyodum bugün limangoda bunları görünce dayanamadım çok şekerler daha beğendiğim bisürü şey wardı ama almaya bütçem müsade etmedi
Eki Görüntüle 201896
Eki Görüntüle 201897 bu mutfak saatiymiş nasıl kullanılır bilmem ama görüntüsü için aldım :)
Kızlar hepiniz nikah günü aldınızmı ben daha alamadım Eylül için bir iki haftaya ancak alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?