benimki de iri, hatta kocaman bir göbişi var
çok estetik ve düzgün bir göbeğe sahip olduğunu söylüyor
seninki de yemekten sonra bi güzel yaslanıp göbişini ovuşturmanı istiyo mu
bu arada pilatesi ben br yıl boyunca yapmıştım iki sene önce
ve inanılmaz iyi gelmişti, ilk 1 ayda bile nasıl farketmişti
tavsiye ederim, devam et
nişanlınla aynı yerdemi çalışıyosun ??
Offf offf o göbekten bizde de var ama bizimki kabul etmiyo, ya bu aralar sporu boşladım 2 haftaya toparlarım diyo da 3 yıldır böyle, bi de bizimki basket ve futbolla ilgileniyor düşün o göbekle seni nasıl aralarına alıyor diyorum, kızım bi sen anlamadın gitti göbek değil bu demesi yokmu,
topun üstünde yuvarlanıp duruyorum yapmak denirse, ay ben çok tembelim yaaa, hareket özürlüyüm
seninki de pek bi pişkinmiş ama
önce topsuz olarak temel hareketlere başlarsan daha kolay öğrenirsin canım
evet kendileri iş arkadaşım3 yıldır kahrımı çekiyo zavalllım, ama o koruyu sahiplenici kişiliği kendine aşık etti beni, ne alaka sadece aynı yedemi çalışıyosunuz diye sormuştun dime
sorun öğrenmek değil ki bi sürü video var elimde, aklımda da birçok hareket var sorunum üşengeçliğim,
hoşgeldin rozelinda, şimdiden bakmaya başlayın, tarihide oturup kesinleştirin bence. ramazandan sonraki ay olduğu için çok fazla düğün oluyor yer bulamayabilirsiniz
Ammaaannn üşeniyorsan yapma boşver keyfine bak, 3 günlük dünya
by en üşengeç gelin
muzisesinsen, yeni yeni topiğimizde aktif olmaya başladın
hazırlıkların ne durumda, ne iş yapıyosun, kaç yaşındasın
seni de tanıyalım azcıkın
memnun oldum, sık sık bekleriz
hazırlıkların neredeyse bitmiş, bayagı hızlısın maşallah
biz de yakında moblilyaları alıyormuşuz :97:
son 2 aydır nişanlım "bu hafta alıcaz, bu hafta alıcaz" deyip duruyo ama hep bi aksilik oluyo
umrım bu sefer alırız
bu arada işlemler için bir gün yetmeyebilir
tahlil sonuçlarını falan alacağınız için...
Küçük yerde yaşamanın awantajı ben tüm nikah işlemlerimi 2 saatte bitirdim cuma günü kızlar
Önce nikah dairesine gittik 110 tl yatırdık. Sonra elimize ewrakları verdiler.Önce nüfus müdürlüğüne gittik ordan bi ewrak aldık.Bütün yerler birbirine yakın zaten.Sonra sağlık ocağına gittik.Kan aldırdık.15 dkda çıktı sonuçlar.Tekrar nikah dairesine gittik ve günümüzü aldık. Bittiii
günaydın kızlar. Nişanlım bizde olduğu için bu sıralar topiği boşladım bütün yazdıklarınız okuyorum ama cevap yazmaya waktim olmuyo.
Yaa bende kilo wermeliyim yoksa düğünde şişko gelin olucamNe güzel 56 kiloya düşmüştüm ben yaa yine 60 oldum
bugün nişanlım gidiyo yarın spor salonuna yazılıcam bende zayıflamalıyım.. Aslında hiçbişi yemiyorum ekmek yemem abur cubur yemem. Tek sorunum hareketsizlik.
Küçük yerde yaşamanın awantajı ben tüm nikah işlemlerimi 2 saatte bitirdim cuma günü kızlar
Önce nikah dairesine gittik 110 tl yatırdık. Sonra elimize ewrakları verdiler.Önce nüfus müdürlüğüne gittik ordan bi ewrak aldık.Bütün yerler birbirine yakın zaten.Sonra sağlık ocağına gittik.Kan aldırdık.15 dkda çıktı sonuçlar.Tekrar nikah dairesine gittik ve günümüzü aldık. Bittiii
Hayırlı olsun canım bizde önümüzdeki günlerde nikah günü almak için işlemleri başlatacağız inş, canımcım nikahın düğün demi kıyılacak, bunun için de ayrı bir ücret yatırılması gerekiyor mu? bi bilgin var mı ben düğünümde nikahım kıyılsın istiyorum da
canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ist. semte göre değişiyor.
benim nikahım düğünümde olucak kısmet olursa nikah memurunun gelmesi 250 tl dediler düğün yerinin belediye sınırlarında olması şartıyla olmassa 450 tl ve yemekli olursa 750 tl ekstra nikah memurunun taksi parası ve birazda bişeyler veriliyomuş ...:85:
Anemmm, Devletin memurusun işte, yeni evlenen çiftlere yardımcı olmak gerek, Allahtan yemekli değil
Hayırlı olsun canım bizde önümüzdeki günlerde nikah günü almak için işlemleri başlatacağız inş, canımcım nikahın düğün demi kıyılacak, bunun için de ayrı bir ücret yatırılması gerekiyor mu? bi bilgin var mı ben düğünümde nikahım kıyılsın istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?