bende gelinlik hakkında size bir kaç bişey sorayım ben türbanlı değilim ancak iş dolayısıyla yani straplez askılı falan giymiyorum bu yüzden gelinliğim uzun kollu olacak benim aklımda şöyle bişey üst kısmı fransız danteli ve taş işlemeli olsun kolları ve gerdan kısmı sadece fransız danteli ols un belim ince olduğu için de bel kısmı drapeli istiyorum. Ama etek kısmında çok kararsızım çok kalın kumaşlar istemiyorum daha dökümlü uçuşş uçuş bişey olsun çok kabarık olmasın ama modeli nasıl olsun yani ara ara üstteki dantellerden atılsın ve onun üstüne de taşmı konsun yoksa üstü çok taşlı süslemeli olursa altı çok mu sade olsun bana fikir verirmisiniz?? birde geçen bi düğüne gittim gelinin gelinliği hoşuma gitti belki sizde görmüşsünüzdür yarım tarlatan üstü altı aynı kumaş ve fransız güpürü işlemeliydi ama buda çokmu sade olur çok kararsızım=))
senin anlattığın gibi hiç gelinlik bakmadım ama canım nacizane fikrimi söyliyeyim bende kolları, gerdanı felan nasılsa etek kısmıda aynı olsun öyle iki parçaymış gibi gözükmesin yani üsttaraf fransız danteli taşlı olupta etek kısmını sade bırakma derim.. bi de dikkat et iş tülünde,dantelinde bitiyo kendini gösteren bişeyler seç..