• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kuaför işimi hallettim foto işim hala muallakta dış mekan fotosu istiyorum, düğün hikayesi çekimleri var ona biraz baktım kuaförden başlayarak düğün bitene kadar fotolarını çekiyo hem albüm hem kısa film yapıyor ama çok pahalı (1000-1200 lira) bide ben gerilirim sürekli videomu fotomu çeken biri:9: o yüzden kuaförden sonra dış mekan fotosu yeterli olur benim için ama fiyat olarak daha araştırmadım nişanim için gittiğim fotocu çok iyi burda onunla anlaşırım galiba...

kızlar düğün hikayesinden düğün yapıcağım yerde bahsettmişti ama o muallakta kaldı bizimde fiyatı foto.konuşursunuz demişti düğünden önce işte gidip konuşucaz uygun bişeyler olursa bende düşünüyorum ama öle 1.000 lira falan bu zamanda veremem :19::19::19:

biz daha ev işine daha girmedik bile çok mu genişim nee:9:ramazanda tutarız eşyalarıda yerleştiririz diye düşündük ben burdan sürekli git gel yapamıcağım için son aya bıraktık. sıkışmam umarım...

biz daha ev işine daha girmedik bile çok mu genişim nee:9:ramazanda tutarız eşyalarıda yerleştiririz diye düşündük ben burdan sürekli git gel yapamıcağım için son aya bıraktık. sıkışmam umarım...

KİRA olacaksa canım hiç sıkma kendini son 1 ayda herşeyini halledersin.
biz nisan ayında aldık evi mayıs 15'te yerleştik :9: gelinliğime bile ben mayıs başında başladım :16:
son 1 ayda herşey oluyor..
bi ara şey istiyordum herşey hızlı olsun 2*3 ay kala ben rahat ediyim ama iyiki olmamış son zamanlarda uğraş oluyor :7:

ay bizde de nişanlım çok pimpirikli ya 3 5 santimin hesabını yapıyoruz sürekli...ama gerçekten rahat olmayınca herşey gelip onu buluyor biraz rahat olmakta fayda var..ben erkek gibiyim o kız gibi aynı ..o bişeyler söylüyo ben hallederimz bakarız takma kafana yorma kendini diyorum sürekli=)))

kızlar düğün hikayesinden düğün yapıcağım yerde bahsettmişti ama o muallakta kaldı bizimde fiyatı foto.konuşursunuz demişti düğünden önce işte gidip konuşucaz uygun bişeyler olursa bende düşünüyorum ama öle 1.000 lira falan bu zamanda veremem :19::19::19:

bizim burda düğün hikayesi çeken 1 2 fotocu var canım ondan galiba şişirmişler fiyatı bende duyunca şaşırdım isteyenler paraya kıyıp gelir hesabı ama harika yapıyolar hayran kaldım:16: gerçi dış çekim fotolarıda 700 800 gibidir tahminimce...

ay bizde de nişanlım çok pimpirikli ya 3 5 santimin hesabını yapıyoruz sürekli...ama gerçekten rahat olmayınca herşey gelip onu buluyor biraz rahat olmakta fayda var..ben erkek gibiyim o kız gibi aynı ..o bişeyler söylüyo ben hallederimz bakarız takma kafana yorma kendini diyorum sürekli=)))

biz nişanlımla aynı burcuz ve bazı özelliklerimiz çok benziyor bazen kendimi görüyorum onda korkuyorum :1::1::1::1::1: ve biraz değiştim gibi aslında dışardan nekadar kötü gözüküyomuş dedim :21:
o bi dönem bizdede vardı hala geçmiş değil ya neyse eşya seçerken her dk evdeydik elinde metre heryeri on kere ölçmüştür artık yeter diyodum düşün evin anahtarlığında küçük metremiz var :60::60::60:

bizim burda düğün hikayesi çeken 1 2 fotocu var canım ondan galiba şişirmişler fiyatı bende duyunca şaşırdım isteyenler paraya kıyıp gelir hesabı ama harika yapıyolar hayran kaldım:16: gerçi dış çekim fotolarıda 700 800 gibidir tahminimce...

aslında birkez oluyo kıyıcaksın paraya bakalım eksiklerimiz tamamlansın geriye ne kalıcak.. benim tek çeyizle işim hallolsa. implant yaptrımam gerek şuan tel tedavisi görüyorum az kaldı bitmesine ama implant yapıcak dr yetişmez dedi düğüne geçicilerle idare edicen falan acayip canımı sıktı
2 dişede 4.000 tl istemez mi peşin :18::18::18::18:

hanımlar gözünüzü seveyim şu fotoğraf olayına girerken dikkat edin, yüksek fiyatlar genelde isme gidiyor. ben de fotoğrafçıyım ondan biliyorum da söylüyorum :51: iyice araştırın sonuçta en güzel gününüz. hatıra olarak kalacak fotoğraflar olacak. bu işin piyasası özellikle son üç dört yılda arttı. eline makine alan ben fotoğrafçıyım diyip 1000 tl üzerinde uçuk fiyatlar veriyorlar. yaptıkları tek bir makine ve tek bir objektifle sallamasyon çekim yapmak... aman diyim dikkatt allahh mutlu mesut bahtiyar etsin herkesiiiii :71: :66:

KİRA olacaksa canım hiç sıkma kendini son 1 ayda herşeyini halledersin.
biz nisan ayında aldık evi mayıs 15'te yerleştik :9: gelinliğime bile ben mayıs başında başladım :16:
son 1 ayda herşey oluyor..
bi ara şey istiyordum herşey hızlı olsun 2*3 ay kala ben rahat ediyim ama iyiki olmamış son zamanlarda uğraş oluyor :7:

evet canım kira olacak nerden tutacağımızda kafamızda az çok netleşti. ya sonuçta ev tutulduktan sonra yerleştirmek sorun olmaz ben tez canlıyımdır bir işi öyle aylara yayamam zaten :1: aman iyikide son aylarda uğraş çıkmış yoksa stres yapacak bol zamanın kalırdı dimi yani :)

evet canım kira olacak nerden tutacağımızda kafamızda az çok netleşti. ya sonuçta ev tutulduktan sonra yerleştirmek sorun olmaz ben tez canlıyımdır bir işi öyle aylara yayamam zaten :1: aman iyikide son aylarda uğraş çıkmış yoksa stres yapacak bol zamanın kalırdı dimi yani :)

EVET canım mesela gelinlik içinde hiç acele etme. genelde modaevleri 3 provada veriyor. :34:

EVET canım mesela gelinlik içinde hiç acele etme. genelde modaevleri 3 provada veriyor. :34:

gelinlik işimi bi günde hallettim canım. beğendim prova günü aldım temmuz 20 si. 3 provada dikerim dedi o da:9: karar veremem diyodum ilk giydiğim gelinliği aldım nişan elbisemdede aynısı olmuştu nitekim ilk beğendiğim adamı da alıcam inşallah :9::9::9:

gelinlik işimi bi günde hallettim canım. beğendim prova günü aldım temmuz 20 si. 3 provada dikerim dedi o da:9: karar veremem diyodum ilk giydiğim gelinliği aldım nişan elbisemdede aynısı olmuştu nitekim ilk beğendiğim adamı da alıcam inşallah :9::9::9:

:60::60::60::60: öyle oluyor canım nişanda benim model belliydi diktirdim direk.
düğünde aklımda milyonlarca model varken sona indirdim gittim direk 1 günde gezdim beğendim :36:

Back