inş gelirsin valla çok zor tayin işi.iyce zorlaştırıyolar.hakkında hayırlısı canım.ben de bi atanaydım eylül şubat hangisini yakalarsam artık eş durumu yapcazbende hacettepede okudum şimdi sivasta çalışıyorum ama ankaraya yerleşeceğim bana tayinim için dua edermisinizzz..bende ankarayı çok özlediiimmm..
canım ya sendemi atama bekliyorsun umarım olur. ben haziran için tercih yaptım ama hiç umudum yok. atanamayan öğetmen kalmasın inşallahhhhh nedir bu çektiğimiz
ben nişanlımlaa üniversite 1 de tanıştık sınıf arkadaşımdı sonrada hiç ayrılmadık şükürolsun ki
biz iyi anlaşma kararı aldık sinirlenince telefonu kapatıyoruz sakinleşince konuşuyoruz iyi oluyo=)
Bizde başladık kavgaya...
Bunu nasıl aşacağız bilemiyorum artık.Bu aralar yaptığı,yapmadığı! söylediği,söylemediği! herşey batıyor bana.Sinir oluyorum herşeye...
Keşke bunu bizimki anlayabilse.Yahu tut çeneni bir süre değilmi,kapattıracak derece söylenmiyorum ben ona.Susmayı tercih ediyorum.Sürekli aynı laflarını da duymaktan bıktım artık...
Evlenmiyorum arkadaş,bu ne böyle
ya belki olur belli mi olur bu işler.branş ne ki?valla doğuda merkeze yakın köy kasaba yazdım bakalım canıma tak etti artık.26ya kalmamak için çok dikkatli tercihler yaptım.26 da açık.bakalım nolcak çok merak ediyorum
kızlar günaydın pazar pazarda herkes uyuyordur malum.. bugün temizlik günü ondan iş çookkk kullanmadığım eşyaları kaldıracağım bide kışlıklarımı bavulamı koysam yoksa hurçamı koysam acaba:26:
iyi pazarlar herkese
Günaydın herkese,
bugün acayip tembel uyuşuğum ya,
nişanlım arkadaşlarıyla doğa gezisi fotoğraf çekimi falan yapacaklarmış beni de çağırıyo ama benim canım hiç istemiyo bunun için bile tartıştık düşünün yani, ( ya zaten ağbisi ve iki arkaaşıyla gidecek 2 aarkadaşı da yakın zamanlarda sevgililerin den ayrıldılar nispet yapar gibi beim ne işim var yanların da diye düşünüyorum) çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum da, bizim ki bunu bile sorun yapıyo, ya git eğle işte Eylül den sonra zor bulursun böyle anları
eğer canın gitmek istiyorsa git bence, nolacak arkadaşları sevgilisinden ayrılmışsa.. hem nişanlın bak ne güzel erkek erkeğe takılırız dememiş senide çağırıyor.
gerçi üstünde uyuşukluk varsada hakkaten insanın canı bişey yapmak istemez yaa. :97:
slm kızlar kararsız kaldım yine bana fikir verir misiniz benim alınacak tek yatak odam kaldı onu da benim ailem alacak ztn ama ben karar veremiyorum mor bir yatak odası takımı beğendim sürgülü kapakların bir yanı beyaz bir yanı mor rengi mor halı ve perdeyle de güzel olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz yoksa kız odası gibi mi olur
günaydın canım
benim branş ingilizce.canım özelden msj atamıyorum.buraya yazmak zorunda kaldım.en son gidenin puanı kaçtı canım?sanki yıllar sonra 78de falan kalcak diyolardı bu alım için.offff inş sınırda kalmazsın.sıran fena değil ama alım önemli işte.ama sözleşmeli alım olcak yaaa aklıma yeni geldi.valla tüm arkadaşlarım atansın istiyorum.sözleşmeliye de destek veriyorum her gün,gazete ilanına da destek verdim.yeter ki mağdur kimse kalmasın valla çok zor.
slm kızlar kararsız kaldım yine bana fikir verir misiniz benim alınacak tek yatak odam kaldı onu da benim ailem alacak ztn ama ben karar veremiyorum mor bir yatak odası takımı beğendim sürgülü kapakların bir yanı beyaz bir yanı mor rengi mor halı ve perdeyle de güzel olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz yoksa kız odası gibi mi olur
canım benim arkadaşım 80,300 puanla sıralamada 367. düşün yani ne kadar düşerki... en fazla 79 küsürlerde kapatır diye düşünüyorum ben yine açıktayımvalla artık üzül üzül hal kalmadı...
senden iyi haberler bekliyorum canım umarım istediğin bi yer olur..
canım bak bugün duydum.sözleşmeli alım kesin olcak ben yakından takip ediyorum.mebde tanıdık var ona sorduk bişi bilmiyor.ama yeni görüşmeler yapıldı.güzel haberler var.sözleşmeli için tarih belirliyolarmış.muhtemelen kadrolu alımdan sonra gelir resmi açıklama.bu kadar daha alınsa o zaman sana sıra gelir bence.seni çok iyi anlıyorum üzülme lütfen
selam hatunlar hepinizeee
nasilsinizz???
nick'lerin manasindan bahsedildigini gordum
benimki de, endustri muhendisi oldugu icin, markovian diye bir konu var. ilk kisim oradan. ikinci kisim da, muhendisin ingilizcesi: markovian_engineer yapiyor!
biz de dun sevgilicigimle siemens'ten setustu ocak ve davlumbaz baktik. 2000tl dediler. davlumbazda ses yok! inanamazsiniz!
firin istemiyorum ben kizlar. nasil olsa kullanilmayacakannem de senelerdir var, bir kere actigini gormedim. siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?