2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende hacettepede okudum şimdi sivasta çalışıyorum ama ankaraya yerleşeceğim bana tayinim için dua edermisinizzz..bende ankarayı çok özlediiimmm..
inş gelirsin valla çok zor tayin işi.iyce zorlaştırıyolar.hakkında hayırlısı canım.ben de bi atanaydım eylül şubat hangisini yakalarsam artık eş durumu yapcaz

ya belki olur belli mi olur bu işler.branş ne ki?valla doğuda merkeze yakın köy kasaba yazdım bakalım canıma tak etti artık.26ya kalmamak için çok dikkatli tercihler yaptım.26 da açık.bakalım nolcak çok merak ediyorum

Bizde başladık kavgaya...
Bunu nasıl aşacağız bilemiyorum artık.Bu aralar yaptığı,yapmadığı! söylediği,söylemediği! herşey batıyor bana.Sinir oluyorum herşeye...

biz iyi anlaşma kararı aldık sinirlenince telefonu kapatıyoruz sakinleşince konuşuyoruz iyi oluyo=)

Keşke bunu bizimki anlayabilse.Yahu tut çeneni bir süre değilmi,kapattıracak derece söylenmiyorum ben ona.Susmayı tercih ediyorum.Sürekli aynı laflarını da duymaktan bıktım artık...

Evlenmiyorum arkadaş,bu ne böyle

yaşadığımız strestlerden kaynaklanıyor canım, üzülme
geçici bunlar ben inanıyorum
ve sakın nişanlına "evlenmicem" falan deme
hiç hoş olmaz ccanikom

benim branş sosyal bilg. ve tercih barajını 70 e kadar düşürmüşler ama çok saçma zaten 900 kişi alıcaklar ve 80 puanda o kadar kişi var zaten... bende 77 küsür aldım canım. senin branş ne? iyi yaptın 26 yı işaretlemekle doğu felan ne de olsa gidilecek. hayırlısı olsun tatlım.

kızlar günaydın pazar pazarda herkes uyuyordur malum.. bugün temizlik günü ondan iş çookkk kullanmadığım eşyaları kaldıracağım bide kışlıklarımı bavulamı koysam yoksa hurçamı koysam acaba:26:
iyi pazarlar herkese

günaydın canım
benim branş ingilizce.canım özelden msj atamıyorum.buraya yazmak zorunda kaldım.en son gidenin puanı kaçtı canım?sanki yıllar sonra 78de falan kalcak diyolardı bu alım için.offff inş sınırda kalmazsın.sıran fena değil ama alım önemli işte.ama sözleşmeli alım olcak yaaa aklıma yeni geldi.valla tüm arkadaşlarım atansın istiyorum.sözleşmeliye de destek veriyorum her gün,gazete ilanına da destek verdim.yeter ki mağdur kimse kalmasın valla çok zor.

slm kızlar kararsız kaldım yine bana fikir verir misiniz benim alınacak tek yatak odam kaldı onu da benim ailem alacak ztn ama ben karar veremiyorum mor bir yatak odası takımı beğendim sürgülü kapakların bir yanı beyaz bir yanı mor rengi mor halı ve perdeyle de güzel olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz yoksa kız odası gibi mi olur

herkese iyi pazarlar kızlar, benimde bugün tembelliğim üstümde, nişanlım dışarı çıkmış alışveriş yapacakmış ama benim canım dışarı çıkmak istemiyor.

canım dediğim parfümler hakkında bi fikrim yok ben yıllardır aynı parfümü kullanıyorum, avondan alıyorum.

mor yatak odası nasıl olur bilmiyorum boğar mı acaba, bende köşe koltuğumu mor mu yaptırsam diye düşündümde dün, sonra vazgeçtim. canım sana bir fikir vereyim bence mobilyanda renkli birşey alma, mesela sadece beyaz al.. istediğin aksesuarlarla istediğin renge çevirebilirsin.. mesela mor yatak örtüsü, halı, perde ile mor bir yatak odası yapabilirsin. ama mordan sıkılıncada sadece perde fonlarını, yatak örtünü ve halını deiştirerek istediğin renge çevirebilirsin. ama gardrobun mor olursa değiştirme şansın olmaz, mora her renkte uymaz.. yinede sen bilirsin tabii.

Günaydın herkese,
bugün acayip tembel uyuşuğum ya,
nişanlım arkadaşlarıyla doğa gezisi fotoğraf çekimi falan yapacaklarmış beni de çağırıyo ama benim canım hiç istemiyo bunun için bile tartıştık düşünün yani, ( ya zaten ağbisi ve iki arkaaşıyla gidecek 2 aarkadaşı da yakın zamanlarda sevgililerin den ayrıldılar nispet yapar gibi beim ne işim var yanların da diye düşünüyorum) çok mu ince düşünüyorum bilmiyorum da, bizim ki bunu bile sorun yapıyo, ya git eğle işte Eylül den sonra zor bulursun böyle anları

eğer canın gitmek istiyorsa git bence, nolacak arkadaşları sevgilisinden ayrılmışsa.. hem nişanlın bak ne güzel erkek erkeğe takılırız dememiş senide çağırıyor.

gerçi üstünde uyuşukluk varsada hakkaten insanın canı bişey yapmak istemez yaa. :97:

iş keyfimin kahyasın da bitiyo gitmek istemiyo velet,
öyle tembellik yapasım var, havalarda bi sıcak bi soğuk bugün serin yine her yerim ağrıyo sanki

günaydın herkeseee ,

bugün benim de tembelliğim üstümde, hiç bişey yapasım yok ama malesef kışlıklarımı ütüleyip hurçlara koyacağım

canım da sıkılıyo bi yandan pufff

canım lemlem in de dediği gibi, yatak odanın rengini kullandığın objelerle belirlemek daha mantıklı, mor yatak odasından sıkılabilirsin canım, ama objeleri sıkıldığın an değiştirip bambaşka bi yatak odası yapabilirsin kendine

benim hayalimde de bembeyaz bir yatak odası var

canım benim arkadaşım 80,300 puanla sıralamada 367. düşün yani ne kadar düşerki... en fazla 79 küsürlerde kapatır diye düşünüyorum ben yine açıktayım valla artık üzül üzül hal kalmadı...
senden iyi haberler bekliyorum canım umarım istediğin bi yer olur..

bende kızlara katılıyorum canım. mor rengi bende çok severim ama mobilya olunca işin içinde acaba boğarmı diye düşünüyorum. eğer ağırlık beyaz renkteyse olabilir hatta hoş da olur bence ama işte dediğim gibi baskın mor ise ve örtüyü halıyı perdeyi de işin içine katarsan mor olarak çok feci olur bence canım

canım bak bugün duydum.sözleşmeli alım kesin olcak ben yakından takip ediyorum.mebde tanıdık var ona sorduk bişi bilmiyor.ama yeni görüşmeler yapıldı.güzel haberler var.sözleşmeli için tarih belirliyolarmış.muhtemelen kadrolu alımdan sonra gelir resmi açıklama.bu kadar daha alınsa o zaman sana sıra gelir bence.seni çok iyi anlıyorum üzülme lütfen

inşallah tatlım.. ama şu virgüllerde o kadar yığılma varki insanı şaşırtıyo... bu sene yine hazırlanıyorum şu sınava bakalım inşallah daha yüksek bi puan alırımda şu devlete bi kapak atarım.. valla ücretli çalışmaktan dersanelerde sürünmekten illet ettim... dua edin banaa ihtiyacım var Allah hayırlısını versin diyoruz bakalım

selam hatunlar hepinizeee
nasilsinizz???

nick'lerin manasindan bahsedildigini gordum

benimki de, endustri muhendisi oldugu icin, markovian diye bir konu var. ilk kisim oradan. ikinci kisim da, muhendisin ingilizcesi: markovian_engineer yapiyor!

biz de dun sevgilicigimle siemens'ten setustu ocak ve davlumbaz baktik. 2000tl dediler. davlumbazda ses yok! inanamazsiniz!

firin istemiyorum ben kizlar. nasil olsa kullanilmayacak annem de senelerdir var, bir kere actigini gormedim. siz ne dersiniz?

Slm, ben de nickimin manasını söylim:26: bizim ufaklığın bi bebişi var yaklaşık 10 yıllık adı sementa ordan esinlenmişim yıllar önce üye olurkene

fırına gelince mikrodalga ve mini fırın var bide set üstüyle asprator yeter de artar bile (ablacıklarımın cafeleri vardı kapattılar, 3, 5 ay kullandılar daha bir iki kere anca kullanıldı, bende kullanmaktan gocumayacağım için yenisini almicam) zaten büyük fırını aklımın ucundan bile geçirmedim, anneminde vardı yıllarca durdu üstünde ki ocak bozulunca kaldırıp atmıştık, zaten çok hantal oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…