How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar.. 4 günlük istanbul gezisinden snra işime yine geri döndüm.. Nişanlım askerden geldi çok şükür :16: 4gün onunlaydım burayada onunla birlikte döndük 1 hafta burda yaşasınnn:66:
İlk defa gelinlik baktık istanbulda. önce ümraniyede bakındık.sonra mahmutpaşada. hem kabarık model giydim hemde bantlı model dedikleri daha zarif model giydim ikisinde çok beğendim hangisini alıcama karar weremedim.Ama gelinlik çok yakışıyo bi kıza ya çıkarasım gelmedi :1:
Mobilyada baktık ama karar wermek çok zor o kadar güzel modeller warki şimdi. evgörden çok güzel modeller beğendik.
Beyaz eşyada da hala karar weremedik.

NE GÜZEL CANIM senin için mükemmel bi haftasonu olmuş.
Allah bi daha ayırmasın inşallah. ikinizi de.
gelinlik çok farklı bişey tya ilk giydiğini bile beğenebilir :9:

Allah hayırlı etsin canım, valla benim de bi bilgim yok imam nikahı ile ilgili ama, bilmem kaç gram altın isteniyor :61:

bildiğim bütçesinden az isteyemiyorsun ama vereceği kadar söylüyorsun. :10:
bide mesela evlilik süresinde ödeyebileceği bişey olmalı falan filan diyebiliyorum :15:

ewet mehirin dinimizde önemi büyükmüş. o yüzden alabileceği bişey istemek gerek. Benimde gelir arada aklıma acaba ne istesem diye:) Bir de geçen evli bi arkadaşımdan duydum imam nikahı kıyılırken odaya bi bayan giremiyomuş. şahitler bayan olamıyomuş.

ewet mehirin dinimizde önemi büyükmüş. o yüzden alabileceği bişey istemek gerek. Benimde gelir arada aklıma acaba ne istesem diye:) Bir de geçen evli bi arkadaşımdan duydum imam nikahı kıyılırken odaya bi bayan giremiyomuş. şahitler bayan olamıyomuş.

yok canım. şahitlerden birisi bayan bile olabiliyor hatta. onu dedem sormuş ondan biliyorum.
mehir aslında gerçekten önemli bakalım. artık istiycez bişeyler.
bende int okudum hep yalnış bilmemek adına sorayım dedim size de :29:

yok canım. şahitlerden birisi bayan bile olabiliyor hatta. onu dedem sormuş ondan biliyorum.
mehir aslında gerçekten önemli bakalım. artık istiycez bişeyler.
bende int okudum hep yalnış bilmemek adına sorayım dedim size de :29:

Allah Allah demek herkes başka biliyo banada arkadaşlarım öyle söylemişlerdi. Hatta şahitler yakın akraba olamıyomuş öle amca çocuğu filan.

merabalar kıslar bu aralar pek giremiyorum özledim sizi valla :70:

Son düzenleme:
benimde aklıma hiç gelemdi bunlar, yani zaten büyükler oluyor ve yönlendiriyor diye araştırma gereğide duymadım .. bakalım ne diyecekler bende sorayım

benimde işte hadi çarşamba imam nikahını kıyalm diyince bi taraflarım tutuştu :3::3::3:

dün evimde ilkk misafirimi ağırladım maç izlemeye nişanlımın kuzeni geldi benim evde işlerim vardı zaten onlarda maç izledi mutfağı kendime göre düzenledim... evde durdukça böyle heryeri değiştirmek ve karıştırmak istiyorum. eve gelenler kendi bildikleri gibi yaptılar ya :12:
bazende strese giriyorum acaba nasıl yetişicem onca işe diye :63:

bende bu haftasonu evimi gezeceğim, gelinlik bakacağım vede düğün mekanı bakacağım hepsini iki güne sığdırmayı planlıyorum ama nasıl olacak bilemem..belki de tayinim çıkar ankaraya kesin dönüş yaparım belli mi olur..böylece haftaiçi de işlerimi halledebilirim artık..kızlar ben bu hafta tayin için haber bekliyorum lütfen dua edin de mutlu haberi alayım bir an önce=))

bende bu haftasonu evimi gezeceğim, gelinlik bakacağım vede düğün mekanı bakacağım hepsini iki güne sığdırmayı planlıyorum ama nasıl olacak bilemem..belki de tayinim çıkar ankaraya kesin dönüş yaparım belli mi olur..böylece haftaiçi de işlerimi halledebilirim artık..kızlar ben bu hafta tayin için haber bekliyorum lütfen dua edin de mutlu haberi alayım bir an önce=))

inşallah canım güzel haberlerlr gelirsin :4:

kısmetse çarşamba günü imam nikahımız kıyılacak ama hiç bişey bilmiyorum yaa.
mehir olarak ne istesem :59:

benimde mehirle ilgili hiç bir bilgim yok.. nişanlıma söyledim imam nikahı sırasında mehir isteyecekmişim bilgin var mı diye, oda bilmiyomuş, int den araştırdı.. sonra dediki düğün için aldığımız takı setini mehir desen olmuyomuymuş? :53:

zaten nişanda bişey takılmadı, o setide düğünde takmak için almıştı, bende dedimki cevap olarak; canım nişanlıyken aldınız o seti, düğünde takacaksınız, imam nikahında da mehir olacak, ilerde çocuğum oluncada hediye olarak sen yine o seti tak bence dedim ve kapattım msni... çok sinirliyim..

bişey isteyeceğimden değil, sanki düğünde takılan altın vs. yine ikimizin olmayacakmı? biz o altınları zaten ilerde ev almak için kullanacaz ama böyle söylemesine de kırıldım doğrusu...

CANım MEhir için sen ne istersen onu söyleyebilirsin.
Bunu nişanlına sorma bile zaten :20::20::20: ben sorduğumda nişanlım ne istersen iste dedi.
ama bakalım trabzon hasır set olabilir :3: çok beğeniyorum :29:

hıı bide yüz görümlüğü meselesi var, o set aynı zamanda yüz görümlüğüymüş... setide bilekliksiz almıştık, nişanlımla verdiğimiz kararda bilekliğine gerek yok demiştik. kolye ve küpelerini aldık.. neyseee. ayy ağlayasım geldi ya, walla çok zoruma gitti..

hıı bide yüz görümlüğü meselesi var, o set aynı zamanda yüz görümlüğüymüş... setide bilekliksiz almıştık, nişanlımla verdiğimiz kararda bilekliğine gerek yok demiştik. kolye ve küpelerini aldık.. neyseee. ayy ağlayasım geldi ya, walla çok zoruma gitti..

mini set gibi bişey olmuş sanırım küpe kolye yüzük.
bunu nişanlın takacak peki ailesi canım. takı mevzusunu fazla sevmem.
ilkı sözlendiğimizde nişanlıma ne takarsanız takın o sizin şerefinizi gösterir dedim.
bi daha da hiç açmadım :3:

mini set gibi bişey olmuş sanırım küpe kolye yüzük.
bunu nişanlın takacak peki ailesi canım. takı mevzusunu fazla sevmem.
ilkı sözlendiğimizde nişanlıma ne takarsanız takın o sizin şerefinizi gösterir dedim.
bi daha da hiç açmadım :3:

bende hayatta sevmem bu konuları konuşmayı ve bizde de hiç konuşulmadı zaten.. set alacağımız zamanda ben dedim ben öyle kalın bişiler istemiyorum dedim, setin yüzüğünü ve bilekliğini almadık o yüzden.. kibar bişey beğendim ve sadece kolyesiyle küpelerini almıştım..

bende ailemde hiç bi zaman şunu takacaksınız bunu isteriz demedik. ama biz nişanlandığımızdan beri 2 bayram geçti, ramazan bayramında babası bileklik almıştı, kurban bayramında bişey alınmadı, hatta en ufak bir hediye bile gelmedi.. herkes sordu koç gelmedimi ne almışlar ne takmışlar diye...o zamanda üzülmüştüm ama ne ben nede ailem yinede bişey demedik.

şimdide bilsin araştırsın diye söylemiştim. öyle tutupta şunu isterim bunu isterim zaten demezdim. ama böyle yapmasına da gerçekten çok kırıldım. düğünden sonra bütün altınları satıp ev için üstüne kredi çekmeyi düşünüyoruz zaten bana hiç birşey kalmayacakki. önemli olanda evimizin olması, istememde zaten.

lemlem senin tüm yazdıklarını okuyunca kendime o kadar çok benzetiyorum ki... Seni çok çok iyi anlıyorum canım. Sabır sabır.. Aşkımı çok sewiyorum. O tüm açığı kapatıyo.

Back