How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kalpleri Fetheden Renkler,
Yasa Fenerbahceeeeeem!:64::64:
Turk'un Kalbi Senle Atar,
Yasa Fenerbahceeeeeem! :64::64:
Mazinde Bir Tarih Yatar,
Ne Mutlu Seni Sevene,

selam kizlaaarrr aramizda feneer tutkunlari varmis:)))
Ben ocakli firin aldim bence gerekli ama mikrodalga almadim
bu arada ben bir mor asigiyim o yuzden yatakodam mobilyasi beyaz dlger aksesuarlar mor olcak ins
ama senin gordugun mobilyayi ben de gormek isterim canim resmi var mi?

ben varım canım ama çıkmak üzereyim... şampiyon olduk nasıl sevinçliyim anlatamam.. nişanlımla dışardaydık, sonra eve gelene kadar konvoya katıldım :)) dörtlüleri yaktım kornaya basa basa geldim süperdi yaaaa, antalyada ne çok fenerbahçeli varmıışş.. :118::118:

günaydın fıstık gelinlerrr:16::16::16:
ay dün gecee memleketimde hüzün vardıııı şampiyonluk hakkımızdı ama gururluyuz en azından :18: yinede fenerbahçeyi kutluyorum (lemlemcimmm senide ayriyeten:54:) takımımıda ayakta alkışlıyorummmm:46::46::46::46::46:

vallaa tatlım cesaret artı gözü karalık ister burda fenerin şampiyonluk kutlaması bi dee biz ikinci olmuşken:18::1::1: burdaki fenerliler gibi evinizde kısık seslerle sevinç gösterileri yapmak daha sağlıklı olurdu :))

Günaydın Kızlar,
Haftanın ilk günü inş bu hafta da çabucak geçer,

Dün gezerken aldığım yatak odasının aynısını burda da gördüm, Satınaldığımız yerdeki adam zaten İzmir mobilya furaında bunun aynısının siyahlısı var demişti gözümle görmeyince yorum yapamamıştım, burda görünce hemen aradık adamı siyahlı beyazlı yapmasını istedik, Pekte güzelmiş yaa

günaydın arkadaşlar yeni bi başlangıç daha inşallah mükemmel 1 hafta geçiririz :52:

ooooo speeedy hoşgeldin nerelerdeydin? neler yaptın bakalım? ayy bende dün seni andım, dün nişanlımla otururken kenan doğulunun kandırdın şarkısı çıktı, bak dedim bi arkadaş bu şarkıyla çıkacakmış... çok beğendik dikkatli dinleyince :54:

Günaydın Kızlar,
Haftanın ilk günü inş bu hafta da çabucak geçer,

Dün gezerken aldığım yatak odasının aynısını burda da gördüm, Satınaldığımız yerdeki adam zaten İzmir mobilya furaında bunun aynısının siyahlısı var demişti gözümle görmeyince yorum yapamamıştım, burda görünce hemen aradık adamı siyahlı beyazlı yapmasını istedik, Pekte güzelmiş yaa

hayırlı olsun canım yatak odanız... güle güle kullanın..

ooooo speeedy hoşgeldin nerelerdeydin? neler yaptın bakalım? ayy bende dün seni andım, dün nişanlımla otururken kenan doğulunun kandırdın şarkısı çıktı, bak dedim bi arkadaş bu şarkıyla çıkacakmış... çok beğendik dikkatli dinleyince :54: [/B][/I][/COLOR]

iyiyim canım hala hastayım iyileşmeyi bekliyorum :9: :30:
haftasonu hiç uyuyamadım hayallerim suya düştü yani öksürmekten gece uykusunu alamadım :14:
bizim nişanda o olmuştu düğün içinde araştırıyoruz bakalım :30: neler çıkacak ortaya :37:

iyiyim canım hala hastayım iyileşmeyi bekliyorum :9: :30:
haftasonu hiç uyuyamadım hayallerim suya düştü yani öksürmekten gece uykusunu alamadım :14:
bizim nişanda o olmuştu düğün içinde araştırıyoruz bakalım :30: neler çıkacak ortaya :37:

geçmiş olsun dikkat et kendine, bol bol dinlen.. bitki çayları iç, papatya çayı iç sakinleştirici rahatlatıcı etkisi var.. öksürük derdi bende de vardı, onun için ne yaptıysam geçmedi lanet olasıca, şimdi azaldı ama...

geçmiş olsun dikkat et kendine, bol bol dinlen.. bitki çayları iç, papatya çayı iç sakinleştirici rahatlatıcı etkisi var.. öksürük derdi bende de vardı, onun için ne yaptıysam geçmedi lanet olasıca, şimdi azaldı ama...

BENDE astım var malesf. artık inan bıktım öksürmekten cuma akşamdan beri devamlı öksürüyorum :21: tüm vucudum ağrıyor inşalah düğüne kadar geçer :85:

BENDE astım var malesf. artık inan bıktım öksürmekten cuma akşamdan beri devamlı öksürüyorum :21: tüm vucudum ağrıyor inşalah düğüne kadar geçer :85:

ayy inşallah geçer canım yaaa, bende de kronik bronşit vardı önce sonra akut bronşite çevirdi, ilerde astım bronşit olurmuş... bende ondan korkuyorum, zaten kıldan tüyden polenden öksürür hapşururum devamlı, pufff, çok kötü tekrar geçmiş olsun..

Son düzenleme:
ayy inşallah geçer canım yaaa, bende de kronik bronşit vardı önce sonra akut bronşite çevirdi, ilerde akut bronşit olurmuş... bende ondan korkuyorum, zaten kıldan tüyden polenden öksürür hapşururum devamlı, pufff, çok kötü tekrar geçmiş olsun..

sağol canım inşallah geçer :3::65:

günaydın kızlar.. 4 günlük istanbul gezisinden snra işime yine geri döndüm.. Nişanlım askerden geldi çok şükür :16: 4gün onunlaydım burayada onunla birlikte döndük 1 hafta burda yaşasınnn:66:
İlk defa gelinlik baktık istanbulda. önce ümraniyede bakındık.sonra mahmutpaşada. hem kabarık model giydim hemde bantlı model dedikleri daha zarif model giydim ikisinde çok beğendim hangisini alıcama karar weremedim.Ama gelinlik çok yakışıyo bi kıza ya çıkarasım gelmedi :1:
Mobilyada baktık ama karar wermek çok zor o kadar güzel modeller warki şimdi. evgörden çok güzel modeller beğendik.
Beyaz eşyada da hala karar weremedik.

günaydın kızlar.. 4 günlük istanbul gezisinden snra işime yine geri döndüm.. Nişanlım askerden geldi çok şükür :16: 4gün onunlaydım burayada onunla birlikte döndük 1 hafta burda yaşasınnn:66:
İlk defa gelinlik baktık istanbulda. önce ümraniyede bakındık.sonra mahmutpaşada. hem kabarık model giydim hemde bantlı model dedikleri daha zarif model giydim ikisinde çok beğendim hangisini alıcama karar weremedim.Ama gelinlik çok yakışıyo bi kıza ya çıkarasım gelmedi :1:
Mobilyada baktık ama karar wermek çok zor o kadar güzel modeller warki şimdi. evgörden çok güzel modeller beğendik.
Beyaz eşyada da hala karar weremedik.

ne güzel kavuşmuşsunuz artık :70: yavaş yavaş siz de alışveriş temposuna girersiniz şimdi, mobilyaydı, beyaz eşyaydı gelinlikti derkenn düğün günü gelip çatacak inşallahh :65:

Back