• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biz iyi anlaşma kararı aldık sinirlenince telefonu kapatıyoruz sakinleşince konuşuyoruz iyi oluyo=)

off canım ya o da bizim için çözüm olmuyo malesef
dönem dönem yaşıyoruz bunları
çoğu zaman herşey rüya gibi oluyo aylarca javga etmediğimz oluyo
ama bazen öyle süreçlerden geçiyoruz ki haftanın en az 4 günü küs kalıyoruz
çok canım sıkılıyo :59:

ben geldimmmmmm:))geçmişi de okudum ödevimi yaptım yani:))
bi görünüp bi kayboluyorum:27:

seni gidi kaçak
neler yapıyosun rapor ver bakalım, öyle sadece okumakla olmaz :68:

haziran öğretmen atamaları için kendime haritadan yer beğeniyorum:))ennnnn doğudan.1 haftadır onla uğraşıyorum canım.1 haziranda belli olcak atanacağım yer.
sen neler yapıyosun bakalım?

zyv ne ya gerçekten?:52:alfabede vyz'nin tersini mi yazmaya çalıştın:))

canım şu siteye tesadüfen girdim gelinlik bakıyordum büyük ihtimal :78: sonra girmek istediğim yerler üyelik gerektiren yerler olunca ee bari üye oluvereyim dedim :60: sonra burada bu kadar uzun süre vakit geçirmeyeceğimi düşünmediğim için uyduruktan bi nick alayım dedim, abc yazdım başkasının nickiymiş uyarı verdi :1: , ben de alfabenin tersi kimsenin aklına gelmez deyip zyv yazdım :1: cidden kimse kullanmamış ki uyarı vermedi :60: böylelikle nickim zyv oldu :86:

haziran öğretmen atamaları için kendime haritadan yer beğeniyorum:))ennnnn doğudan.1 haftadır onla uğraşıyorum canım.1 haziranda belli olcak atanacağım yer.
sen neler yapıyosun bakalım?

bu aralar pek bişey yapmıyorum, nişanlıma cevap yetiştirmek bayagı zamanımı alıyo :37:
doğuya mı gidiceksin?
tayin belli olmadığına göre eşyalar falan da alınmadı dimi?
Rabbim gönlünüzden geçeni hayrlı kılsın Neşeciğim, güzel haberlerini bekliyoruz:34:

canım şu siteye tesadüfen girdim gelinlik bakıyordum büyük ihtimal :78: sonra girmek istediğim yerler üyelik gerektiren yerler olunca ee bari üye oluvereyim dedim :60: sonra burada bu kadar uzun süre vakit geçirmeyeceğimi düşünmediğim için uyduruktan bi nick alayım dedim, abc yazdım başkasının nickiymiş uyarı verdi :1: , ben de alfabenin tersi kimsenin aklına gelmez deyip zyv yazdım :1: cidden kimse kullanmamış ki uyarı vermedi :60: böylelikle nickim zyv oldu :86:

aynen ben de yaaa.uyduruktan bulmaya çalıştım.çok yaratıcıyım baksana:))aklıma bişi gelmedi adımı yapayım dedim kabul etmeyince bişiler ekledim vs.sonra bişi araştıcak olsam bu forum çıktı karşıma daimi üyesi oldum.ama aktif olarak ilk bu başlıkta yer alıyorum.yani hiç gizemli değilim adım neşe yarışmacı arkadaşlara başarılar der gibi oldu:52:

bu aralar pek bişey yapmıyorum, nişanlıma cevap yetiştirmek bayagı zamanımı alıyo :37:
doğuya mı gidiceksin?
tayin belli olmadığına göre eşyalar falan da alınmadı dimi?
Rabbim gönlünüzden geçeni hayrlı kılsın Neşeciğim, güzel haberlerini bekliyoruz:34:

saol tatlım amin hepimizin inş.
eşyaları zaten almayı planlamıyorduk,doğuya eşya gitmez zaten.orda da çok şey almam,gerekenler dışında.mütevazı bi hayat planlıyorum:))eskiden ne çok şey hayal ederdim eşya konusunda.mutlu olalım da gerisi boş yani.atandığım okulu söylerim bi çayımı içmeye gelirsinz,doğu turu falan yapın sonra eşlerinizle:))

ayy biz karadeniz ve doğu turunu mutlaka düşünüyoruz, inşaAllah gidicez
çayını içmeye gelirik artıkınn :68:

:71:aydınlattığn için teşekkürler:1:
ben sana isminle hitap etmeyi daha çok seviyorum zaten
bu ara sen ne alemdesin ya hiç yazmıyosun son gelişmeleri?

canım son gelişme olarak sadece samsung buzdolabı almamaya karar verdik :1: nişanlımla geçen pazardı sanırım gittik beyaz eşya baktık hem samsung , hem de bosch. sonra oturduk bi yere dedi ne yapalım samsung u alalım mı? yorumsuz kaldım çünkü aklım hep bosch taydı, sonra nişanlım da deyince samsung benim içime sinmedi diye , bütün beyaz eşyalarımızı bosch tan almaya karar verdik :51: ama sadece karar verdik icraat yok, zaten anca karar veriyoruz biz, yaptığımız başka bişi yok şimdilik :60: :60:

aman ya karar vermek en zor şey bence
yani zoru halletmişsiniz, gerisi kolay inş:)
taksitle mi almayı planlıyosunuz?
biz mobilyalar için takside giricez galiba ya canım sıkılıyo biraz o yüzden

ayy biz karadeniz ve doğu turunu mutlaka düşünüyoruz, inşaAllah gidicez
çayını içmeye gelirik artıkınn :68:

mardine ağırlık verdim bakalım.ağrı van bilem var türkcellin soba yakan öğretmen reklamından ben de çekersem şaşırmayın yani:52:
zaten merak ediyodum doğuyu yaşamak nasip olcak hayırlısıyla:66:hizmetli filan olmazsa ben demlerim çayı.:52:

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakalım?

benimde nişanlım yanımda int den bişiler araştırıyorduk, dedim kızlar napıyo acaba ben bi bizim kızlara bakayım dedim geldm :)))

benim nickim heryerde kullandığım bir link, ismime de benziyor :34:

kızlar bu arada nişanlılarınızla nasıl ve ne zaman tanıştınız?
Biz grümcem vesilesiyle tanıştık, çöpümüzü çattı yani :9:
yıldırım aşkı, rüya gibi zamanlar... Derken tam 26 ay olmuş
ay her ne kadar şuan kavgalı olsak da seviyorum ya aşkımı çookk sveiyorum fedakar tontişkom beniimmmm

Back