aman ya karar vermek en zor şey bence
yani zoru halletmişsiniz, gerisi kolay inş:)
taksitle mi almayı planlıyosunuz?
biz mobilyalar için takside giricez galiba ya canım sıkılıyo biraz o yüzden
yok canım peşin alıcaz inşallah biz,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman ya karar vermek en zor şey bence
yani zoru halletmişsiniz, gerisi kolay inş:)
taksitle mi almayı planlıyosunuz?
biz mobilyalar için takside giricez galiba ya canım sıkılıyo biraz o yüzden
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakalım?
benimde nişanlım yanımda int den bişiler araştırıyorduk, dedim kızlar napıyo acaba ben bi bizim kızlara bakayım dedim geldm :)))
benim nickim heryerde kullandığım bir link, ismime de benziyor
mardine ağırlık verdim bakalım.ağrı van bilem var türkcellin soba yakan öğretmen reklamından ben de çekersem şaşırmayın yani
zaten merak ediyodum doğuyu yaşamak nasip olcak hayırlısıylahizmetli filan olmazsa ben demlerim çayı.
biz de karadeniz turu istiyoruz, ben doğuya da hiç gitmedim , oraları da çok merak ediyorum , inşallah hakkında hayırlısı olsun
yok canım peşin alıcaz inşallah biz,
iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakalım?
benimde nişanlım yanımda int den bişiler araştırıyorduk, dedim kızlar napıyo acaba ben bi bizim kızlara bakayım dedim geldm :)))
benim nickim heryerde kullandığım bir link, ismime de benziyor
biz de karadeniz turu istiyoruz, ben doğuya da hiç gitmedim , oraları da çok merak ediyorum , inşallah hakkında hayırlısı olsun
lemlem hoşgeldin canımmm
arada senin nişanlının yaptığı siteye giriyorum biliyo musun kaç gün kaldığına bakmak için
aramızda 9 gün var seninle
kızlar bu arada nişanlılarınızla nasıl ve ne zaman tanıştınız?
Biz grümcem vesilesiyle tanıştık, çöpümüzü çattı yani
yıldırım aşkı, rüya gibi zamanlar... Derken tam 26 ay olmuş
ay her ne kadar şuan kavgalı olsak da seviyorum ya aşkımı çookk sveiyorum fedakar tontişkom beniimmmm
nişanlımla ortaokulda lisede sınıf arkadaşıydık.hiç konuşmazdık.slm filan vermezdik.bodur şişman 4 göz bişeydi:))duymasınüniversite o izmirde okudu ben ankarada.ben hazırlık okuduğum için o benden önce mezun olup öğretmen olmuş.facete bunu gördüm hiç oralı olmadım aaaa dedim geçtim.sonra o beni ekledi kabul ettim.ama hiç önemsemedim bile:))neyse memleket şenliklerinde karşılaştık vayyyy yavrum dedim nolmuşun sen??bodur adam olmuş 1.82 boy,gayet fit:))şimdi ben bodur 4 gözlüyüm:))kader işte ağlarını örmüş.yıllar sonra sınıf arkadaşıma aşık oldum.anam beni uyku tutmadı pesss neşe dedim şimdi mi aklına geldi aşık olmak,o senin arkadaşın o gözle nası baktın dedim,sonra anladım ki o da bana o gözle bakmış.evlenelim dedik:))tabi ailevi sorunlar da çok oldu bu kadar basit değil de.türk-kürt sorunu işte.önceden göç etmişler falan.neyse şimdi sorun yok.
ay bu erkekler de hiç belli olmuyo ya ben nişanlımın lise fotolarını görünce hiç begenmemiştim, hatta yüzüne de söylemiştim, ama şimdiiii ondan yakışıklısı yok valla gözümde
hemen yazmam lazım üniversitede sınıf arkadaşıydık kendisiyle. sonra sıra arkadaşı olduk. sonra yol arkadaşı olduk şimdi de allah izin verirse hayat arkadaşı olacağız=))
canım ya sendemi atama bekliyorsun umarım olur. ben haziran için tercih yaptım ama hiç umudum yok. atanamayan öğetmen kalmasın inşallahhhhh nedir bu çektiğimizhaziran öğretmen atamaları için kendime haritadan yer beğeniyorum:))ennnnn doğudan.1 haftadır onla uğraşıyorum canım.1 haziranda belli olcak atanacağım yer.
sen neler yapıyosun bakalım?
kızlar bu arada nişanlılarınızla nasıl ve ne zaman tanıştınız?
Biz grümcem vesilesiyle tanıştık, çöpümüzü çattı yani
yıldırım aşkı, rüya gibi zamanlar... Derken tam 26 ay olmuş
ay her ne kadar şuan kavgalı olsak da seviyorum ya aşkımı çookk sveiyorum fedakar tontişkom beniimmmm
sofistike Allah ayırmasın hiç
ayy benim parfümlere kimmmseciikkler yorum yapmadddddıııııııııı
escata sunset heat
flora by gucci
kızlar bu iki kokuyu deneyen var mı?
konuyu böldüm ama almayı düşünüyorum yarın
ay bu ara parfüm çılgınlığım üzerimde