selam kizlaaar...
benim nisanlim askerden donduuuu
soylemis miydim??? hatirlamiyoruum :)
e bidaha soylemis olsam ne olur ki??
ay cok mutluyum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlaaar...
benim nisanlim askerden donduuuu
soylemis miydim??? hatirlamiyoruum :)
e bidaha soylemis olsam ne olur ki??
ay cok mutluyum...
ayyy kavga ettik sinir oldum deli oldum, bişeyleri parçalamak istiyorum,abajur gösteriyorum, tavan diyor onla ilgili yorum yapıyorum resim gönderiyorum duvar diyor, duvar derken tavana atlıyor, yatak odasının duvarını konuşurken oturma odasının koltuğunun rengine atlıyor, yazdıklarıma yorum yapmıyor saçmalıyor, sinirlerim tepeme çıktı kapattım msnimide oooofffffffff :84::84::84::84::84::84::84::84:
slm canım, biz msn konuşmalarına mesajlaşmalara çoktan son verdik çünlü böyle anlaşmazlılar o kadar çok oluyo ki, önemsiz bi konu bile olsa sesli mümkünse yüz yüze konuşmayı tercih ediyoruz
hava yağışlı burda, dünde biraz tartıştış nişanlı zademle, evde tembellik yapıyorum,
dün işten ayrılan bi arkadışımızın düğünü vardı bize 2 saatlik uzaklıkta bir yerde git gel 4 saat ordada anca bi saat kalabilcektik, üstelik hediyemizi de gönderdik pek gitmek istemedim, annemlerde gece dönüşünüz çok geç olur hediyenizi yollamışsınız şimdi yol masrafı falan çok masraf olur dediler, bizim ki de hopp nişanmla bi yere gidemicekmiyim de niye böyle yapıyolarda tuttu neresinden anladı ya benim stresim ona geçti resmen
ayy evet benimde bir arkadaşımın düğünü var, ama git gel çok masraf yaaa, nişanlımla gitmek isterdim ama nerden baksan en az 300 tl gider, düğün istnbulda.
aslında önceden çok önem verirdim ne olursa olsun giderdim, kaç tane ark.ımın başka şehirlerde düğününe de gittim. hatta birinde izin aldım, uçak bileti falan birsürü masraf yaptım gittim.. biz nişanlımla düğünümüzü bayram tatilinde herkes başka şehirlerden rahat gelsin diye düşünmüştük, ama o düğününe gittiğim ev arkadaşım bayramda köylerine gidecekmiş o yüzden gelemezmiş. çok üzüldüm çok da kırıldım, artık kimsenin düğününe falan gidesimde yok o yüzden
ayy evet benimde bir arkadaşımın düğünü var, ama git gel çok masraf yaaa, nişanlımla gitmek isterdim ama nerden baksan en az 300 tl gider, düğün istnbulda.
aslında önceden çok önem verirdim ne olursa olsun giderdim, kaç tane ark.ımın başka şehirlerde düğününe de gittim. hatta birinde izin aldım, uçak bileti falan birsürü masraf yaptım gittim.. biz nişanlımla düğünümüzü bayram tatilinde herkes başka şehirlerden rahat gelsin diye düşünmüştük, ama o düğününe gittiğim ev arkadaşım bayramda köylerine gidecekmiş o yüzden gelemezmiş. çok üzüldüm çok da kırıldım, artık kimsenin düğününe falan gidesimde yok o yüzden
slm canım, biz msn konuşmalarına mesajlaşmalara çoktan son verdik çünlü böyle anlaşmazlılar o kadar çok oluyo ki, önemsiz bi konu bile olsa sesli mümkünse yüz yüze konuşmayı tercih ediyoruz
Keşke bizde yapabilsek bunu.Bütün günümüz mesajlaşmayla geçiyor.Ve tabii haftanın büyük bir bölümüde küs olarak.Ben sinirlenince,hassas olduğum konularda çok daha üstüme geliyor.Daha fazla sinirlenmemek için cevap yazmıyorum ama buna rağmen devam ediyor.Tutamıyor çocuk kendini.Bu yüzden ben çok yıprandım...
insan kırılıyor öyle olunca haklısın. bende nerdeyse tüm arkadaşlarımın düğünlerine gittim başka şehirlerde olsalar bile... bakalım şimdilik herkes gelecek gibi gözüküyo ama son dakika sürprizlerini bekliyorum
Bu gibi durumlar insanı gerçekten çok üzüyor.Ama ben kendi adıma üzülmüyorum.Babam adına.Hiç bir eş-dost-akrabanın düğünüydü,kına gecesiydi,nişanıydı,sünnet düğünüydü gitmeden durmaz ayıp olmasın diye.Tabii illa ki bunun karşılığınıda bekliyor ama düğününe gidip ne bileyim bilezik taktıkları,altın taktıkları bizim düğün için durumumuz iyi değil,altın fiyatı da yükseldi gibi konuşmalar yaptıkça morali bozuluyor adamın.
Ben kimsenin altınında bileziğinde değilim,kalabalık olsun yeter diyorum ama öbür taraftan bakınca da insan üzülüyor gerçekten...
kızlar konuyu değiştiriyorum ama az önce bunları aldım benim çok hoşuma gitti,
Eki Görüntüle 197501 Eki Görüntüle 197502 Eki Görüntüle 197503
wooouuuw hayırlı olsun semertacıım, bende bakmıştım sabah hepsi çok güzel, güle güle kullan.. ben daha önceden almıştım ihtiyacım yoktu.. kırmızı kırmızı çok tatlı hepside, fiyatlarıda uygun, az çok biliorum bunların fiyatlarını...
Sağol canım kırmızına vuruldum bende, ihtiyacım da vardı almamıştım daha çok işime geldi vallawooouuuw hayırlı olsun semertacıım, bende bakmıştım sabah hepsi çok güzel, güle güle kullan.. ben daha önceden almıştım ihtiyacım yoktu.. kırmızı kırmızı çok tatlı hepside, fiyatlarıda uygun, az çok biliorum bunların fiyatlarını...
hem hepside takım olmuş, birde kırmızı bir çöp kovası alırsın mutfağına çok güzel olur, kırmızı mutfak havluları falanda al hatta..