Teşekkür ederim. Düne göre biraz daha iyi halde suratım da Ewet tadını çıkartıcam valla çok özledim yaa..
Slm kızlar benimde 13 Eylül'de Ankara'da kına gecem, 14 Eylül'de Ankara'da düğünüm ve 17 Eylül'de de Antalya'da düğünüm var inşallah. Evim hazır 2 haftaya tadilatı bitecek, beyaz eşyalarım da hazır annem sağolsun, mobilyalarımıda cumartesi beğendim yapılıyor şimdi istediğim gibi.Halılarımı da seçtim eşyalar yerleşince boş kalan yerlere göre büyüklükleri ayarlanacak. Gelinlik ve düğün mekanı kaldı=))
Slm kızlar benimde 13 Eylül'de Ankara'da kına gecem, 14 Eylül'de Ankara'da düğünüm ve 17 Eylül'de de Antalya'da düğünüm var inşallah. Evim hazır 2 haftaya tadilatı bitecek, beyaz eşyalarım da hazır annem sağolsun, mobilyalarımıda cumartesi beğendim yapılıyor şimdi istediğim gibi.Halılarımı da seçtim eşyalar yerleşince boş kalan yerlere göre büyüklükleri ayarlanacak. Gelinlik ve düğün mekanı kaldı=))
daha 16 nisanda nişenlendım. ayrı şehirdeyim tayin için 7 mayısta nikahımı yaptım. düğüne yeni odaklanabildim. ankarada haftaiçi olacağı için yer bulurum diye düşünüyorum. Antalyada da kaş kınık köyünde köy düğünü olacak=)))
hadi hayırlısı ozaman çok severim köy düğünlerini keşke düğünüm antalyada memlektimde olsaçok isterdim ama malesef
bende çok severim köy düğünlerini=))ama iki ayrı şehir iki ayrı yorgunluk demek..gerçi gelinliği bi ankaradaki düğünde bi ertesi gün evden çıkarken bide antalyadaki düğünde toplamda üç kez giyeceğim için mutluyum ama çoookkk yorulcaammm=)))
Merhaba kızlarrr bi ses wereyim dedim. Benden mutlusu yoktur heralde bugün, bu gece yola çıkıyorum yarın aşkımı görücemmm
lemlem BENCE EŞyaları ev olduktan sonra karar ver.. kesinleştikten sonra bak.
sonra sığmaz problem olur
kızlar bizde biraz önce migrosa gittik ofise Türk Bayrağı almaya.. baktım sürahi bardak takımı vardı 7.5 tl'ye, hemde sevdiğim bardaklılardan.. aldım hehheeee
şöyle anlatıyım sen kendin karar ver.
benim evden kendime evime 3 bavul kıyafet götürdüm. ve buna rağmen gardolap boş
bende aman nasıl sığacak edicek diyordum.. nişanlımda devamlı takım giyewn birisi.
yani bi bölüm tek ona ait
nevresimler çekmeceye konuluyor. yorgan falana baza altınaama illa istiyorum alıcam dersen al elbette
ayy kendimi sanki nişanlımı bişey almaya ikna etmeye çalışır gibi hissettim... kızlar aliiim yaa nooooluuuurrrben onu bi yerlere sığdırırım yaaaa...
onu almalısınnnnn canımm kaçırmaa:)) alınmış alınmıştır :86: şaka bi yana eğer indirimdeyse ve tükenme tehlikesi varsa al bence ha yok her zaman bulurum diyosan yerleş evine bak hangi eşyaların açıkta kalıyo öyle alırsın bakarsın gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?