2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tavsiye :86:

* çok fazla kase-borcam-bardak almayın.
* yemek takımı da aynı şekilde 2 takım yetiyor.
* nevresim takımı falan hiç abartmayın çoğu baza altına gidiyor..
* incik boncuk dekorasyona ait hiç bişey almayın sonra çok kalıyor :94:

ben hiç borcam almadım zaten kesin komşulardan gelir diye sonra evim borcam dolup taşmasın
nevresim takımım eksikkk 2 çift kişilik 2 tanede tek kişilk varr birer tane daha almalıyım diye düşünüyorum en azından..
şuanda tek düşündüğüm dekorasyon için ne alsam
tavsiyelerini dikkate alıcam canım

sofistike evinde ne kadar yerin kalacağını bilemiyceğin için bence.
en sonra bırak eşinle zamanınız kalır işte. beraber beğenir alırsınız

zaten çok doldurmayacağım salonumu bi kaç obje alırım gibi geliyor. çok taşınacağımız için öyle ıvır zıvır şeyler almıcam sonra bana sıkıntı olacak :18:

Teşekkürler lemlem...

Hediye çekinin süresi yarına kadarmış.Birde yarın ki indirimlere bakayım da...

Hiç kasem ve borcamım yok benimde :))
1 Kütahya Porselen yemek takımım var,diğeride annemin öncelerden aldığı günlük kullanım için tabaklar var...
Nevresim takımımda yeter şimdilik...
İncik boncuktanda hiç birşey anlamam zaten.Zamanla olabilecek şeyler diye düşünüyorum ben...

Biz de ağvayı düşünüyoruz canım
sadece doğa, manzara, sessizlik aradığımız için...
Bence uygun bi yer

kızlar hepinize mutluluklar artık sohbetinize dahil olamadığımı farkettim öptüm hepinizi her türlü sorularınızda ulaşabilirsiniz

belki de benim ki düğün stresi bilmiyorum
ama iyi değilim çalışmak bile istemiyorum izine çıkmak istiyorum çok yorgunum uyumak istiyorum.

oyy speedtoşuuummmm evlilik strestine mi girmiiişş
kıyamam ben sana kuzum beniiimm
sakın bizi bırakma ayol, sensiz naparız
bence alınganlık yapmışsın, çünkü bazen arada kaynadığı için benim de cevaplanmayan sorularım oluyo
ya da kimsenin olmadığı anda yazmışsam farkedilemiyo sanırım
ama asla kasti değil
lütfen yanlış düşünme
seni çok seviyoruuummm

markafoniden 10 tl hediye çeki bana da gelmiş ama alacak bişi bulamadım aslında bulurum daa bu aralar ödemelerim hayli fazlaa, kendimi engelliyorum desem daha doğru olacak

hımmm benim iki tane borcam takımım var, bikaç boy tencereleri, kare, yuvarlak, oval tepsileri falan bayaa var hattaa. ama ben plastik kullanmayı çok sevmediğim için salatayı bile bunlarda yaparım, bişey doğranacaksa falanda borcamları kullanmayı seviyorum.. plastik fazla bişey almadım o yüzden..

yemek takımım aslında 2 tane 12 kişilik bir tanede 6 kişilik.. ama ben 12 kişiliklerden eskiden almış olduğumun yarısını götürmeyecem..

nevresim takımı konusunuda bayaa abarttım, dayanamayıp aldıkça aldım...:26::26:

bu sıralarda dekorasyona merak saldım, balkona koyacağım saksılarımı bile aldım.. :26:

ama ben nişanlanalı 1 yılı geçti kızlar geçen nisan ayında nişanlanmıştım... 1 yıldır alıyorum, olsun artık o kadar dimiii.. ama bundan sonra bişey almayacam

markafoniden 10 tl hediye çeki bana da gelmiş ama alacak bişi bulamadım aslında bulurum daa bu aralar ödemelerim hayli fazlaa, kendimi engelliyorum desem daha doğru olacak

aslında evet kendimizi engellememiz gerekiyor.. bide benim aldıklarıma bakk orda olmazsa olmaz bişi görüyomusun allahaşkına? walla almayacam bundan sonra.. hep o hesiye çeki kandırdı beni...

aslında evet kendimizi engellememiz gerekiyor.. bide benim aldıklarıma bakk orda olmazsa olmaz bişi görüyomusun allahaşkına? walla almayacam bundan sonra.. hep o hesiye çeki kandırdı beni...

canım orda porselen limonlugu beğendim ben de , dedim işte ne güzel 10 tl hediye çekim var limonlukta 9.90 ohh ne güzel bedava dedim, tam aldım uyarı verdi, hediye çekinin miktarı alınan üründen fazla olamazmışmış yanii arkadaşım bi ürün daha al diyoo, ben de para harcamayayım boş yere diye hiçbişey almadımm ama aklım hala o porselen limonlukta

hımmm yani bi ürün daha alman gerekiyor o zaman.. başka beğendiğin bişey yokmu, yine 10 tl lik bişi alırsan ikisine yarı fiyatına almış gibi olacaksın. ben o limonluğun yanındaki havanı aldım ne kadar kullanışlı olur bilemem ama.. :44: bide bak benim aldığım gibi sineklikte alabilirsin, masanın üstünde meyvelerinin falan üstünü kapatırsın..

evet olabilir, bi daha bakayım ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…