2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın güzel gelinler, bende çalışıyorum bugün...

Demetciiim bende hala iyileşemedim yaa, öksürüp duruyorum maalesef.. Allah sanada banada hatta hasta olan herkese acil şifalar versin inşaallaah.

hoşgeldin burcik aramıza, ben farketmemişimdir yoksa niye eklemeyeyim. hemen ekliyorum her zaman fırsat buldukça bekleriz yorumlarınıda...

kıyamam ya ALLAH yardımcın olsun bende eylülün 11inde evleniyorum.görümcem bu telaşede evlenmek istese boğardım heralde:) herşey gönlümüzce güzel olacak inşallah

ballifinduk sende hoşgeldin aramıza canım, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize..

kızlar nerelerdesiniz yaaaa? :44:
bişi soracam ama ne zaman bi cevap alabilecem belli değil, hiçbiriniz yoksunuz.. limangoda soğuk tutucu çanta beğendm, piknik falan için çok güzel olur.. sizce kullanışlımıdır bugünde 7 tl indirim çeki geldi yani kargo bedavaya gelmiş olacak.. resmide bu, nasıl ki sizce?

Son düzenleme:
kızlar bir de fritöz almayı düşünüyorum.. fritözde bir tavsiyeniz var mı? sizler ne marka aldınız?

bide arzumda gördüm hem fritöz hem pişirici gibi bişey, firitöz fiyatına, istersen yağ koulan yere su koyup sebze haşlayabiliyorsun falan, güzel bişeye benziyor, yağ haznesi çıkabilior, kapağını tamamen açıp başka bi yere koyabliyorsunuz, yani tencere kapağı gibi.. sizce nasıldır? hiç göreniniz oldu mu? resminide ekleyeyim..

AR 251 Arzum Aşçıbaşı
Çok Fonksiyonlu Pişirici

1650 W
Farklı pişirme seçenekleri;-Yavaş pişirici(slow cooker)-Fritöz - Kızartıcı(roaster)-Buharlı pişirici-Sote pişirici-Izgara (grill)
Min 1,5lt - Max 3,5lt kapasite, Çıkarılabilir ve yıkanabilir yapışmaz teflon hazne
Cam üst kapak, Kızartma sepeti ve tutma kolu, Buharlı pişirme askısı
Termostat ayar düğmesi ve ikaz ışığı, 60°C-190°C termostat aralığı
Çıkarılabilir şebeke kablosu

hoşbulduk lemlem07 teşekkürederim birazdan forum bornovaya gideceğim oradaki tefal ,esse, bernardo ve ikeadan kalan eksiklerimi tamamlayacağım.gördüğüm aldığım şeyleri fiyatlarıyla beraber sizlerle paylaşırım.sevgiler

buarada sevgili lemlem soğuk tutucu çantadan bizde kullanıyoruz sizde bizim gibi piknik yapmayı çok seven insanlarsanız çok işinizi görürür.fiyatı uygunsa kaçırma derim:)

canım esse ve bernardoda geçtiğimiz günlerde indirimler oldu.. bernardoda 100 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki vardı, essede de birçok üründe %50 indirim yapmıştı.. bernardonun kampanyası 1 mayısta sondu uzatıldı mı bilmiyorum ama burdaki bernardoda hiçbişey kalmamıştı, resmen talan etmişler mağazayı :)) umarım sen istediğin şeyleri bulursun...

canım o soğutucunun boyutu küçük gibi geldi bana, ölçüleri yazmışlar, bi şişe bile sığmaz ona... almaktan vazgeçtim o yüzden...

kızlar biraz önce dışardaydım da, tesadüfen gördüm, english home'da yatak örtülerinde %50 indirim var, günlük olarak kullanabileceğiniz çok cici yatak örtüleri var. ben kaptım hemen bi tane.. :)) çift kişiliği 140 TL'ydi, 70'e geldi.. aslında 2 tane daha yatak örtüm var ama desenlerine bayıldığım için dayanamadım aldım..

hayırlı olsun yatak örtün güle güle kullan:) bernardodan hiç birşey bulamadım kendi sitesinde gördüğüm taşlı yemek masası örtüsünüde takım olarak hesaplattım 200 küsüratlı bişi diyincede çıktım esseden çok güzel 3 lü cezve takımı aldım 39.90 dı indirim devam ediyodu ve talan olmuştu:) tefaldende tencerelerimi aldım actifryda indirime girmişti nezamandır almak istiyodum anneme indirime girmişken onada hediyesini almış oldum :) kipada braun un blender seti 169dan 139 a düşmüştü tost makinası küçük ev aletlerinde indirimler var izmirdeyseniz uğrayın.ikeada çok güzel su bardakları var renk renk desen desen 9.90a herkes dilediği içine sinen şeyleri bulur alır kullanır inşallah :)

11 Haziran Nişan

09 Eylül Kına

11 Eylül Düğün..

Dilerim bu özel günlerimiz her birimize şans getirsin, mutluluklarımızı katlasın..

bundan bana da lazım.nasıl ki ya?ii bişeye benziyor.fiyatı ne kadar acep???

selam kızlarrr galiba bugün herkes annelerleydi:) bizde nişanlım ve annelerimizle alışverişe çıktık aşkımın damatlığını aldık %50 indirim vardı damatlık takımlarda. yakası saten düğünden sonra sökülüp normal takım oluyor çok kullanışlı hoşumuza gitti aldık sonrada yemeğe gittik hediyelerimizi verdik çok sevindilerr tabi bizde mutlu oldukk bu aralar sık giremiyorum malumm

lemlem bu arada hem fritöz hem buharlı pişirici süpermiş. bende fritöz almadım almayıda düşünmüyodum ama buharlı pişirici alıcaktım ikisinide yapması harika bişey fiyatı ne kadar acaba?

Günaydın kızlaaaaaar, yeni bir haftaya merhabaaaaa...

angelnese ve sofistike fritöz gibi bişiler almayı düşünüyorsanız arzumun o dediğim pişiricisini inceleyin bence.. ben hala almadım, almaya karar verdim ama nerde uygundur onu arıyorum.. fiyatı 145 TL civarında.. int den 120 ye buldum, ama güvenilirmi bilemedim :44: bu hafta alırım galibaaa...

ocwmays sende hoşgeldin canııım, nasıl geçti Bursa yolculuğun?

kızlaaaaar biz dün gelinlik baktık, rüyalarımın gelinliğini buldum hattaaaa giydim süpeeer olduu, başka bişeye bakasım bile gelmedi... gelinlik işinide yarım saat içinde bitirmiş olduk, hatta bu sırada benim anne babamla nişanlımın anne babası çarşıdaydı, onlarıda çağırdık, geldi gördüler, herkes çok ama çok beğendiiii..

11 Haziran Nişan

09 Eylül Kına

11 Eylül Düğün..

Dilerim bu özel günlerimiz her birimize şans getirsin, mutluluklarımızı katlasın..

E.R.A hoşgeldin canım aramıza, senide ekliyorum ilk sayfadaki listemize, her zaman bekleriz sohbetlerimize katılmanı, fikir alışverişinde bulunmanı..

günaydın kızlarrrr. akşam nişanlım ve ailesi bize yemeğe gelicekler sabahın köründe uyandım öğlende aşkımla buluşup gelinlğime bakacağız oda görmek istiyor bende unutmuştum bakmam iyi olur:90:
lemlem bende netten araştırdım bi kaç sitede burdan mağazadanda bakarım kafama yattı boyutuda kocaman bişey değilse alabilirim

ben şimdi sanalreyonum diye bi siteden 105'e buldum, başka bi topictede bu sitenin güvenilir olduğunu yazmışlar :)) kargo ücreti ne kadardır bilmiyorum, galiba kargoyu kapıda biz ödüyoruz, şimdi onuda bi araştırayımda, alabilirm beilki.. ama canım sende bi mağazaya git önce canlı canlı bi incele sonra beğenirsen al..

En Ucuz Arzum AR-251 Aşçıbaşı Çok Fonksiyonlu Pişirici : Elektrikli Tava ve Tencere : Pişirme ve Kızartma : sanalreyonum.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…