saol canım ya son 2 senemiz hep uzak geçti o başka şehirdeydi bense burdanişanlandık ertesi gün gitti düşün yanii neyseki düğüne az kaldı tesellim o
ne güzel herkeste bir telaşe herkes hafta sonunu bekliyor nişanlıısyla birşeyler bakmak için ben bekleyemiyorum gelemeyeceğini bildiğim için..
hoşgeldin speedtoş
naptın bugün
canım senin nişanlın ne iş yapıyordu?
çok yoğun anlaşılan. Ama merak etme zaman daraldıkça onun da paçası tutuşur
ben de nişanlımı sıkışırmasam bişey yapacağı yok
jeoloji mühendisi canım çok yoğun bugünde kavga ettik.Gelecektim ama gelmiyorum artık diye mesaj atmış bede git gide uzaklaşıyoruz zate yazdım
merhaba arkadaşlar:)) mümkün olduğunca yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum,fazla cevap yazamıyorum ama burada okuduklarımdan gerçekten çok faydalanıyorum,daha öncede yazmıştım ama ilk sayfada listeyi yapan arkadaş beni eklemedibenim düğünüm 10 eylülde kınam maalesef henüz belli değil,ve hazırlıklar durumundan da pek iç açıcı sayılmam:) geçen hafta yemek odası ile yatak odasını aldık koltuklar ve beyaz eşyalar alınmadı,dantel vs işlerine gelince onlar daha hazır değil,hafta sonuda çalıştığım için hazırlık benim için zor oluyor,ben yeteri kadar stresliyken birde görümcem evlenmeye karar verdi ve yarın nişanı,temmuzun 16'sında nikahı,23'ünde düğünü var! Nasıl düşünmem gerek gerçekten bilmiyorum!!Bununla beraber her iki tarafıda ustaca idare eden çook uyanık birde kaynanam var:))İşte ben de durum bu arkadaşlar umarım her şeye rağmen hepimizin düğünü,gelinliği, kınası, balayı çoookk güzel olur ve hepimiz mutlu huzurlu bir yuvaya sahip oluruz. Hepinize iyi akşamlar..
Canım düğününüz 4 eylül, evlilik izninizi 5 eylülden itibaren başlatın, niye bayrama denk gelsin ki,
günaydın eylülün güzel gelinleri kimler çalışıo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?