2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ne güzel herkeste bir telaşe herkes hafta sonunu bekliyor nişanlıısyla birşeyler bakmak için ben bekleyemiyorum gelemeyeceğini bildiğim için..

ne güzel herkeste bir telaşe herkes hafta sonunu bekliyor nişanlıısyla birşeyler bakmak için ben bekleyemiyorum gelemeyeceğini bildiğim için..

bende geldim çok koşturmacalı bi gün oldu bugün. c.tesi pazar yine aynen öyle olacak.
sanki belim tutulmuş gibi ama tutulmaması lazım yaaa

bende geldim çok koşturmacalı bi gün oldu bugün. c.tesi pazar yine aynen öyle olacak.
sanki belim tutulmuş gibi ama tutulmaması lazım yaaa

canım senin nişanlın ne iş yapıyordu?
çok yoğun anlaşılan. Ama merak etme zaman daraldıkça onun da paçası tutuşur
ben de nişanlımı sıkışırmasam bişey yapacağı yok

canım senin nişanlın ne iş yapıyordu?
çok yoğun anlaşılan. Ama merak etme zaman daraldıkça onun da paçası tutuşur
ben de nişanlımı sıkışırmasam bişey yapacağı yok

jeoloji mühendisi canım çok yoğun bugünde kavga ettik.Gelecektim ama gelmiyorum artık diye mesaj atmış bede git gide uzaklaşıyoruz zate yazdım

jeoloji mühendisi canım çok yoğun bugünde kavga ettik.Gelecektim ama gelmiyorum artık diye mesaj atmış bede git gide uzaklaşıyoruz zate yazdım

Hmmm, ciddi bir şekilde konuşmayı denedin mi hiç?
"nu şekilde nasıl yürütmeyi düşünüyosun?" falan dedin mi

denedim tabii ama konuşamıyoruz kavga ediyoruz be bu konuyu açtığım zaman.Oda bana pazar boş oldugunu ve bnm ogun hep nöbet tuttuğumu fala söylüyor.Savunmaya geçiyor hemen.kouşamıyoruz.bede susuyorum artık konuşmuyorum açmıyorum konuyu böyle açtıgım zaman arada patladığım zamanda kavga ediyoruz işte

bence sen bir süre hiç sesini çıkarma
vakit geçirmeyi talep etme, aradığında düğünle ilgili hiçbirşeyden söz etme
bakalım bir gariplik olduğunu hissedecek mi
bende işe yaramıştı

selam kızlar ani bi kararla bu gece bursaya gidiyoruz nişanlımla
ailesini ziyaret etcez :26:
haftasonu yokum, görüşürz inş sonra

merhaba arkadaşlar:)) mümkün olduğunca yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum,fazla cevap yazamıyorum ama burada okuduklarımdan gerçekten çok faydalanıyorum,daha öncede yazmıştım ama ilk sayfada listeyi yapan arkadaş beni eklemedi benim düğünüm 10 eylülde kınam maalesef henüz belli değil,ve hazırlıklar durumundan da pek iç açıcı sayılmam:) geçen hafta yemek odası ile yatak odasını aldık koltuklar ve beyaz eşyalar alınmadı,dantel vs işlerine gelince onlar daha hazır değil,hafta sonuda çalıştığım için hazırlık benim için zor oluyor,ben yeteri kadar stresliyken birde görümcem evlenmeye karar verdi ve yarın nişanı,temmuzun 16'sında nikahı,23'ünde düğünü var! Nasıl düşünmem gerek gerçekten bilmiyorum!!Bununla beraber her iki tarafıda ustaca idare eden çook uyanık birde kaynanam var:))İşte ben de durum bu arkadaşlar umarım her şeye rağmen hepimizin düğünü,gelinliği, kınası, balayı çoookk güzel olur ve hepimiz mutlu huzurlu bir yuvaya sahip oluruz. Hepinize iyi akşamlar..

kıyamam ya ALLAH yardımcın olsun bende eylülün 11inde evleniyorum.görümcem bu telaşede evlenmek istese boğardım heralde:) herşey gönlümüzce güzel olacak inşallah

Canım düğününüz 4 eylül, evlilik izninizi 5 eylülden itibaren başlatın, niye bayrama denk gelsin ki,

canım nişanlım ankarada çalışıyor polis. düğün trabzonda olacak ve 4 eylülde. izni 5 eylülde başlatmamıza imkan yok yani ondan bi 5 gün önce izin almalı. nikah olayı kafamızı karıştırmıştı artık ağustosta felan bi günlüğünede olsa gelicek mecburen
çok özlemişim sevdiceğimiii

günaydın eylülün güzel gelinleri kimler çalışıo bakalım

kızlar hala iyileşemedim sesim bi kısıldı 3 gündür fısıltıyla konuşmaya çalışıorum hiç çıkmıo böyle kalıcam die korkuyorum bugün bi doktora gitsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…