• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar düğüne daha çok var gelinliği asılı mı bekletiyim yoksa kutuya mı kaldırıyım karar veremedım kutuda bişi olmaz kıvrışmaz dediler ama ben gelinliğimi toplayamadım nasıl kıvırıp sığdırabilirim bileniniz var mı o heyecanla insan sormayı unutuyor eve gelince açtım öylece kaldı

kızlar düğüne daha çok var gelinliği asılı mı bekletiyim yoksa kutuya mı kaldırıyım karar veremedım kutuda bişi olmaz kıvrışmaz dediler ama ben gelinliğimi toplayamadım nasıl kıvırıp sığdırabilirim bileniniz var mı o heyecanla insan sormayı unutuyor eve gelince açtım öylece kaldı

Askıda tozlanabilir
Büyük boy elbise kılıflarından alırsan daha iyi olur belki
daha dört ay var kutuda da kırışabilir
aldığın yerde saklamalarını isteyebilirdin aslında

selam kizlaaar

nerelerdesiniz?

gununuz nasil gectiii? :8::8:

iyiyz canımçok şükür sen napıyosun
düğün meselesi ne oldu?

Askıda tozlanabilir
Büyük boy elbise kılıflarından alırsan daha iyi olur belki
daha dört ay var kutuda da kırışabilir
aldığın yerde saklamalarını isteyebilirdin aslında

iyiyz canımçok şükür sen napıyosun
düğün meselesi ne oldu?

heyoo...

ay dugun filan ne biliim ya...
daha nisanlim gelmedi, kimsenin sesi cikmiyoo :26:

günaydın kızlaaaaar, nasılsınız?

bizim buralarda ünv nin bahar şenlikleri başladı, dün konserdeydim giremedim. bugünde pinhani varmış, akşam yine olmam... :27: birazdanda alanyaya gitçem, yani topicte yarına kadar yokum gibi.... :80:

amaaaa pazar günüüü gelinlik bakmaya gitçemmmmm :27: dün buraya bayaaa yağmur yağdı, bugün hava güzel inşallah hafta sonuda yağmazz...

günaydın arkadaşlar bugün cuma ne güzel yaaa haftason günü. akşam düğün var pofffff :63:
hava yağmurlu inşallah benim düğünde güzel olur yaaa :53:

günaydınlarrr:24::24: kızlar dün giremedim eve geç geldim çokda yorgundum bu aralar felaket yorgun oluyorum... bende bi kaç gün pek giremicem galibaa çünkü bugün nişanlım geliyooo yuppiii:66::66::66:
salı ya kadar burda nikah işlerini halledeceğiz. havada bi kötüki anlatamamm geceden beri yağmur yağıyoo ne bahtsız insanlarız:43:umarın nikah başvurularını kolayca hallederizde günlerimiz bize kalır
:16::16:

Günaydın.. Ayy kızlar askerimin gelmesine 11 gün benim kawuşmama 13 gün kaldı..:21:Çok mutluyum yaa çok özledim onu:16:.

hey allahım bi insanın hiç bi işide düz gitmezmi yaa.. kızlar bi sorunum var nikah başvurusunu bugün yapıcaktık ama süresi 3 aymış yani yenilemek gerek ben düğünde nikah istiyorum ve düğün öncesi malum bayram tatili var nişanlımımda 1 hafta evlilik izni var o da bayram tatiline denk geliyor... napıcaz... düğüne kadar gelmesi imkansız gibi bişey :( çok mutsuzum şuanda:84:

hey allahım bi insanın hiç bi işide düz gitmezmi yaa.. kızlar bi sorunum var nikah başvurusunu bugün yapıcaktık ama süresi 3 aymış yani yenilemek gerek ben düğünde nikah istiyorum ve düğün öncesi malum bayram tatili var nişanlımımda 1 hafta evlilik izni var o da bayram tatiline denk geliyor... napıcaz... düğüne kadar gelmesi imkansız gibi bişey :( çok mutsuzum şuanda:84:

Canım düğününüz 4 eylül, evlilik izninizi 5 eylülden itibaren başlatın, niye bayrama denk gelsin ki,

Haftasonu herkeste bi yoğunluk olacak anlaşılan , benim de yarın sabah nişanlım gelecek :32: , ailece kahvaltı yapıp sonra mobilya bakacağız :82: artık başka bi haftasonu da gelinlik bakacağız :24:

gelinliğin çok güzelmiş annemle beraber baktık çok beğendik allah içine sindirsin arkadaşım hayırlı olsun.bende eylül geliniyim 11inde izmirde 18inde silifkede olacak.haftaya gelinlik bakmaya başlayacağım.moda evinin telefonunu verirsen ilk ordan başlamak istiyorum:) sevgiler

şimdi çok kıskandım seni cnm ya bizim daha 106 günümüz var offfffff offff

Canım benim bende öle daha çook war diyodum ama Allah sabır weriyo. Çabucak geçicek o günler merak etme. Zaten düğün hazırlıklarıyla uğraşırken dahada hızlı akıyo zaman. Şimdi o askerdeyken bisürü şey aldım gelsede bi an önce göstersem diyorum:) Kısa dönemmi sizin de? Çok şükür bizim kısa dönemdi.

Back