2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hanzade valizleriniz hazırdır şimdi, akşamları biraz serin oluyor, ince uzun kollu bişeylerde al bence yanına, ince ceketler falan alın. sahilde falan oturursanız üşüyebilirsiniz.

Landfloves açıklama için teşekkür ederim tatlım

Ayyy hamişlerimize çok sevindim yaa Ahsenim , yorgun penguen, jeloo Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin

Biz şimdilik bebiş düşünmüyoruz, bir dahaki yıl fikrimiz değişir mi bilmem

Bu arada konunun taşınmasına da çok sevindim çok iyi olmuş

Evet buldum,aldım, geldim canım( çok kafiyeli oldu ) Bide denize nazır yemeğimi yiyip,keyif yaptım

hoşgeldin canım

beni de çözdün mü canım

Hoşbulduk Hanzadeciğim, ben çözene kadar landfloves imdadıma yetişti sağolsun

tanıyamaman normal canım, nick değişikliği yok yeni geldim ben

ben de anadolu yakasındayım, erenköyde..

öğretmen misin?

demek yenisin, hoşgeldin ozaman sen de
yok canım öğretmen değilim, farklı bi kurumda memurum

hiç sorma canım geçen sene dün kınam olmuştu bugün evde yatıyordum dinleniyordum. acayip bir şey ne zaman 1 yılımız geçti anlamıyorum

bende öyleyim bi bakıyorum yeni bi aya giriyoruz bi bakıyorum o da bitmiş başka bi ay...şimdi sizin içinse aylar bitti yıllar başladı.seneye de yeni bi heyecan yaşarsınız inş.

bende öyleyim bi bakıyorum yeni bi aya giriyoruz bi bakıyorum o da bitmiş başka bi ay...şimdi sizin içinse aylar bitti yıllar başladı.seneye de yeni bi heyecan yaşarsınız inş.

aynen aylar bile öyle hızlı geçiyor ki geçen sene evlenirken geçmek bilmeyen yıl şimdi sanki su gibi aktı gitti bu duygu inanılmaz bişeymiş ama evlilik yıldönümü kutlamak düşünmek onunla geçirdiğin 1 yılı düşlemek inanılmza bişey,
sizde şimdiden düşünün bakalım hediye fikir falan son zamana bırakınca karışıyor
seneye inşallah dediğin gibi yeni heycana hazır oluruz

speeed tebrik ederim... Bir ömür mutlu olun... Her geçen yılda sevginiz de büyüsün kat kat artsın...

amin canım benim hepimizin inşallah :123:

Zaman çook çabuk geçiyo kızlar, her geçen anımızın kıymetini bilmeli ufak şeylere takılıp kendimizi üzmemeliyiz demesi kolay

spedycim Allah bir ömür boyu mutluluk nasip etsin:127:
ben hediye düşünmüyorum açıkçası daha 3 aydan fazla var ama tüm umutlarım ondan iyi birşeylerin gelmesi
bu konuda duygusallık,ince fikirlilik yapamıcam, o yapsın

Son düzenleme:

Tebrikler Speedy, nice seneleriniz olsun mutlu huzurlu

BENİMDE öyle canım elimden geleni yapıyorum
bakalım o neler yapacak ikimizin günü en güzel şekilde geçirmek istiyorum inşallah öyle de olur

Tebrikler Speedy, nice seneleriniz olsun mutlu huzurlu

teşekkür ederim canım sizinde az kaldı

Ben hediye düşündüm hatta evlilik yıldönümünden 5gün sonra da doğum günü 2 hediye düşündm bakalım alabilirsem.o da tatilimizi yıl dönümümüze getirmek istiyomuş tatilde olucaz nasipse ozaman o ve ben başbaşa balayı gibiii
oyüzden bebiş fikrini yıldönümü sonrasına attım

aynen kafana planla canım bişeyler
ne zaman hazır olursanız o zaman yaparsınız canım ama gezmenin , dolaşmanın ve en önemliis evliliğin tadını çıkartın

ne zaman hazır olursanız o zaman yaparsınız canım ama gezmenin , dolaşmanın ve en önemliis evliliğin tadını çıkartın

dediğin doğru aslında biz öyle nişanlıyken çok gezemedik hele tatil hiç yapmadık.gezip tozup tadını çıkarmak gerekiyo birbirimizin.
yıldönümüne kadar da hafta sonları yakın yerlere gitcez nasipse 2günlük kısa tatiiler yapıcasss
akçay,altınoluk,ayvalık civarlarına

Kesinlikle canım biz düşün geçen sene haziranda evlendik tam yaz dönemi evli olarak geçireceğimiz 2. yazımız olacak
ama yine de diyoruz bu yılımızı da böyle başbaşa güzelce geçirelim dolaşalım arkadaşlarla eğlenelim insan gerçekten doyamıyor,
bide bebek olduktan sonra istesen de eskisi gibi olamıyor hayatın ona endeksleniyor

ohh ne güzel yerler oralar umarım iyice çıkarırsınız keyfini bol bol, hemde tüm senenin yorgunluğu stresi atılmış olur üzerinizden.
bizde ege kıyıları düşünüyorduk gün gün gezmeyi ama zor gibi görünüyor

evet ben bayabi takmıştım bebişe kafayı yeni evli olduğumuzu farkına varamadım,bebk çok istiyorum ama bugünlerde asla geri gelmicek boşa geçirmemek lazım.bebişte allah nezaman nasip ederse ozaman gelicek bize.

hepimiz çok güzel bi yaz geçirelim inşşş.yaa düşünsenize kızlar evli olarak geçirdiğimiz ilk yazımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…