• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canımm sorduğun için sağol.....Kuzum ah keşke gidebilseydik haftasonu yaşadıklarımı ne sen sor ne ben söyleyeyim ve galiba taşınıyoruz....

anlatmak istersen seve seve dinleriz canım umarım can sıkıcı şeyler olmamıştır :(:14: Dün deniz kenarından geçerken aklıma sen geldin valla :25:

anlatmak istersen seve seve dinleriz canım umarım can sıkıcı şeyler olmamıştır :(:14: Dün deniz kenarından geçerken aklıma sen geldin valla :25:

Var ya anlatılacak olan sadece iyi de olsan kötü de olsan bi aileye dışardan gelmiş biri olarak görülmen ve o zamana kadar ne yaptıysan ne ettiysen hepsini bi anda sıfırlamaları... Çok da zorlamaya gerek yokmuş iyi olalım diye... Bi de iyi olduğun zamanlarda bile bişeyler hep bi taraflara not ediliyormuş... Baya bişey oldu var ya şu anda canım çok sıkkın ayılsak iyimiş filan... Hayırlısı olsun Allah bize merhamet etsin herşeyi hayırlısına kararlasın....

h.sonu güzel dinlendim. c.tesi 3 makine çamaşır yıkayıp astım biraz ütü yaptım ortalığı filan toparladım anneme gittim. mangal yaptık akşmda okey filan oynadık. dün bütün gün ewdeydim hiçbi iş yapmadım. kumpir yaptım akşam için ewi toparladım o kadar ama nasıl akşam oldu anlamadım yaa..

uurböcee noldu canım hayırdır ???

mlsvt pasta çok nefis görünüyo ellerine sağlık canım.

landfloves yarın akşam çıkıyoruz çarşamba gece sabaha karşı ordayız canım

Var ya anlatılacak olan sadece iyi de olsan kötü de olsan bi aileye dışardan gelmiş biri olarak görülmen ve o zamana kadar ne yaptıysan ne ettiysen hepsini bi anda sıfırlamaları... Çok da zorlamaya gerek yokmuş iyi olalım diye... Bi de iyi olduğun zamanlarda bile bişeyler hep bi taraflara not ediliyormuş... Baya bişey oldu var ya şu anda canım çok sıkkın ayılsak iyimiş filan... Hayırlısı olsun Allah bize merhamet etsin herşeyi hayırlısına kararlasın....

canım ya evliliğin ilk aylarında en güzel aylarında böyle şeyler yaşamak üzücü. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun herkesede vicdan merhamet versin. Evlenen evlatlarının hayatlarına bu kadar burunlarını sokan insanlarada çok sinir oluyorum, güzel güzel geçinecekleri yerde ortalık karırtırılar. Üzülme sen herşey düzelir merak etme :54:

Hatunlar iyiken çok iyi kötüyken... Bunda da vardır bi hayır... Yok artık hata da yapsam iyi de yapsam kendi hayatımı yaşamak istiyorum...

Malesef canım insanı koşulsuz olarak bir tek ailesi seviyor. Ağzınla kuş tutsan, 10 kez yapıp 1 kez yapmayınca senden kötüsü olmuyor, o yaptıklarını da alıp götürüyolar :47: inşallah gönlünce olur herşey bundan sonra..

Penguincim inş.işlerinizi yoluna koyar tatile çıkar dinlenirsiniz sizde canım bakalım biz ne yapıcaz güzel geçer inş.

Landfloves ben bronzlaşmak istiyorum sadece ilk etapta sızlamıyım ve sonra cildim soyulmasın uygun mu o krem

uurbocee işallah hakkınızda en hayırlı olanı seçersiniz canım, ne yaşandı bilmiyorum ama tatsız günleri biran önce geride bırakırsınız işallah. bu dünya sınav dünyası, Rabbim herkesi başka türlü sınıyo işte herkesin derdi farklı.

uğurböcei umarım senin için herşey en kısa zamanda yoluna girer hayatını istediğin gibi yaşarsın kocanla tatlım

Canımm sorduğun için sağol.....Kuzum ah keşke gidebilseydik haftasonu yaşadıklarımı ne sen sor ne ben söyleyeyim ve galiba taşınıyoruz....

uurböcee kayınvalidenlerle altlı üstlü oturuyodunuz anladığım kadarıyla, genellikle çok yakın oturanlar sorun yaşıyor .birde her şeye müdahale eden tiplerse. hakkınızda hayırlısı olsun, belki başka şehir olmazda aynı şehirde uzak biryere taşınabilirsiniz. veya annenlerin bulunduğu şehire gidebilirsiniz. ama eşin ne iş yapıyor birde oda taşınmak istiyor mu? senden yanadır inşallah.

landfloves yarın akşam çıkıyoruz çarşamba gece sabaha karşı ordayız canım

hadi bakalım şansınıza havalarda iyice ısındı, hafta sonu sıcaktı denizler doldu taştı :8:

Penguincim inş.işlerinizi yoluna koyar tatile çıkar dinlenirsiniz sizde canım bakalım biz ne yapıcaz güzel geçer inş.

Landfloves ben bronzlaşmak istiyorum sadece ilk etapta sızlamıyım ve sonra cildim soyulmasın uygun mu o krem

hım o zamn bilmiyorum en iyisini eczanelere sorarak bulursun. ben kararmak istemediğimi söylemiştim, normalde doktor bu kremi tavsiye ettiği halde ben eczanelere kremin ismini vermeden, ben kararmak istemiyorum güneştende korunmak istiyorum cilt lekeleri istemiyorum ne önerirsiniz dedim iki veya üç eczane + doktor hepsi aynı şeyi önermişti. bronzlaştırıcı olanlarıda var sanırım. dediğim gibi bikaç eczaneye sor onlar biliyorlar.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için... Kırk yılın başı onlarla değil de kocamla yalnız bir haftasonu istemiştim böyle oldu... Bi kaç günden beri bisikletle filan geziyoruz diye bi surat asmalar bi laf sokmalar ben az bi surat yapınca kıyamet oldu malesef haftasonumuz da evim de yuvam da kocam da sabote edildi... Ben kötü gelin...
Yok annesi benim eve gelmişmiş bacağı ağrırken ben açmamışım kapıyı senaryolar filan hepsi tamam iyi ki çok yüz göz olmamışım bi hafta boyunca bi de yüz göz olsaydım artık neler neler yazarlardı...
Geçimsiz olan benmişim yok zamanında sınıf arkadaşım vardı hiç görüşmemişim... O kızla kimse görüşmüyor artık çünkü herkesin eşine sevgilisine zamanında bi yavşamışlığı vardır.Yok kıskançmışım... ) kaç aylık evliyim 1 gün böyle bi şey istediysem hakkım vadır herhalde diye düşünmüşüm...
Ya biz dünkü çocuk değiliz 6 yıldan beri tanışıyoruz kocamla evlilikle 7 yıl olacak nerdeyse birbirimiz için ne kadar bekledik... O kadar ilgili beni seven adamı da yanıltmaya başladılar...Kaç günden beri sen benim için hiçbişeysin bilmem ne diyor bana... Dün en son kıyamet koptuktan sonra diyor ki ben seni çok seviyorum... Senin için herkesi karşıma alırım bilmem ne... Ben kimsenin arasını bozmak istemedim ama biraz da beni anlasaydın o zaman zamanında... Seviyorsan sevdiğini göster be mübarek adam...
Dün gece aldım telefonu oturma odasında az oturayım kendime geleyim dedim kocam bensiz mi yatacaksın burda rahatsız olacak ben başka yerde yatarım dedi... Yoo öyle bi niyetim yoktu dedim... Gittim yanına kayınvalide arıyor:
-Oğlum uyudun mu
_evet anne yatıyorum
-Filanca nerde
-Yattık aynı yerdeyiz
-çat kapandı telefon
aferin oğlum der gibi sonra ne dediğini çok duymadım ama kapı çarpma sesleri v.s.
ben uyumuyordum dön dön uyuyamadım zaten sabaha kadar... Sabah ezanı okundu anca...

uurböcee kayınvalidenlerle altlı üstlü oturuyodunuz anladığım kadarıyla, genellikle çok yakın oturanlar sorun yaşıyor .birde her şeye müdahale eden tiplerse. hakkınızda hayırlısı olsun, belki başka şehir olmazda aynı şehirde uzak biryere taşınabilirsiniz. veya annenlerin bulunduğu şehire gidebilirsiniz. ama eşin ne iş yapıyor birde oda taşınmak istiyor mu? senden yanadır inşallah.
:8:

canım taşınmayı söyleyen kocam zaten ben hiç istemiyorum bütün camlarım stor bilmem ne 5-6 milyar sırf perdeye masraf yaptık... Annem babam beni bu eve evlendirdi ben hiç bi yere gitmem dedim... Zamanında kayınvaliddem de gelinimle ayrı oturmam ben, bende İslamiyet korkusu var diyordu... O zaman en başından oraya beni oturtmayacaklardı kimin aklı bilmiyorum ama... Şimdi de diyorum en azından huzurum olsun... Kayınpeder bi de dün akşam diyor ki sen bizim oğlumuzu memleketine götürmeye çalışıyorsun yanında kocamın önünde Kur1an üstüne yemin ettim ki oğluna sor geçen gün bana o bunu önermişti ama ben buraya evlendim buraya düzen kurdum oraya gitmek isteseydim o kadar zahmete girip buraya gelmeye uğraşmazdım dedimm diye ... Oğlu da bişey demeyince anlamıştır herhalde benim ne niyette olduğumu....

Back