Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uurbocereee denize gittinizmi canımmmm
Canımm sorduğun için sağol.....Kuzum ah keşke gidebilseydik haftasonu yaşadıklarımı ne sen sor ne ben söyleyeyim ve galiba taşınıyoruz....
anlatmak istersen seve seve dinleriz canım umarım can sıkıcı şeyler olmamıştır Dün deniz kenarından geçerken aklıma sen geldin valla
Canımm sorduğun için sağol.....Kuzum ah keşke gidebilseydik haftasonu yaşadıklarımı ne sen sor ne ben söyleyeyim ve galiba taşınıyoruz....
aaaa hayırdıııır? nooldu nereye taşınacaksınız?
Var ya anlatılacak olan sadece iyi de olsan kötü de olsan bi aileye dışardan gelmiş biri olarak görülmen ve o zamana kadar ne yaptıysan ne ettiysen hepsini bi anda sıfırlamaları... Çok da zorlamaya gerek yokmuş iyi olalım diye... Bi de iyi olduğun zamanlarda bile bişeyler hep bi taraflara not ediliyormuş... Baya bişey oldu var ya şu anda canım çok sıkkın ayılsak iyimiş filan... Hayırlısı olsun Allah bize merhamet etsin herşeyi hayırlısına kararlasın....
landfloves yarın akşam çıkıyoruz çarşamba gece sabaha karşı ordayız canım
hanzade yaa nasıl özeniyorum sana şuannn.. İşallah güzel huzurlu bi tatil geçirirsiniz canım.
Var ya anlatılacak olan sadece iyi de olsan kötü de olsan bi aileye dışardan gelmiş biri olarak görülmen ve o zamana kadar ne yaptıysan ne ettiysen hepsini bi anda sıfırlamaları... Çok da zorlamaya gerek yokmuş iyi olalım diye... Bi de iyi olduğun zamanlarda bile bişeyler hep bi taraflara not ediliyormuş... Baya bişey oldu var ya şu anda canım çok sıkkın ayılsak iyimiş filan... Hayırlısı olsun Allah bize merhamet etsin herşeyi hayırlısına kararlasın....
landfloves yarın akşam çıkıyoruz çarşamba gece sabaha karşı ordayız canım
Penguincim inş.işlerinizi yoluna koyar tatile çıkar dinlenirsiniz sizde canım bakalım biz ne yapıcaz güzel geçer inş.
Landfloves ben bronzlaşmak istiyorum sadece ilk etapta sızlamıyım ve sonra cildim soyulmasın uygun mu o krem
uurböcee kayınvalidenlerle altlı üstlü oturuyodunuz anladığım kadarıyla, genellikle çok yakın oturanlar sorun yaşıyor .birde her şeye müdahale eden tiplerse. hakkınızda hayırlısı olsun, belki başka şehir olmazda aynı şehirde uzak biryere taşınabilirsiniz. veya annenlerin bulunduğu şehire gidebilirsiniz. ama eşin ne iş yapıyor birde oda taşınmak istiyor mu? senden yanadır inşallah.