- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
canım taşınmayı söyleyen kocam zaten ben hiç istemiyorum bütün camlarım stor bilmem ne 5-6 milyar sırf perdeye masraf yaptık... Annem babam beni bu eve evlendirdi ben hiç bi yere gitmem dedim... Zamanında kayınvaliddem de gelinimle ayrı oturmam ben, bende İslamiyet korkusu var diyordu... O zaman en başından oraya beni oturtmayacaklardı kimin aklı bilmiyorum ama... Şimdi de diyorum en azından huzurum olsun... Kayınpeder bi de dün akşam diyor ki sen bizim oğlumuzu memleketine götürmeye çalışıyorsun yanında kocamın önünde Kur1an üstüne yemin ettim ki oğluna sor geçen gün bana o bunu önermişti ama ben buraya evlendim buraya düzen kurdum oraya gitmek isteseydim o kadar zahmete girip buraya gelmeye uğraşmazdım dedimm diye ... Oğlu da bişey demeyince anlamıştır herhalde benim ne niyette olduğumu....
Jeloo gözünaydın tatlım kalp atışınıda duydunuz bebişin iyi olmanada sevindm dikkat et kendine bebişine
:74::74::74::74:
Canım ben de taşınmayı hiç istemiyorum hala da istemiyorum ama en hayırlısı öyle olacak galiba kocam benim için evimi süsledi püsledi saraylara benzetti varsın saray olmasın ev de olmasın yuva olsun... Bi de kocam bana sürekli ben yalnız gezmekten zevk almıyorum hep birlikte gezelim diyordu ki onu da büyük bi ihtimalle kocamın fikri olduğunu sanmıyorum öğretilmiş bi konuşma gibi geldi... Sordum sen evlendikten sonra hiç benimle gezdin mi yoo diyo e nerden zevk almıyorsun o zaman benle gezmenin dedim... Benle evlendiğinden hiç bişey anlayamamış... Ben de anlamadım ki evlatlık gittim ben de bi evim olamadı... Hiç kırmadım hep uydum bi kere uymayayım nasılsa evlenmeden önce de bi sürü haksız yere bağırmıştı bana bakalım ne olacak dedim gerçek ortaya çıktı...
Kuzucuklar içinizi daralttım ama bana tavsiyeniz var mı? Bilmiyorum kocam dedi ben bakıcam ev diye ben baksam şurda şöyle ev var desem... Ama o karar aldı o baksın ahır bile olsa taşınıcam artık burdan dedi... Ben hiç bişey demiyorum hayırlısı olsun...
Canım ben de taşınmayı hiç istemiyorum hala da istemiyorum ama en hayırlısı öyle olacak galiba kocam benim için evimi süsledi püsledi saraylara benzetti varsın saray olmasın ev de olmasın yuva olsun... Bi de kocam bana sürekli ben yalnız gezmekten zevk almıyorum hep birlikte gezelim diyordu ki onu da büyük bi ihtimalle kocamın fikri olduğunu sanmıyorum öğretilmiş bi konuşma gibi geldi... Sordum sen evlendikten sonra hiç benimle gezdin mi yoo diyo e nerden zevk almıyorsun o zaman benle gezmenin dedim... Benle evlendiğinden hiç bişey anlayamamış... Ben de anlamadım ki evlatlık gittim ben de bi evim olamadı... Hiç kırmadım hep uydum bi kere uymayayım nasılsa evlenmeden önce de bi sürü haksız yere bağırmıştı bana bakalım ne olacak dedim gerçek ortaya çıktı...
Kuzucuklar içinizi daralttım ama bana tavsiyeniz var mı? Bilmiyorum kocam dedi ben bakıcam ev diye ben baksam şurda şöyle ev var desem... Ama o karar aldı o baksın ahır bile olsa taşınıcam artık burdan dedi... Ben hiç bişey demiyorum hayırlısı olsun...
Herkese kocaman kocaman selamlaarrKod::74::74::74::74:
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Hepinizi çok özledim uzun zamandır giremiyordum buraya. Çoğunuz biliyorsunuz İstanbula taşındım birkaç ay önce. Yeni işyerimde internete giremiyorum malesef o yüzden sizden epey ayrı kaldım.
Şuan yıllık iznimi kullanıyorum, memleketimdeyim, net bulunca hemen yazayım dedim
Geçmişi okumam mümkün değil çooook fazla birikmiş ama son sayfalara şöööyle bi baktım da hamişlerimiz mi var neebiri bana detaylı bilgi verebilir miii
Herkese kocaman kocaman selamlaarrKod::74::74::74::74:
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Hepinizi çok özledim uzun zamandır giremiyordum buraya. Çoğunuz biliyorsunuz İstanbula taşındım birkaç ay önce. Yeni işyerimde internete giremiyorum malesef o yüzden sizden epey ayrı kaldım.
Şuan yıllık iznimi kullanıyorum, memleketimdeyim, net bulunca hemen yazayım dedim
Geçmişi okumam mümkün değil çooook fazla birikmiş ama son sayfalara şöööyle bi baktım da hamişlerimiz mi var neebiri bana detaylı bilgi verebilir miii
hoşgeldin zvyyy
nasıl alıştınız mı yeni evinize? düzene girmiştir inşallah her şey. işyerine yeni başlayıp hemen yıllık izne nasıl çıkabildin??
Çoğu nick de değişmiş sanırım, ama çözdüm çözdüm
merhaba bugün çok yoğunum ancak geldim toplantıdan
4 haziran bizim nişan günümüzdü bugün 2. yılımızı kutluyoruz babam aramasa hiç aklıma bile gelmedi
yarında evlilik yıldönümümüz.herşey hazır çok heycanlıyım
Gop dayız biz, sen nerde oturuyorsun, bi de seni tanıyamadım ama nick mi değişti sonradan mı geldin yoksa
Beklenen gün geldi desene ya ne çabuk geçiyo zaman,geçen sene bugün bambaşka bi heyecan yaşıyodun şimdiyse bambaşka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?