2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Allah kolaylık versin canım,en kısa zaman da umarım çözülür sorunların. çok çirkin şeyler bunlar,böyle laflar koskoca adam sen benim oğlumu götürmek istiyorsun fln ne kadar saçma. tekrar sana sabır diliyorum sen kendi tavrını koru vede eşine bırak bu durumu bence.

bizde dün akşam otururken, kayınvalidem takılıyor birlikte oturma mevzularında bende hiç bozmadım tabi eşime attım pası her lafına birşeyler dedim, daha büyük bi eve bahçeli havuzlu olursa tamam oturabilirz ve birde yaşlanıyım biraz daha belki o zman dedim bende şakayla karışık aldı yani cevabını sallamadım
ama bak senden duyunca böyle şeyler şakası bile şu anda düşündürdü beni.

Son düzenleme:
yook galiba kayınvalide benim evi kıskandı kocam bana çok özenmiş maşallah çok güzel bi evimiz vardı... Yok sana ev yapılmasaydı benim evi de düzeltmezlerdi... Ama senin balkonun daha geniş... Ne güzel yaz gelince otururz... Senin fırının var benim yok börek yapayım senin fırına atalım... Bi kere evde kocama kek yapayım dedim biliyorum nasıl yapıldığını dur ben sana göstereyim çıktı yukarıya yaptık keki... o günden sonra ben de çok soğudum fırına karşı :) yeni evliyim tabi olcak fırınım çeyizime kendi paramla aldım git sen de al... 2 de bir fırınım yok ocağım yok...
Yok bi ara ben memlekete gittiğimde girmiş eve kocamın bütün giysilerini yan odaya taşımış gelince kafamdan kaynar sular döküldü... 18 saat yoldan geldim dinlemeden önce onları bi gardrobumuza bi taşıdım...Sonra da diyor ki erkek sonuçta kokar diye yan tarafa taşımıştım ben o eşyaları hem sen geniş geniş daha rahat edersin dedim diyo... Be mübarek kokusundan rahatsız olacak olsam o adamla evlenmem 1 2.cisi onun kokusu bana cennetin kokusundan güzel... Geniş geniş yaşamak istesem aynı evde de yaşamıyım aynı yatakta da yatamayayım darlık çekicem diye...
Benim akıllı koca bi ara gitmiş evin anahtarını aşağıya bırakmış ama ben bunu ne zaman öğrendimm aşağıda oturuyorduk çocuğun biri anahtar kutusunu karıştırıp duryordu bi de baktım benim evin anahtarı orda tepemden kaynar sular döküldü kocama sordum yok anahtar kaybolursa aşağıdan almak için braktım dedi... Arabaya bırakabilirsin o zaman dedim araba da senin... Kocama dedim bak evde annemin hediyesi altın maltın var hırsız filan girer kimse zan altında kalmasın maşallah annen de kapılar camlar hep açık dedim yok maddi değeri çok olmasa da manen önemli dedim... neyse rahatsız oluyorum getir getir dedim getirmedi bi akşam indim aşağıya aldım anahtarımı... Bi hafta sonra aşağıya hırsız girken balkonda yakaldık... Sonra da diyor ki sen almış mıydı aşağıdan anahtarı diye...
Hep yutum yuttum ama yutmucam artık...

uurbocee inşallah en yakın zamanda çözülür sorununuz.madem eşinde görüyor olan biteni ve senden yana, ne derler diye düşünme bile bırak perdeler kalsın en önemli şey huzur. eşin hazır senden yanayken taşının canım. eşinle başbaşa güzel bir evlilik geçirirsiniz.

Canım ben de taşınmayı hiç istemiyorum hala da istemiyorum ama en hayırlısı öyle olacak galiba kocam benim için evimi süsledi püsledi saraylara benzetti varsın saray olmasın ev de olmasın yuva olsun... Bi de kocam bana sürekli ben yalnız gezmekten zevk almıyorum hep birlikte gezelim diyordu ki onu da büyük bi ihtimalle kocamın fikri olduğunu sanmıyorum öğretilmiş bi konuşma gibi geldi... Sordum sen evlendikten sonra hiç benimle gezdin mi yoo diyo e nerden zevk almıyorsun o zaman benle gezmenin dedim... Benle evlendiğinden hiç bişey anlayamamış... Ben de anlamadım ki evlatlık gittim ben de bi evim olamadı... Hiç kırmadım hep uydum bi kere uymayayım nasılsa evlenmeden önce de bi sürü haksız yere bağırmıştı bana bakalım ne olacak dedim gerçek ortaya çıktı...
Kuzucuklar içinizi daralttım ama bana tavsiyeniz var mı? Bilmiyorum kocam dedi ben bakıcam ev diye ben baksam şurda şöyle ev var desem... Ama o karar aldı o baksın ahır bile olsa taşınıcam artık burdan dedi... Ben hiç bişey demiyorum hayırlısı olsun...

Herkese kocaman kocaman selamlaarr
Kod:
:74::74::74::74:

Kızlar görüşmeyeli nasılsınız? Hepinizi çok özledim uzun zamandır giremiyordum buraya. Çoğunuz biliyorsunuz İstanbula taşındım birkaç ay önce. Yeni işyerimde internete giremiyorum malesef o yüzden sizden epey ayrı kaldım.

Şuan yıllık iznimi kullanıyorum, memleketimdeyim, net bulunca hemen yazayım dedim

Geçmişi okumam mümkün değil çooook fazla birikmiş ama son sayfalara şöööyle bi baktım da hamişlerimiz mi var nee biri bana detaylı bilgi verebilir miii

antalyaya gelin bari canım, hem yakın hem uzak :) çok uzak bir şehire gidersenizde kalmaya gelir gitmek bilmezler oğlumuzu özledik diye, o zaman aynı evde daha fena.

inşallah uzun sürmez bu durum, insan iyice rahatsız olur çünkü. hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

Canım herşeyden önce huzurunuz gelir. Madem kocan da taşınmaktan yana, bence taşının. Oturun güzelce konuşun, anlaşın ve kendi hayatınızı yaşayın. Bu durum birkaç gün düzelse, yine bozulabilir. Ve çok yıpranırsınız, hem ruhen hem de ilişki olarak..Her şeyin hayırlısı tatlım..

Olan benim kocaya oldu ama baştan saçmaydı zaten altlı üstlü oturmak... Hergün gidip gelecekmiş annesine babasına yani bi yere gitmiyoruz da sadece biraz uzaklaşacakmışız anlattığı kadarıyla... Ben gitmesin annesine babasına demiyorum zaten geçen gün kavga çıkarmak için mi nerden ben dedi her sabah annemin zilini çalıyorum dedi... Çalacaksın tabi o senin annen dedim... Bazen bişey olunca filan ben hatırlatırdım git bi annene görün bak ben göründüm bu gün sen de görün diye... İnsafsız bi insan da değilim o kadar da görüşme etme diyecek kadar... Kendini doğuran anasından kıskanmam diye her zaman da söyledim yanlarında da dedim... Tamam ama ben ailesine müdahale etmedikçe oğlum gel doyurayım oğlum burda ye burda oturalım burda yiyelim burda....Beni rahatsız etmesinler yeter... Şimdi böyle diyorum ama yine de beni istemiyolarmış artık da eşim uğrayınca artık bi güzel doldururlar belki de doldurmazlar... İşte öyle..

hoşgeldin zvyyy

nasıl alıştınız mı yeni evinize? düzene girmiştir inşallah her şey. işyerine yeni başlayıp hemen yıllık izne nasıl çıkabildin??

Ben de İstanbul'dayım Hangi semte taşındınız?

hoşgeldin zvyyy

nasıl alıştınız mı yeni evinize? düzene girmiştir inşallah her şey. işyerine yeni başlayıp hemen yıllık izne nasıl çıkabildin??

Alıştık canım İstanbula gidince çok şükür herşey daha iyi oldu ben zaten tayin aldırdım canım yeni başlamadım, o yüzden yıllık izin problem olmadı

merhaba bugün çok yoğunum ancak geldim toplantıdan

4 haziran bizim nişan günümüzdü bugün 2. yılımızı kutluyoruz babam aramasa hiç aklıma bile gelmedi
yarında evlilik yıldönümümüz. herşey hazır çok heycanlıyım

Beklenen gün geldi desene ya ne çabuk geçiyo zaman,geçen sene bugün bambaşka bi heyecan yaşıyodun şimdiyse bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…