• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Vaficim iyiyim seni sormalı :34:
11 gibi geldim işe kontrolüm vardı doktorumuz kalp atışlarını gösterdi çok acayip geldi bana minicik şeyin kalbi atıyor :1:
10 gün sonraya muayne yazdı gene aynı şeyleri söyledi stres heyecan ani hareket yok bebeğin sağlığı içinn:34:

sende duydun demek kalp atışıı. bende yarın yada çarşamba tekrar gidicem kontrole. nasıl hızlı güzel atıyo dimi yaa :16: bide görülüyoda ekrandan pıt pıt.. Benim tam 2 aylık oldu artık bebeğim

İyiyim pingum seni sormalı büyümüş senin mercimek annesiii:1:
Kalp atışlarını gördük miniminnacık bişey nasıl atıyor öyle ,doktor daha bebek oluşumuna geçmedi ama kalbi atar önce dedi, kalp atımının devamını gözlemlememiz için 10 gün sonra gel bakalım dedi,doktor bana gösterdiğinde kalbini ne kadar acayyipp bişey dedim:1: aaa çok ayıp annesi alınır ama dedi:27:

Maşallah onun minnuk kalbine :nazar: insan çok duygulanır heralde yaa yerim onun pıt pıtlarını:emir_bebek:

Vaficim iyiyim seni sormalı :34:
11 gibi geldim işe kontrolüm vardı doktorumuz kalp atışlarını gösterdi çok acayip geldi bana minicik şeyin kalbi atıyor :1:
10 gün sonraya muayne yazdı gene aynı şeyleri söyledi stres heyecan ani hareket yok bebeğin sağlığı içinn:34:

Bende hergün takviminize bakıyorum ağırlığı bi kaç gram ama ne büyük gelişmeler gösteriyor bebişler :emir_bebek:

C.tesi annemle dışarı çıktık biraz, pazarda biraz temizlik,yemek derken gün bitti akşamda eşimin ailesine çaya gittik..

Ben düğün ayakkabısını krem rengi almıştım, şimdi ona uygun çanta arıyorum,Clutch tarzı.. Beşiktaşta bulamadım, birazdan kadıköye gideceğim.. haftasonu düğün var, bugün almam gerek diğer günler işlerim yoğun olacak çünkü :24:

kızlaaaar ben geldim bugün geç kaldım buraya :1:

benimde haftasonum eş dostla gelçti.
cumartesi günü halamlar ve annemler geldi, çok güzel hazırlanmıştım ama malesef masayı çekmeyi unuttum, aklıma geldiğinde çok geçti :31:
Allahtan akıl edip pastamı çekmeyi unutmamışım, nys bu cumartesi de misafir ağırlıcam artık o zamana inş unutmam:1:
dünde kayınvalidemdeydim, hava çok sıcaktı bütün gün serin serin yayıldım terasta.
he birde bahsetmiştim amcamın oğlu tanıdığımız bir kızlar görüşücek diye, dün görüştüler ve olumluymuş çok sevindim, inş düğünleri olur:32: eşime diyorumki bu sefer yandın iki tarafta akrabam ya kına gecesindeki kıyafetimi giycem yada yeni alcan, yenisine razıyım dedi saftirik anlamıyo benim daha işime gelir:1:

jelocuuuum bu arada seninkide büyümüş adam mı olmuş:emir_bebek: minnak ya büyücek nasılda :1:

he birde şu anda burda olan herkes iyidir umarım keyifler.

heh birde unutmuşum buda pastammm

$IMG_0212.JPG

Son düzenleme:
sende duydun demek kalp atışıı. bende yarın yada çarşamba tekrar gidicem kontrole. nasıl hızlı güzel atıyo dimi yaa :16: bide görülüyoda ekrandan pıt pıt.. Benim tam 2 aylık oldu artık bebeğim

Ay pingum nasıl atıyor pıt pıt çok garip bir duygu his :1:evet baya hızlı atıyor şaşırdım :52:ekranda doktor habire yakınlaştırıyor ben göremedim ilk başta işaretledi hıh dedim tamam gördüm:1: seninki iyice görülüyordur ultrasonda git bakalım annesi yine gör bebişini :16:

Maşallah onun minnuk kalbine :nazar: insan çok duygulanır heralde yaa yerim onun pıt pıtlarını:emir_bebek:

Teşekkür ederim wein çok saol tatlım,evet çok duygulu bir an yaşıyor insan tarifi yok pıtpıtım benimm:1:

Bende hergün takviminize bakıyorum ağırlığı bi kaç gram ama ne büyük gelişmeler gösteriyor bebişler :emir_bebek:

C.tesi annemle dışarı çıktık biraz, pazarda biraz temizlik,yemek derken gün bitti akşamda eşimin ailesine çaya gittik..

Ben düğün ayakkabısını krem rengi almıştım, şimdi ona uygun çanta arıyorum,Clutch tarzı.. Beşiktaşta bulamadım, birazdan kadıköye gideceğim.. haftasonu düğün var, bugün almam gerek diğer günler işlerim yoğun olacak çünkü :24:

Vafim takvim çok güzel ama dimi bizde bakıp aa bugün bu oluyomuş diyoruz,evet minicikler ama maşallah çabuk gelişiyorlar:16:
Haftasonu çabuk geçiyor iş güç gezmeye biraz vakit ayır derken,gerçi bu aralar pek iş yapamıyorum bir süpürme toz alma yaptım sadece
Kadıköyde kesin bulursun aradığını hemde gezmiş olursun :34:

kızlaaaar ben geldim bugün geç kaldım buraya :1:

benimde haftasonum eş dostla gelçti.
cumartesi günü halamlar ve annemler geldi, çok güzel hazırlanmıştım ama malesef masayı çekmeyi unuttum, aklıma geldiğinde çok geçti :31:
Allahtan akıl edip pastamı çekmeyi unutmamışım, nys bu cumartesi de misafir ağırlıcam artık o zamana inş unutmam:1:
dünde kayınvalidemdeydim, hava çok sıcaktı bütün gün serin serin yayıldım terasta.
he birde bahsetmiştim amcamın oğlu tanıdığımız bir kızlar görüşücek diye, dün görüştüler ve olumluymuş çok sevindim, inş düğünleri olur:32: eşime diyorumki bu sefer yandın iki tarafta akrabam ya kına gecesindeki kıyafetimi giycem yada yeni alcan, yenisine razıyım dedi saftirik anlamıyo benim daha işime gelir:1:

jelocuuuum bu arada seninkide büyümüş adam mı olmuş:emir_bebek: minnak ya büyücek nasılda :1:

he birde şu anda burda olan herkes iyidir umarım keyifler.

heh birde unutmuşum buda pastammm

Eki Görüntüle 436553

Canım ellerine sağlık pastan çok şeker görünüyor ımm:56:
Misafirlerini eminim çok güzel ağırlamışsındır,ohh arayıda yapmışsınız hadi bakalım hayırlısı inşallah anlaşırlar sonucu güzel olur sizde mutlu olursunuz
Büyüyo teyzesi daha miniminnak ama olsun kocaman olucakk :16:

Selamlarrrrr herkese mutluuuuu huzurrrrluuuu mis gibi bir hafta diliyorum.
Haftasonu sınav vardı. İyi geçti diyorum inşallah sonuçlar geldiğinde dumura uğrayıp kalmam:36: Dün sınavdan sonra kocacıkla kahvaltıya gittik, sonra kıyafet aldık kendimize bi sürü:32: sonra teyzesine gittik kayınvalidem ordaydı onu aldık, ordan eltimlere gittik bebiş sevdik daha doğrusu yedikkk :d ahanda resmi size $398897_10150884950562211_1806255658_a.jpg

Canım ellerine sağlık pastan çok şeker görünüyor ımm:56:
Misafirlerini eminim çok güzel ağırlamışsındır,ohh arayıda yapmışsınız hadi bakalım hayırlısı inşallah anlaşırlar sonucu güzel olur sizde mutlu olursunuz
Büyüyo teyzesi daha miniminnak ama olsun kocaman olucakk :16:

büyüsün bakalım, tontiş tontiş olsun:1: gerçekten çok çabuk gelişiyorlar alttaki çizelgenize bakıyorumda hem bizede tecrübe oluyor .

Selamlarrrrr herkese mutluuuuu huzurrrrluuuu mis gibi bir hafta diliyorum.
Haftasonu sınav vardı. İyi geçti diyorum inşallah sonuçlar geldiğinde dumura uğrayıp kalmam:36: Dün sınavdan sonra kocacıkla kahvaltıya gittik, sonra kıyafet aldık kendimize bi sürü:32: sonra teyzesine gittik kayınvalidem ordaydı onu aldık, ordan eltimlere gittik bebiş sevdik daha doğrusu yedikkk :d ahanda resmi sizeEki Görüntüle 436555

İnşallah böyle güzel bir hafta geçiririz:34:
İnşallah sonuçların güzel çıkar içini ferah tut, oh kahvaltı gezme alışveriş çok güzel gelmiştir,
Siz bence bu bebeği mıncık mıncık sevmişsinizdir :1: ama çok şeker yanaklara bak ya :27:

büyüsün bakalım, tontiş tontiş olsun:1: gerçekten çok çabuk gelişiyorlar alttaki çizelgenize bakıyorumda hem bizede tecrübe oluyor .

Büyüsün sağlıcakla inşallah,evet çabuk gelişiyorlar maşallah bu sürecin bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum:1:çizelge çok öğretici oluyor takip ediyorum bende sizde tecrübeleniyosunuz,kısa zamanda inşallah yakından kendi çizelgeni takip edersin canım benim:34:

Jeloo gözünaydın tatlım kalp atışınıda duydunuz bebişin iyi olmanada sevindm dikkat et kendine bebişine :16:

merhabalar kızlar, pazartesi günlerini bende hiç sevmiyorum. cmt pazar eşimle dolu dolu geçiyor, pzt o işe gidince böyle sap gibi kalıyorum tek başıma, ev hanımı olarak pzt sendromu yaşıyorum resmen :25:

hanzade ben özel cilt doktoruna gitmiştim düğün öncesi yanmak istemediğimi söyledim en iyi koruyucu krem daylong extreme önerdi. yine de almadan önce bikaç eczaneyede sordum onlarda hep en iyisinin bu olduğunu söyledi. ve ben antalyada yaşıyorum her yaz kapkara olurum geçen yaz hergün kullandım düğünüme kadar hiç kararmadım, güneş lekeleride olmadı. tavsiye ederim. 50 faktör.

bu çarşamba çıkıyordunuz diimi? buraya doğru :10::10::10::10:

Back