2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Açıklamalı detaylı anlattı,kendi hastalarından örnek verdi,sakin olmasını beni etkilememesini söyledi,ilk gebelik normal bunlar dedi
Bakalım eşim ne kadar sakinliğini koruycak,çok saol canım benim

adamın elinden bişey gelmiyor ya ondan stres yapıyordur canım. bundan sonra düzelir inş..

kuzum sen biraz aceleci davran yani onlar plan yapmadan sen yap. Eşine haftasonu seninle başbaşa şuraya gitmek isityorum falan gibi şeyler söyle, akşama senin için şu yemeği yaptım mum aldım masamıza gibi romantikoo şeyler söyle, haftaiçi birlikteyiz haftasonumuzu birlikte geçirelim falan gibi ayak yap. İnanki işe yarar...

Jeloo iyi olmana sevindim canımm ama kendini çok yorma olurmuu

Tatlı koşuşturmacalar olucak,eminim çok güzel yaparsınız hazırlıkları herkes mutlu mesut
Bizimde sendeydi aklımız vaficimm

vaficim kardeşin nişanlanmış hayırlı olsun, umarım tüm hazırlıklarınız kolayca bi çırpıda oluveriri. tatlıdır bu şeyler kendimiz içinde olunca anlamıyoruzda yardım etmesi bana göre pek keyifli keşke bizim kuzenlerde nişanlansa

jelocummm iyi olmana çok sevindim, kocanın sözünü dinle yat çabuk dinlen, sen anlamasan bile vucüdunun ihtiyacı var

speedy cim değişik fikir istemişsin hafta sonu için, benimki yine sıradan yarın akşam misafirim gelicek halamlar,annemler pazar günüde sanmıyorum birşeyler yapmayız bu hafta tırtız yani biz

zor bir durum, ama sabırla sen aşabilirsin ancak, başa başa birşeyler yapabileceğiniz durumları çoğaltıp bu duruma eşine alıştırmalısın önce.. Bende çalışıyorum, hafta da bir gün onlara, bir gün bizimkilere gidiyoruz.. Yinede özlüyoruz diyorlar, bide teyzesi filan yakın oturuyorlardı annesiyle, bekarken haftada 1-2 görüşüyorlarmış.. eşime bazen evlendik seni göremiyoruz diyince çok bozuluyorum, üstüme alınıyorum halbuki 2 haftada bir görüşüyoruz ki , eşimin işi çok yakın onlar daha sık görüşebiliyorlar.. Bizimkiler de çağrıyor ama ben işimiz var diyebiliyorum..

adamın elinden bişey gelmiyor ya ondan stres yapıyordur canım. bundan sonra düzelir inş..

Aynen öylede kendi sülalesinde hep kadım doğum doktoru var bu yüzden şanslımıyım şanssızmıyım bilemedim
Dünde amcasının oğlu geldi memleketten annesine kadın doğum uzmanı ,hem hoşgeldine gitti bizimki hemde bilgi almış içi rahatlamış
Haftasonuda bize geliceklermiş bişey yapmasın demişler eşim yapıcakmış yemekleri saolsun

vafii allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun.
Speed hafta sonu sınav varrr yarın eşim zaten akşama kadar çalışıyor, pazar günüde beni sınava bırakacak ve kapıda bekleyecek. sonrada galata da konak var müthişş bir yer oraya gitcez kahvaltıya sonrada akşama kadar gezeriz.

Doğru diyorsun canım...Bugün Cuma evet şimdiden bi plan yapsam iyi olacak akşama söylerimm .....Buldum denizee gidelimm.... Varsa başka tavsiyeler alabilirimm...

İyiyim canım yormuyorum uzanıyorum pc kucağımda tabi altımda yastık var öyle tv kk arası takılıyorum

Tatlı koşuşturmacalar olucak,eminim çok güzel yaparsınız hazırlıkları herkes mutlu mesut
Bizimde sendeydi aklımız vaficimm

Geldim artık bu kadar uzun süre kaybolmam artık

Yaw siz biraz toparlanında hamişler olarak, bu günlük güneşlik günlerde bi buluşalım kızlar

Kocamıda sizide dinliyorum dinleniyorum tamamAnnem gelene kadar böyle gelsin biraz kalkarım
Haftasonu benimde misafirim olucak ama benbişey yapamam,annem bugün temizlik yapar yarında eşim yemek yapar ben arada kaynarım sanırım
Bu hafta bizde tırtızz

Sağol canım, küçük kardeş ablasını beklemiş evlendiriyoruz onuda

Buarada evini gördüm canım İçim açıldı ferah ferah, temizlemesi zor diyorsun ama seçimlerin çok güzel olmuş.. Eşinle musmutlu günler evinizde sizin olsun

Sağol canım benim, sınavında başarılar dilerim

çok teşekkürler canım. Allah hepimize musmutlu günler bir ömür boyu nasip etsin
bu arada nihahahha ben size çaktırmadan uyuyp geldim çok hava atıyodum sizden erken kalkıyorum diye ama dayanamadım
yarın içinde yemeklerin yarısını bugünden yapcaktım ama aldırcaklarım var kaldım böyle.umarım yaptıklarımı unutmam veya kimse gelmeden hazır olurda fotoğrafını çekebilirim yanlarında ayıp kaçmasın

Doğru diyorsun canım...Bugün Cuma evet şimdiden bi plan yapsam iyi olacak akşama söylerimm .....Buldum denizee gidelimm.... Varsa başka tavsiyeler alabilirimm...

ama ama buralar daha ısınmadiki, biz denize giremiyoruz Kıskandım şimcik..

Fikrin güzel canım, oranın tadını çıkarmanı istemiyorlarmıydı zaten, sende söz dinle bari

Allah hamişlerimize kolaylık versin bebişlerini korusunn.... Hatunlar yaw bu arada benimle aynı gün evlenen bi arkadaşım vardı en yakın arkadaşım evlenir evlenmez hamile kalmıştı şimdilerde bebeği ya oldu ya olacak doktor 1-2 hafta içinde demiş kızı olacaktı belki de olmuştur bile ama haber alamıyorum çünkü Türkiye'de değil ne zaman haber verirse o zaman öğrenicez artık ama ben çok stresleniyorum onun için inşallah herşey yolunda gider...

bu hafta sonumuz belli ama genel olarak aklımda olsun diye sordum.
bu haftasonu misafir ve dinlenme ile geçecek oda güzel vucud dinlenir

biraz iyi biraz kötü sanırım

Bol şans canım Allah zihin açıklığı versin inşallah.

bizde akşam markete gidicez, aylık alışverişşimiz için sonra eve geçer keyif yaparız cuma günleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…