- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Allah hamişlerimize kolaylık versin bebişlerini korusunn.... Hatunlar yaw bu arada benimle aynı gün evlenen bi arkadaşım vardı en yakın arkadaşım evlenir evlenmez hamile kalmıştı şimdilerde bebeği ya oldu ya olacak doktor 1-2 hafta içinde demiş kızı olacaktı belki de olmuştur bile ama haber alamıyorum çünkü Türkiye'de değil ne zaman haber verirse o zaman öğrenicez artık ama ben çok stresleniyorum onun için inşallah herşey yolunda gider...
ben şimcik miracle gördüm
Canım benim Allah eşinle mutlu ve huzurlu oturmayı nasip etsin güzel evinde, Çok uyumlu güzel seçimler yapmışsın, bende o fincanlarda kahve istiyorum ama
antalya canım...
AlanyaAntalya'nın biraz uzak tarafı..
aman allahım bir hemşehri dahaaaaaaaa
merhaba canım ben ve landfloveste antalyalı ne taraftasın canım?
antalya canım...
tadını çıkartın canım bak ne güzel denize gidebiliriz diyosun bizim nerdee anca tatilleri bekliyoruz
Canımm benim ilk aşkım aslında deniz...Ay bayılırım ben denize kocişe de diyorum zaten denizsiz bi memlekette yaşasaydın zordu diye :):) Gelin tatile buralara da gelin...
Merhaba kızlar
Herkese hayırlı cumalar.
Şimdiden iyi haftasonları, ben şimdiden haftasonu havasına girdim
isyan ediyorum ama, denizsiz bende yaşayamamda burdada girilmiyorki, ama akdeniz ve ege kıyılarında yaşamak isterdim. ama bize bu gidişle karadeniz kıyıları görünüyor:26:
h.sonu hiçbişey yapmıcaz yine. ay bazen diyorum keşke istanbulda otursaydık hiç değilse hayatımızda renk olurdu. burda yapıcak hiçbişey yok. bide eşim cafeyi hala dewredemedi h.sonu yanımda olamıyo çok üzülüyorum.işallah bi an önce kurtuluruz artık ordan beraber bişeyler yapmaya vaktimiz kalır.
h.sonu hiçbişey yapmıcaz yine. ay bazen diyorum keşke istanbulda otursaydık hiç değilse hayatımızda renk olurdu. burda yapıcak hiçbişey yok. bide eşim cafeyi hala dewredemedi h.sonu yanımda olamıyo çok üzülüyorum.işallah bi an önce kurtuluruz artık ordan beraber bişeyler yapmaya vaktimiz kalır.
Canım bence en ideali ege... Burası da çok sıcak yaw...Yazın süzülüyo terler eni konu insandan ıyyKaradenizde mi yaşıyorsunnn... Karadeniz de güzel ama hiç orda denize gitmedim...
tatlım seni öyle iyi anlıyorumki bir yeri işletenin ne zamanı oluyor,ne haftasonu, nede düzenli getirisi gerçekten çok zor. bizde bölük pörçüğüz bi çok yoğun veya bomboş. bazen çok iyi kazanıyosun bazen elde var 0 oluyor. mesela bizim bu ayın 15 inden sonra 2 ay eşim tatil yapcak gibi birşey
Mecbur başında durması gerekiyor işlerini bitirince sen yanına git canım maksat birlikte olmak olsun işte :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?