Günaydınlarr... Geçmişi okudum geldim... Ahsencim bana yorum yazmışsın dün akşam okuyamadan çıkmıştım şimdi de sen yoksun ama gelince okursun.... İşimiz var de filan yazmışsın ya.... Öyle olacak galiba bundan sonra ya... Ben kocam yalnız kalmasın diye eşlik edeyim diye açıkçası takılıyordum ama bundan sonra ben yalnız bile kalsam pazarları çok takılmayayım olmazsa... Hep onların istediği gibi yaşamaktan sıkıldımm... Aşkım geçen gün diyordu seninle oraya gitmedik değil mi buraya da gitmedik değil mi evet malesef biz kendimiz plan yapamadığımız için ben de burda çok bi yer bilmiyorum nereyi öğrettilerse onu biliyorum bi öneride de bulunamıyorum... Gideriz bakalım bundan sonra inşallah kocacıkla... Gerçi herşey yeniyken güzeldi ama bundan sonraya kısmet bakalım...Kocacık da sağolsun o da çok zorlandı başta dengeyi kurmaya niye aşağıda yemek yemiyorsunuz diye bile alınmaya kalktılar en başında sanki kendi evimiz olmadı bizim... Bi keresinde ben yukarıda yemek yiyelim demiştim de kayınvalide filan çat diye kapattı kapayı hemen alınıyo hemen koca kaçtı yukarıya kayınpeder tuttu kolumdan soruyo ama annen yöresel yemek yapmış siz tadın diye öyle söyledi filan kocaya bi bağırdım... Ananla karını bi yere katıp da kaçıveriyorsun diye... Erkeğin başarısı orda zaten 2sini birbirine karıştırmıcak çok... Hasta olduk yatın ben 2nize de bakarım diyo kayınvalidem tamam çok iyisin ama ben de ölmedim değil mi... Bebek miyiz biz altımıza da bez bağla istersen... Yok bende de hata çok yüzledim sanki... İlk zamanlar kızıyordum herşeye uymak zorunda değilim diye ama çok uysal davranmışım kocam alınmasın üzülmesin diye...Bi de onları kafasına takmasın bi gün gitmesem bile gelinimiz gelmedi selam vermedi diye demişler kocama da bi de onları düşünmesin diye her Allah'ın günü uğradım ama o zaman da kendi hayatım olmadı onlar alışkın oldukları şekilde yaşadı ben yanlarında katılımcı.... Çok fazla içli dışlı olduk... Neyse hadi cadı gelinlik yapamayım dicektim ama şeytan dürtüyo az yapasım var
Vaficimm hoşgeldinn bu arada.... KArdeşinin nişanı hayırı uğurlu olsunn... Allah tamamına erdirsinn...
CANIM NE KADAR ŞANLISIN öyle dostların olduğu için. Benim hiç çok yakın dediğim dostum yoktur. iyi anlaştığım arkadaşlarım var ama dostum yok. hep yanlış arkadaşlar seçmişim geçmişte kendime. Eksikliğini çok yaşarım.
Filmide çok merak ettim ama video izlenmiyo bizim işyerinde yasaklı.
Tatlım sen baya dertlisin anladığım kadarıyla ama işin zor hakkatten.çalışıyo iken bile böyle gelip gitmeler varsa aranızda çalışmayıp evde otursan demek bütüngün rahatsız edicek seni.şuraya gidelim buraya gidelim o gelcek bu gelcek diye çekiştirip durcak gün gün gezidrcek birine benziyo.en kötüsü aynı binada yaşamak gitsen alışır sürekli gelmeni bekler gitmesen a bak gelmedi olur iki ucu pis değnek resmen.ama bencede bi mesafe koymaya çalış kendinize kendiniz plan yapın eşinde senle bir olması lazım ama o gdip sen gitmezsen kötü gelin arayı bozan sen olursun.eşine güzelce anlat inatlaşma kendinize ait bi dünya olduğunu anlatmaya çalışın güzel bir dille onlara.yoksa ömrü billah onların hayatını yaşarsınz.benm kuzenimmde öyle biyere gelin gitti evleri sizin gibi olmasa da sürekli birlikteler akşam yemeğini alıp k.valdesine gidiyo pazar sabahları kahvaltıda birleşip bütüngünlerini birlikte geçiriyolar ben onları öyle gördükçe fenalık geç,ryom onun yerinde olsam kaç kere tartşmış olurdum eşimle kesin.çünkü onun eşi pek dinlemeyen cinsten.
Jelooo nasılsın canım nasıl oldun?
jelo nasılsın canım??
Günaydın kızlar geçmişi okumaya çalışıyordum ama maşallah dünden beri çok güzel sohbetler dönmüş topiğimiz hep böyle olsun
İyiyim kızlar bende bişey yok sakinim herzamanki gibi eşim panik yapmış çok karşıdaki toplantıyı yarıda bırakmış gelmiş
Gelirkende iğneyi ve yanında hemşire görümcemi getirmiş panik adam ya
Görümcem tüp bebek merkezinde çalışıyor,panik bir durum yok o kadar büyütülcek bişey değil dedi sadece tedbir amaçlı bir iğne
Eşime kızdı bu kadar üstüne düşme hemen öyle düşük olmaz bu kadar kolay değil dedi,bizimki dinlermii
Normal kanama olursa ancak bazı komplikasyonlar olabilir dedi,şu kadarcık şey için bir daha eşini strese sokma dedii
Dünden beri dinleniyorum bugünde geç kalktım,annem gelicek öğleden sonra yemek falan yapmak için ben birazdan ütülere başlıycam otur yat pek gelemiyorum çok sıkıcı
jelocum ewdesin dimi?? Nasıl oldun ??
Günaydın kızlar geçmişi okumaya çalışıyordum ama maşallah dünden beri çok güzel sohbetler dönmüş topiğimiz hep böyle olsun
İyiyim kızlar bende bişey yok sakinim herzamanki gibi eşim panik yapmış çok karşıdaki toplantıyı yarıda bırakmış gelmiş
Gelirkende iğneyi ve yanında hemşire görümcemi getirmiş panik adam ya
Görümcem tüp bebek merkezinde çalışıyor,panik bir durum yok o kadar büyütülcek bişey değil dedi sadece tedbir amaçlı bir iğne
Eşime kızdı bu kadar üstüne düşme hemen öyle düşük olmaz bu kadar kolay değil dedi,bizimki dinlermii
Normal kanama olursa ancak bazı komplikasyonlar olabilir dedi,şu kadarcık şey için bir daha eşini strese sokma dedii
Dünden beri dinleniyorum bugünde geç kalktım,annem gelicek öğleden sonra yemek falan yapmak için ben birazdan ütülere başlıycam otur yat pek gelemiyorum çok sıkıcı
waaaouuuvvwww okurken bile ne kadar strese girdim...Aynen anlattığın gibi canım 2 ucu pis değnek...Evlenmeden önce bigün eşimle konuşurken arkadan bağırıyordu neye bağırdığını anlayamadım eşime dedim annen sesleniyo bi bak dedim telefonu kapatmıştı... 2'dk. sonra aradı noldu niye sesleniyormuş diye sordum önce benimki biraz durdu durdu sonra ısrar edince söylemişti aramıza girdin demiş benden için şimdiden oğlumu kendine çektin mi ne var ya hiç bişey anlamamıştım ki o gün ben eşimle konuşmamıştım bile memleketten üniversitede öğrenci olduğum eve gitmiştim evi toplayıp geri dönemeye başıp kalabalıktı yani... Hani da anlamadım ne dedim de öyle dedi diye ama demek ki bişey yapmadan da öyle düşünebiliyorlarmış... Çok şarşırmıştım ben sizle uğraşamam ne haliniz varsa görün deyip kapatmıştım... Şizofren mi ne bi de bişey demiş olsam tamam dicem o zaman da eşim karşı gelmiş annesine benden bilmiş bana bağırıyo... Bi de ters gitmeye kalksan aman Allah'ım neler neler olur... Ya bi de saygıyı bozmak istemiyorsun arada kalp kırıklıkları olmasın bir ömür yüzyüze bakıcaz...
Demek ki ne kadar iyi de olsan ne kadar uyumlu da olsan ki ne kadar iyi niyetli yaklaşsalar da paylaşmak istemiyolar evlatları yanlarında olsun da... Var ya istedikleri kadar yemek yapsın ister yanından ayırmasın ister kimselere göstermeye kıyamasın donun içine de saklasa o adam akşam olunca benim yanıma yatmaya geliyoAma yine de kocada biter iş... Ben üstüme almam var ya sorumluluğu... Hiçbişey yapmadan bile yapmış gibi gördükleri için haklısın güzelim kötü gelin olmaya niyetim yok... Allah kuzenine de sabır versin tez zamanda kurtarsın inşallah...
Yılbaşında birlikteydik yok günahmış kutlanmazmış... Sevgililer gününde öyle ama sevgililer gününü kutladılar ne hikmetse ne de olsa saint. Valentine'in günü çok günahhh... Günahsa da değilse de kocamla vakit geçirmek istiyorum be mübarekler...Doğumgünümde öyle,........ evlilik yıldönümünde de birlikte olursak uçucam artık havalara... yihhuuu
görümcende gerekli açıklamayı yapmış canım ama en önemlisi sen stres yapma sıkıntı yapma canım. bebek senden etkilenebilir çünkü
yeniden geçmiş olsun bi daha olmaz inşallah
Geçmiş olsun canım benim, iyi olmana çok sevindim..Ama sen yinede çok yorma kendini, dinlen
Jelo sevindm tatlım iyi olmana dinlen ütü falan yapma bakimm hmmmmmm bende annen gibi olayımşanslısın bak görümcende bukonuyla uzmanmış hep yanındalar yardımcılar
Oturarak yapıcam ama evde olupta hiçbir iş yapmamak çok sıkıcıHakkaten annemi aratmıycaksın
Çok şükür görümcem ilgileniyor ilk duyduğundan beri beni takipte yardımcı oluyor hala olmak kolaymı
Çok saol canım benim dinleniyorum bebişte dinleniyor
Bu arada seni burada görmek çok güzel aksatma bizi ve hayırlı olsun tebrik ederim Allah tamamına erdirsin,artık bu sene kardeşinin hazırlıklarına koşturursun
Seninki daha başından belli etmiş kendini de sen pek anlamamışın canım..yılbaşı bayram seyran anlarımda sevgililer gününde rahat bıraksınlar bari onlara ne.ama valla bak herşey eşinde bitiyo çok yumuşak yüzlü olma hep üzülen sen olursun tatlım.ilk başlarda bizde her hafta sonu mutlaka uğrardık onlara ama eşim hep sorar bana gidelimmi diye bende tmm derdim ayp olmasın diye baktım bu onlarda alışkanlık olmaya başladı bende artık bahane çıkartmaya başladım biz hiç başbaşabi hafta sonu geçiremicez diye söylendim iç çektim üzüldüm başının etini yedimartık daha nadir gidiyoruz onlarda anladılar beklemiyolar öyle herhafta sonu.zaten mesala onlarda çok uzun oturalım eşim bana bakar suratım asık canımı sıkkın görürse hemen kalkalım der.yani canım önce eşini alıştırcaksın.yoksa her erkek anasının evinden çıkmak istemez her annede oğlunun yanından ayrılmasını istemez ama artık anlamalılarki artık aralarında ve yaşamlarında olan bir eş ve bir gelin var
sana öyle dedğime bakma bende evde öyle oluyorm hasta olsam bile bişiler yapmaya çalışıyorm,annemde hep kızar söylenir otur dinlen diye
Süpersin canım ya tavsiyelerini dinlicem... Bizimki de ilk zamanlar öyle bi demiştim de surat yapmayacakmışım annesine öyle demişti o da benim annemlere surat yaparsaymış... Ben de demiştim o zaman bizimkiler uzakta ayda yılda bir görürsün o zaman da surat yaparsan ayıp olur artık diye...İnşallah canım o günleri de görürüz biraz da bende bitiyor iş bize bi öneri de bulunuyolar ben de yanlış anlamasınlar diye hemen kabul ediyordum araya girdi demesinler diye ama artık buluruz bişeyler... Saf olup olup kendimi de üzmeyeyim... Adam da azcık evi olduğunu bilsin yaw hanımını bilsin Ama kocacık ta anladı sanki bisiklet aldı bana doğum günü hediyesi onun da var bisikleti kayınvalideyle kayınpederin bisikleti yok onda bari takılamıyorlar peşimize bisiklete biniyoruz romantik romantik... Gerçi geçende bizimkinin dizi ağıyordu eklem sıvısı mı bitmiş ne bisiklete binsem belki düzelir diyordu... İmkanı olsa ona bile katılacak yani... Sözde al oğlum karını gez al ol eşini suraya git ama fırsat vermiyordu ki... Bisikletle de olsa yalnız takılıyoruz şimdilerde az... Bisikleti misikleti bahane ama yalnız kalabiliyoruz ya biraz ona seviniyorumm yoksa dedim ben yalnız binmem evli barklı halimle hiç binmem sen de bineceksen öyle al dedim niyeti oymuş zaten adam da sıkılmış yaşlı muhabbetine geziyoruz birlikte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?