• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Allah hamişlerimize kolaylık versin bebişlerini korusunn.... Hatunlar yaw bu arada benimle aynı gün evlenen bi arkadaşım vardı en yakın arkadaşım evlenir evlenmez hamile kalmıştı şimdilerde bebeği ya oldu ya olacak doktor 1-2 hafta içinde demiş kızı olacaktı belki de olmuştur bile ama haber alamıyorum çünkü Türkiye'de değil ne zaman haber verirse o zaman öğrenicez artık ama ben çok stresleniyorum onun için inşallah herşey yolunda gider...

Tatlım sen nerde yaşıyosun hangi şehre gelin gittin?

jelom dikkat et bakiim kendine :20: yorulmak ağır kaldırmak ve üzülmek yooookk
desene ailede kadın doğumcu çok bide sen başlama diye:9:

ben şimcik miracle gördüm :52: :nazar:

Canım benim Allah eşinle mutlu ve huzurlu oturmayı nasip etsin güzel evinde, Çok uyumlu güzel seçimler yapmışsın, bende o fincanlarda kahve istiyorum ama :21:

çok teşekkür ederim canım benim ne güzel dua etmişsin amin inş. hepimizin evinden aşk,huzur ve bereket eksik olmasın

antalya canım...

aman allahım bir hemşehri dahaaaaaaaa

merhaba canım ben ve landfloveste antalyalı ne taraftasın canım?

tadını çıkartın canım bak ne güzel denize gidebiliriz diyosun bizim nerdee anca tatilleri bekliyoruz

Canımm benim ilk aşkım aslında deniz...:9: Ay bayılırım ben denize kocişe de diyorum zaten denizsiz bi memlekette yaşasaydın zordu diye :):):9::9: Gelin tatile buralara da gelin...

Canımm benim ilk aşkım aslında deniz...:9: Ay bayılırım ben denize kocişe de diyorum zaten denizsiz bi memlekette yaşasaydın zordu diye :):):9::9: Gelin tatile buralara da gelin...

isyan ediyorum ama, denizsiz bende yaşayamamda burdada girilmiyorki, ama akdeniz ve ege kıyılarında yaşamak isterdim. ama bize bu gidişle karadeniz kıyıları görünüyor:26:

h.sonu hiçbişey yapmıcaz yine. ay bazen diyorum keşke istanbulda otursaydık hiç değilse hayatımızda renk olurdu. burda yapıcak hiçbişey yok. bide eşim cafeyi hala dewredemedi h.sonu yanımda olamıyo çok üzülüyorum.işallah bi an önce kurtuluruz artık ordan beraber bişeyler yapmaya vaktimiz kalır.

Merhaba kızlar :3:

Herkese hayırlı cumalar.

Şimdiden iyi haftasonları, ben şimdiden haftasonu havasına girdim:16:

hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar olsun

sende düğün resimlerini evinin resimlerini bizimle paylaşsana çok merak ediyoruz hepimiz birbirimizi :23:

isyan ediyorum ama, denizsiz bende yaşayamamda burdada girilmiyorki, ama akdeniz ve ege kıyılarında yaşamak isterdim. ama bize bu gidişle karadeniz kıyıları görünüyor:26:

Canım bence en ideali ege... Burası da çok sıcak yaw...Yazın süzülüyo terler eni konu insandan ıyy :27: Karadenizde mi yaşıyorsunnn... Karadeniz de güzel ama hiç orda denize gitmedim...

h.sonu hiçbişey yapmıcaz yine. ay bazen diyorum keşke istanbulda otursaydık hiç değilse hayatımızda renk olurdu. burda yapıcak hiçbişey yok. bide eşim cafeyi hala dewredemedi h.sonu yanımda olamıyo çok üzülüyorum.işallah bi an önce kurtuluruz artık ordan beraber bişeyler yapmaya vaktimiz kalır.

tatlım seni öyle iyi anlıyorumki bir yeri işletenin ne zamanı oluyor,ne haftasonu, nede düzenli getirisi gerçekten çok zor. bizde bölük pörçüğüz bi çok yoğun veya bomboş. bazen çok iyi kazanıyosun bazen elde var 0 oluyor. mesela bizim bu ayın 15 inden sonra 2 ay eşim tatil yapcak gibi birşey:ssz:

Mecbur başında durması gerekiyor işlerini bitirince sen yanına git canım maksat birlikte olmak olsun işte :18::18:

Canım bence en ideali ege... Burası da çok sıcak yaw...Yazın süzülüyo terler eni konu insandan ıyy :27: Karadenizde mi yaşıyorsunnn... Karadeniz de güzel ama hiç orda denize gitmedim...

yok tatlım ben istanbuldayım da, eşimden dolayı her fırsatta karadeniz tarafındayız biz o yüzden dedim:1:

tatlım seni öyle iyi anlıyorumki bir yeri işletenin ne zamanı oluyor,ne haftasonu, nede düzenli getirisi gerçekten çok zor. bizde bölük pörçüğüz bi çok yoğun veya bomboş. bazen çok iyi kazanıyosun bazen elde var 0 oluyor. mesela bizim bu ayın 15 inden sonra 2 ay eşim tatil yapcak gibi birşey:ssz:

canım artık iyice tadı kaçtı. ya 2 kişi var dewralıcak bugün yarın oyalayıp duruyolar insanı. e açık durduğu sürece zarara giriyoruz yani biran önce kurtulsak devredince aldığımız parayla borçların hepsini kapatıp rahatlıcaz .sonra da benim maaş az ama kıt kanaat geçiniriz iş bulana kadar. çok şükür bi işim var yine. Ama bi türlü işler sonuca bağlanmıyo bizi çok strese sokuyo. hele eşim pişmanlığını mutsuzluğunu gördükçe ben daha çok üzülüyorum kıyamıyorum hiç ona.

Mecbur başında durması gerekiyor işlerini bitirince sen yanına git canım maksat birlikte olmak olsun işte :18::18:

Akşam 7:30da geliyo ewe. H.sonuda eskiden gidiyodum ama şimdi gitmiyorum bende ewimde vakit geçirmek istiyorum. iş bitmiyo zaten biraz uzanıp tw keeyfi yapıyorum sonra acele etmeden yawaş yawaş işlerimi yapıyorum filan vakit geçiyo.

Back