• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım artık iyice tadı kaçtı. ya 2 kişi var dewralıcak bugün yarın oyalayıp duruyolar insanı. e açık durduğu sürece zarara giriyoruz yani biran önce kurtulsak devredince aldığımız parayla borçların hepsini kapatıp rahatlıcaz .sonra da benim maaş az ama kıt kanaat geçiniriz iş bulana kadar. çok şükür bi işim var yine. Ama bi türlü işler sonuca bağlanmıyo bizi çok strese sokuyo. hele eşim pişmanlığını mutsuzluğunu gördükçe ben daha çok üzülüyorum kıyamıyorum hiç ona.

tatlım sen sıkıntı yapma bak eşin çok şanslı bence çok şeylerin farkındasın, farkında olduğun içince sen hiç moral bozma destek ol, olur geçicek kurtulucaz bunlardan de. hem bak artık bebişiniz var. bebiş te ayrı bereketiyle gelicek size emin ol:54:

hoşgeldin canım sana da hayırlı cumalar olsun

sende düğün resimlerini evinin resimlerini bizimle paylaşsana çok merak ediyoruz hepimiz birbirimizi :23:

Canım ben daha çok acemiyim, nickin yanında resmim bile yok daha o derece yani :26: resimleri buraya değil profile mi koyuyorsunuz? Ben de görmek isterim sizleri, ama göremiyorum profilden niyeki:50:

bi süre soru sorarım size böle :17:

tatlım sen sıkıntı yapma bak eşin çok şanslı bence çok şeylerin farkındasın, farkında olduğun içince sen hiç moral bozma destek ol, olur geçicek kurtulucaz bunlardan de. hem bak artık bebişiniz var. bebiş te ayrı bereketiyle gelicek size emin ol:54:
zaten sürekli destek oluyorum. takma kafana bak hasta olucaksın herşey yoluna giricek zamanı var sadece bekleyelim diyorum. Allah bizi başka şeylerle sınamasın tek derdimiz bu olsun diyorum sürekli. Allahıma çok şükür aramızdaki bağı hiç zedelemiyo bu durumlar. Eşim ilgisini sevgisini çok gösteren babamların yanında bile hep sarmaş dolaş sarılıp öpen biridir. Yani elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyorum.işallah bebişimiz bize şans ve bereket getiricek eminim.

akşama ne yemek var hanımlarr
Ya benim canım menemen istiyo. Eşimde çorba istedi. tarhana çorbası ve menemen yapıcam akşama :1:

zaten sürekli destek oluyorum. takma kafana bak hasta olucaksın herşey yoluna giricek zamanı var sadece bekleyelim diyorum. Allah bizi başka şeylerle sınamasın tek derdimiz bu olsun diyorum sürekli. Allahıma çok şükür aramızdaki bağı hiç zedelemiyo bu durumlar. Eşim ilgisini sevgisini çok gösteren babamların yanında bile hep sarmaş dolaş sarılıp öpen biridir. Yani elimden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyorum.işallah bebişimiz bize şans ve bereket getiricek eminim.

Ya benim canım menemen istiyo. Eşimde çorba istedi. tarhana çorbası ve menemen yapıcam akşama :1:

menemen iyi fikirmiş aslında ne zamandır bende yemedim gerçi ben yumurta yemediğim için menemen niyetine yediğim de sos gibi bişi oluo ama:P

Canım ben daha çok acemiyim, nickin yanında resmim bile yok daha o derece yani :26: resimleri buraya değil profile mi koyuyorsunuz? Ben de görmek isterim sizleri, ama göremiyorum profilden niyeki:50:

bi süre soru sorarım size böle :17:

canım sağ üstteki kullanıcı kontrol panelini tıklayıp,sol altaki avatarını değiştirden ekleyebilirsin..

kardeşim bu akşam gidiyor, annemlerdeyim, bu akşam yemek düşünmiycem..

oh annende güzel yemekler vardır şimdi ziyafet vardır :56: Allah kavuştursun şimdiden canım.

menemen iyi fikirmiş aslında ne zamandır bende yemedim gerçi ben yumurta yemediğim için menemen niyetine yediğim de sos gibi bişi oluo ama:P

ay ben yumurtayı severim ya. Zaten haftada 3 kz yumurta yemem gerekmiş. bugün ve h.sonu yerim :1: Menemeni de çok severim tazecikte ekmek olucak yanına az soğanlı ohh miss. Öğlen karnım çok doymadıda çok belli oluyo dimi :1:

Kızlaaaaar dayanamadım Balayından fotoğraflar koydum, bizimki farklı balayı oldu :21:

bakında kaldırırım

getiricek tabikide tatlım onun tontiş poposu getiricek, hayatı unuttrucak size:emir_bebek: bunların hepsi olur geçer tatlım, bana hep derlerdi anlamazdım önceden bir evin huzuru varsa herşey vardır, herşey olup biter zaten güzellikler bulur seni diye. buna zaman geçtikçe daha çok inanıyorum. eminimki seninde böyle olucaktır bir yerden fırsatlar çıkıcak karşınıza:34:

oh annende güzel yemekler vardır şimdi ziyafet vardır :56: Allah kavuştursun şimdiden canım.

ay ben yumurtayı severim ya. Zaten haftada 3 kz yumurta yemem gerekmiş. bugün ve h.sonu yerim :1: Menemeni de çok severim tazecikte ekmek olucak yanına az soğanlı ohh miss. Öğlen karnım çok doymadıda çok belli oluyo dimi :1:

sağol canım, Azerbaycan vize vermiyor 2 ayda bir giriş-çıkış yapması gerekiyor, geldiklerinde 5 gün kalıyor, en azından ne zaman geleceğini biliyoruz iyi oluyor bu şekilde..

Yumurtayı bende severim ama, bir şeyin içinde değilse dokunuyor bana, hazmedemiyorum, yedikten sonra 4-5 saat felaket sancı çekiyorum.. Hamiş olduğumda doktor bana bişey önerir artık..

sağol canım, Azerbaycan vize vermiyor 2 ayda bir giriş-çıkış yapması gerekiyor, geldiklerinde 5 gün kalıyor, en azından ne zaman geleceğini biliyoruz iyi oluyor bu şekilde..

Yumurtayı bende severim ama, bir şeyin içinde değilse dokunuyor bana, hazmedemiyorum, yedikten sonra 4-5 saat felaket sancı çekiyorum.. Hamiş olduğumda doktor bana bişey önerir artık..

ooo dokunuyosa zor yaa. Bende küçükken çok yersem kaşınırmışım. Mutlaka başka bişey önerir tabi her yiyeceğin başka bi telafi yiyeceği vardır. mesela et alamayanlar baklagillerden alıyolar aynı vitamini. seninde öyle telafi bişeyler önerir doktorun.

maşallah çok güzel geçmiş balayınız. Kısmetse temmuzun 1 inde karadeniz turuna gitcez. Şimdiden sabırsızlandım resimleri görünce...

mutlaka gidin canım tavsiye ederim. bende balayında ilk defa görmüştüm oraları bide eylül ayı aslında sezon kapanmıştı, şimdi temmuz da çok güzel olur :34:

Back