Günaydınlarr... Geçmişi okudum geldim... Ahsencim bana yorum yazmışsın dün akşam okuyamadan çıkmıştım şimdi de sen yoksun ama gelince okursun.... İşimiz var de filan yazmışsın ya.... Öyle olacak galiba bundan sonra ya... Ben kocam yalnız kalmasın diye eşlik edeyim diye açıkçası takılıyordum ama bundan sonra ben yalnız bile kalsam pazarları çok takılmayayım olmazsa... Hep onların istediği gibi yaşamaktan sıkıldımm... Aşkım geçen gün diyordu seninle oraya gitmedik değil mi buraya da gitmedik değil mi evet malesef biz kendimiz plan yapamadığımız için ben de burda çok bi yer bilmiyorum nereyi öğrettilerse onu biliyorum bi öneride de bulunamıyorum... Gideriz bakalım bundan sonra inşallah kocacıkla... Gerçi herşey yeniyken güzeldi ama bundan sonraya kısmet bakalım...Kocacık da sağolsun o da çok zorlandı başta dengeyi kurmaya niye aşağıda yemek yemiyorsunuz diye bile alınmaya kalktılar en başında sanki kendi evimiz olmadı bizim... Bi keresinde ben yukarıda yemek yiyelim demiştim de kayınvalide filan çat diye kapattı kapayı hemen alınıyo hemen koca kaçtı yukarıya kayınpeder tuttu kolumdan soruyo ama annen yöresel yemek yapmış siz tadın diye öyle söyledi filan kocaya bi bağırdım... Ananla karını bi yere katıp da kaçıveriyorsun diye... Erkeğin başarısı orda zaten 2sini birbirine karıştırmıcak çok... Hasta olduk yatın ben 2nize de bakarım diyo kayınvalidem tamam çok iyisin ama ben de ölmedim değil mi... Bebek miyiz biz altımıza da bez bağla istersen... Yok bende de hata çok yüzledim sanki... İlk zamanlar kızıyordum herşeye uymak zorunda değilim diye ama çok uysal davranmışım kocam alınmasın üzülmesin diye...Bi de onları kafasına takmasın bi gün gitmesem bile gelinimiz gelmedi selam vermedi diye demişler kocama da bi de onları düşünmesin diye her Allah'ın günü uğradım ama o zaman da kendi hayatım olmadı onlar alışkın oldukları şekilde yaşadı ben yanlarında katılımcı.... Çok fazla içli dışlı olduk... Neyse hadi cadı gelinlik yapamayım dicektim ama şeytan dürtüyo az yapasım var
Vaficimm hoşgeldinn bu arada.... KArdeşinin nişanı hayırı uğurlu olsunn... Allah tamamına erdirsinn...
güzeli işin çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun. Bu zaman kadar böyle gitmiş bundan sonra değişin artık. Eşinle ciddi bi konuşma yapma zamanı galiba. Ben çocuk olmadan seninle başbaşa vakit geçirmek istiyorum,büyüklerin yanında rahat olamıyoruz tamam onlarla da gezelim vakit geçirelim ama ben bize özel anlar istiyorum filan diye bi konuşma yapsan. KAyınvalidenede hergün işten gelince kapıdan selam ver içeri gir derlerse bugün eşime özel yemek yapıcam de, diğer gün bugün özel planımız var film izlicez eşimle de, diğer gün bugün biraz dolaşmaya çıkıcaz başbabaşa de. Böyle böyle alışır heralde. uğramadı demesinler hergün kapıdan bak çık hemen. benim annemde babannemle altüst otururlar ewlendiğinden beri. ilk 2 sene beraber yenmiş içmiş eskieden öyleymiş. Annem çok çekmiş yazık bide benim babanne eskiden cadıymış biraz. Yazık ben bebekken annem beni kucağına alır aşağı inermiş kapıları kilitli yukarı çıkarmış. Biraz sonra tekrar inermiş bu seferde kahvaltıya seni bekliyoz ne var o ewde inemiyon bi türlü diye surat yaparlarmış. Daha neler neler..