Süpersin canım ya tavsiyelerini dinlicem... Bizimki de ilk zamanlar öyle bi demiştim de surat yapmayacakmışım annesine öyle demişti o da benim annemlere surat yaparsaymış... Ben de demiştim o zaman bizimkiler uzakta ayda yılda bir görürsün o zaman da surat yaparsan ayıp olur artık diye...
İnşallah canım o günleri de görürüz biraz da bende bitiyor iş bize bi öneri de bulunuyolar ben de yanlış anlamasınlar diye hemen kabul ediyordum araya girdi demesinler diye ama artık buluruz bişeyler... Saf olup olup kendimi de üzmeyeyim... Adam da azcık evi olduğunu bilsin yaw hanımını bilsin
Ama kocacık ta anladı sanki bisiklet aldı bana doğum günü hediyesi onun da var bisikleti kayınvalideyle kayınpederin bisikleti yok onda bari takılamıyorlar peşimize bisiklete biniyoruz romantik romantik... Gerçi geçende bizimkinin dizi ağıyordu eklem sıvısı mı bitmiş ne bisiklete binsem belki düzelir diyordu... İmkanı olsa ona bile katılacak yani... Sözde al oğlum karını gez al ol eşini suraya git ama fırsat vermiyordu ki... Bisikletle de olsa yalnız takılıyoruz şimdilerde az...
Bisikleti misikleti bahane ama yalnız kalabiliyoruz ya biraz ona seviniyorumm yoksa dedim ben yalnız binmem evli barklı halimle hiç binmem sen de bineceksen öyle al dedim niyeti oymuş zaten adam da sıkılmış yaşlı muhabbetine geziyoruz birlikte....