Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz pingucum kadınlar hamamındayız işte na'palım
kızlar daphne hiç girmiyo haberi olan var mı merak ediyorum
ewet ya çalışmıyo bütün gün ewde ama hiç gelmiyo önemli bişey yoktur işallah. numarası yokmu sizde buluştuğunuzda almışsınızdır belki, bi arasakmı nasıl diye ?
Biz çalışıyo olmamıza rağmen sen bizden erkencisin valla helal sana
ben de yok speedy ya da vafi de vardır heralde ben kaydetmemişim
günaydın herkesee
eşimi işe yolladım, ders çalışmak için bilgisayarı açtım kendimi burda buldum. bide eşime hadi çabuk çık ders çalışcam bütün gün diyorum, beni bi görse kk dayım
bende annem küçük kardeşime hamileyken öyle tutardım karnından ayy içim bi fena olurdueltim hamileyken bebişin ayağını bi yakalıyodum karnında resmen tutuyodum ayyy çok güzeldi
Bende işte çalışıyorum güyaa günün yarısı burdayım benmki görse yandıkk :18:
beni patronlar görse acaba ne olur aman tanrım düşünmek bile istemiyorum
Dün akşam arkadaşımın doğumgünü vardı. Baya kalabalıktık çok eğlendik yedik içtik. Bide bi arkadaşım 9 aylık hamile son 2 hafta falan var, bütün akşam elim göbüşünde gezdik ay yavrum nasıl tekmeliyo nasıl hareketli yakında seninkide pekmeler atacak pinguuu
vaficim nbr nerelerdesin
kızlar günaydın ben geldim Başlığımız taşınmış sanırsam, başka yerde buldum sizi..
Bu sıralar hayatım yoğundu biraz gelemedim, işler yoğundu, bide eşimin tez teslimi vardı elimden geldiğince yardım ettim bende, sabahladık 3-4 saatlik uykuyla geldim çoğu zaman, bideee çarşamba günü kardeşimi nişanladık, yurtdışında çalıştıkları için kısıtlı süre geliyorlar salı geldiler bugünde gidiyorlar..Ama herşey yolundaydı, güzel geçti..
Sizler nasılsınız, özledim yahu.. Geçmiş okuyim diycem, sohbet koyuymuş, yetiştirmem mümkün değil, umarım herşey yolundadır.. Hamişler sizler nasılsınız, yeğenlerime iyi bakıyorsunuz dimi??
iyiyiz pingucum kadınlar hamamındayız işte na'palım
kızlar daphne hiç girmiyo haberi olan var mı merak ediyorum
kızlar günaydın ben geldim Başlığımız taşınmış sanırsam, başka yerde buldum sizi..
Bu sıralar hayatım yoğundu biraz gelemedim, işler yoğundu, bide eşimin tez teslimi vardı elimden geldiğince yardım ettim bende, sabahladık 3-4 saatlik uykuyla geldim çoğu zaman, bideee çarşamba günü kardeşimi nişanladık, yurtdışında çalıştıkları için kısıtlı süre geliyorlar salı geldiler bugünde gidiyorlar..Ama herşey yolundaydı, güzel geçti..
Sizler nasılsınız, özledim yahu.. Geçmiş okuyim diycem, sohbet koyuymuş, yetiştirmem mümkün değil, umarım herşey yolundadır.. Hamişler sizler nasılsınız, yeğenlerime iyi bakıyorsunuz dimi??