• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

iyiyiz pingucum kadınlar hamamındayız işte na'palım:1:

kızlar daphne hiç girmiyo haberi olan var mı merak ediyorum

ewet ya çalışmıyo bütün gün ewde ama hiç gelmiyo önemli bişey yoktur işallah. numarası yokmu sizde buluştuğunuzda almışsınızdır belki, bi arasakmı nasıl diye ?

günaydın herkesee
eşimi işe yolladım, ders çalışmak için bilgisayarı açtım kendimi burda buldum. :27: bide eşime hadi çabuk çık ders çalışcam bütün gün diyorum, beni bi görse kk dayım :41::52::52::52::52:

Dün akşam arkadaşımın doğumgünü vardı. Baya kalabalıktık çok eğlendik yedik içtik. Bide bi arkadaşım 9 aylık hamile son 2 hafta falan var, bütün akşam elim göbüşünde gezdik:1: ay yavrum nasıl tekmeliyo nasıl hareketli:nazar: yakında seninkide pekmeler atacak pinguuu:34:

günaydın herkesee
eşimi işe yolladım, ders çalışmak için bilgisayarı açtım kendimi burda buldum. :27: bide eşime hadi çabuk çık ders çalışcam bütün gün diyorum, beni bi görse kk dayım :41::52::52::52::52:

Bende işte çalışıyorum güyaa günün yarısı burdayım benmki görse yandıkk :18:

eltim hamileyken bebişin ayağını bi yakalıyodum karnında resmen tutuyodum ayyy çok güzeldi :35:

beni patronlar görse acaba ne olur :47: :4: aman tanrım düşünmek bile istemiyorum :20:

Ne yapalım zaman geçmiyo öyle hep iş hep iş arada sohbet etmek istiyo insan.bide benm yanımda çalışan yok hiç,yanlızım tek eğlencem burası benim patorn eşim olduğından rahatım görürse görsün napayım akşam gönlünü alırım :23::23::27:

Son düzenleme:
Dün akşam arkadaşımın doğumgünü vardı. Baya kalabalıktık çok eğlendik yedik içtik. Bide bi arkadaşım 9 aylık hamile son 2 hafta falan var, bütün akşam elim göbüşünde gezdik:1: ay yavrum nasıl tekmeliyo nasıl hareketli:nazar: yakında seninkide pekmeler atacak pinguuu:34:

AYY İşallah o günleri görmek nnasip olsun ya yakalayabilsemde fotoğraf çeksem keşke.. varya öyle bi foto tam tekmalaren ayağının fotosnu çekmişler bebişin.. Dün annemlere gitik ya sezonun ilk karpuzunu almış babam yemek için beni beklemişler 2 gün yazık. geçen şeftali çıksada alsak demiştim annem yine benim için aldırmış babama. bi ilgi çok güzel. eşimde aynı öyle bişey yediriyo bana istemiyorum diyorum senin için değil bebeğim için veriyorum diyo :1: Gerçekten içten dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin işalalh aratmadan bekletmeden. Hani şimdi istemiyorum diyenler var ya, onun varlığını öğrendiğiniz an tarifi mümkün olmayan bi mutluluk ve bağlılık hissediyosunz.

kızlar günaydın ben geldim :53: Başlığımız taşınmış sanırsam, başka yerde buldum sizi..

Bu sıralar hayatım yoğundu biraz gelemedim, işler yoğundu, bide eşimin tez teslimi vardı elimden geldiğince yardım ettim bende, sabahladık 3-4 saatlik uykuyla geldim çoğu zaman, bideee çarşamba günü kardeşimi nişanladık, yurtdışında çalıştıkları için kısıtlı süre geliyorlar salı geldiler bugünde gidiyorlar..Ama herşey yolundaydı, güzel geçti..

Sizler nasılsınız, özledim yahu.. Geçmiş okuyim diycem, sohbet koyuymuş, yetiştirmem mümkün değil, umarım herşey yolundadır.. Hamişler sizler nasılsınız, yeğenlerime iyi bakıyorsunuz dimi??

kızlar günaydın ben geldim :53: Başlığımız taşınmış sanırsam, başka yerde buldum sizi..

Bu sıralar hayatım yoğundu biraz gelemedim, işler yoğundu, bide eşimin tez teslimi vardı elimden geldiğince yardım ettim bende, sabahladık 3-4 saatlik uykuyla geldim çoğu zaman, bideee çarşamba günü kardeşimi nişanladık, yurtdışında çalıştıkları için kısıtlı süre geliyorlar salı geldiler bugünde gidiyorlar..Ama herşey yolundaydı, güzel geçti..

Sizler nasılsınız, özledim yahu.. Geçmiş okuyim diycem, sohbet koyuymuş, yetiştirmem mümkün değil, umarım herşey yolundadır.. Hamişler sizler nasılsınız, yeğenlerime iyi bakıyorsunuz dimi??

oh oh gerçekten çok yoğun zamanlar geçirmişsin canım. kardeşin içinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin işallah. Biz iyiyiz seni merak ettik hatta az önce tekrar dedim vafide girmiyo işallah iyidir diye. Biz iyiyiz bebişlerde iyi çok şükür. Hem gördük hem kalp atışlarını duyduk biraz daha rahatız :16:

hayırlı cumalaarr biz geldik

tatlım onun açıköğretim sınavı var yarın ve pazar günü
yüzde yüz ona çalışıyodur, benim de var çünkü ordan biliyorum
ama ben gidemicem malesef

hoşgeldin canım hayırlı olsun kardeşinin nişanı, Allah tamamına erdirsin
biz iyiyz hamdolsun, mide bulantılarımdan yavaş yavaş kurtulmaya başladım, arada azıyor işte:37:

bu arada kızlar bugün rüyamda altın almaya gidiyodum ama kuyumcu kapalıydı:1:
elimde güzel bir bavul vardı, o bavulla annemlere geldim
içi fındık fıstık leblebi dolu paketler çıktı bavuldan
güzel bi rüyaydı sanırsam

AHSENCİM Bencede güze lbi rüyaya benziyo keşke yorumlaayabilsem. Hayır olsun diyelim. Hamilelikte çok rüya görülüyo galiba bende çok görüyorum ama kesik kesik hatırlıyorum. mesela rüyada gördüğüm nesneleri hatırlıyorum sadece. geçen gün uzun zamandır görmediğim lise arkadaşımı gördüm sıkı sıkı sarıldım,aynı rüya içinde sıcak ekmek gördüm filan :1:

Back